Abartı mı, yanlış yol mu ?

o köyde kalıyor ama aramızda yarım saatlik bir yol var.. Ehliyeti yok otobüsle geliyordu.. şu anda ben çalışıyorum cumartesileri bile... o yüzden gelemiyor.. ehliyet sınavına giriyor şimdi.. ehliyetini almasını bekliyor..

bu kadar anlayışlı olmak zorunda değilsin tatlım.otobüsle gelsin,araba şart değilki? bu süre çok uzun, daha sözlüsünüz.öğle tatili,iş çıkışı vs mutlaka seni görebileceği zamanlar vardır.gerçekten görüşmemenizin haklı olduğunumu düşünüyorsun,yoksa sorun çıkarmaktanmı çekiniyorsun kendini iyi tart. mükemmel olmaya çalışırken mutsuz olma lütfen.yasakkelime

bu kız bu oğlana çok yüz vermiş,oğlanda artık kırılırmı kırılmazmı diye düşünmez olmuş...kaydirigubbakcemile

kız bence biraz sertini göstersin,yoksa hayatı boyunca kız sallamayacak bir adamla beraber olabilir...a.s

Konuşmalar önce garip gelmedi ama devamı hakikaten bi tuhaf..
Bence biraz kızmalısın insan sormaz mı nerdesiniz? Gelmiyor musunuz diye...

Haklısınız kızlar.. garip bi hikaye benimkisi.. suç bende aslında, erkeklere fazla yüz vermiceksin...

acaba şaka mı yapmış sözlün diye düşündüm abartıyor muyum diye sorunca sen :sinifsinif: maç mı daha önemli sen mi, üstelik daha sözlüyken ve aileler de işin içindeyken, sadece sana değil, ailene de çok ayıp etmiş, ailene hemen belli etmemekle de çok iyi yapmışsın bence, ama ilişkinizde çok yanlış giden şeyler var gibi gözüküyor :sinifsinif: o özür dilemeden adım atmamalısın.

bu kadar anlayışlı olmak zorunda değilsin tatlım.otobüsle gelsin,araba şart değilki? bu süre çok uzun, daha sözlüsünüz.öğle tatili,iş çıkışı vs mutlaka seni görebileceği zamanlar vardır.gerçekten görüşmemenizin haklı olduğunumu düşünüyorsun,yoksa sorun çıkarmaktanmı çekiniyorsun kendini iyi tart. mükemmel olmaya çalışırken mutsuz olma lütfen.yasakkelime

burada ulaşım sorunu var gerçektende..belirli saatlerde otobüs var.. fazla sıkıntıya sokmak istemiyorum. ben ehliyetini almasını bekliyorum. eğer o zamanda böyle davranırsa ztn sepeti koluna herkes yoluna...

boşver canım sen bu sözlüyü böylesinin sözüne falan güven olmaz.
o akşam maç varsa ve çok tutkunuysa maçın senin gönlünü alarak
' hayatım benim için çok önemli bir maç kusura bakmazsan yarın akşam gelseniz olmaz mı' gibi bir laf eder insan. ha bunu bile dese benim gözümden çok düşerdi ama hiç bişey dememesi sana ve ailene yeteri kadar değer vermiyor anlamına geliyor bence.
ne yani maç senden daha mı önemli. o maçların tekrarı oluyor, özetleri oluyor. ama senin kalbini kırdı bunun telafisi olurmu bilmem. hem ailene karşı da mahçup durumda bırakmış seni. ya bilmiyorum ama bu kişiyle evlenirsen bu tür saçmalıklar artarak devam eder gibi geliyor. ya değişecek ve sana hakettiğin değeri verecek ya da yol yakınken dön derim.

Maşallah nişanlın tam bir hödükmüş. Valla güzelim iyi sabır varmış sende, az bile yapmışsın ben olsam yıkmıştım ortalığı, bekle bakalım ne olacak ama bence bu ilişkiyi iyice bir gözden geçir. Bu dönemde seni ve aileni bir maça tercih eden insanla evlilik biraz zor gider gibi ama genede nişanlını sen bizden daha iyi tanırsın. Sonucu merak ediyorum bende.

ortada 5 yıl var..demek iyi huyları varki çocuğun ayrılmamışlar birbirinden..böle sorunlar mutlaka olcaktır.4x4lük değil herşey..bitsin demek heme olmamalı

yooo hiçte abartmamışsın canımcım ..insan bi arar yahu yanlış anladın felan der ..ayy bu erkeklerin bu tarz tutumlarından nefret ediyorum geniş geniş ..

Çok ilginç yaa aşklar birliktelikler ne hale gelmiş bırak maçı filan seçim oldugunda sokağa çıkma yasagı oldugu halde malumm arabalarda çalışmaz o zaman 2 saatlik yolu benim bi tanem yürüyerek gelirdi bir hafta sonumuz var onuda seni görmeden geçiremem diyip :asigim:

aslında bazen insanlar öyle durumlar içinde oluyor ki olmuyor yani gidilemeyebiliyor ya da ne bileyim görüşülemiyor ama açıkçası sevgilim şehir dışında olmadığı sürece hiç 2günden fazla görüşmemek olmak aramızda...ama ne bileyim belki ailesi müsait olmadı sana da bunu mu söyleyemediki :(ama her ne olursa olsun çok ayıp etmiş...bekliyoruz neler oldu bakalım:(

5 yıldır birbirinizi tanıyorsanız onun için nelerin önemli olduğunu bilmeniz gerekir artık.
Bir kusuru maç tutkunluğu ise başka her yönden anlaşıyorsanız fazla önemsememek gerek bence.
Biz ilk tanıştığımızda bana kendisi için sporun bir tutku olduğunu söylemişti. Ben de onu öyle kabullendim. Gerçekten de beklemediğim kadar maç hastası. Maç izleyeceği veya oynayacağı günler onun için çok önemlidir. Hiçbir şekilde kimseye taviz vermez.
Gelinecek gidilecek gibi konular asla konuşulmaz. Herhalde biri arayıp geleceğiz dese o da gülerdi. Yani şaka mı yapıyorsun maçın bu kadar önemli olduğunu bilirsin herhalde gibi.
Şimdi maç tutkunu diye başka iyi özellikleri varsa bunun için ahlanıp vahlanmaya değmez.
Mutlaka iyi yönleri ağır basıyor ki bunca yıl berabersiniz.:kahve:

bencede abartmıssın sen...ne var izlesin mac allah askınaaa keşke benım erek arkadasımda maç a düşkün olsaaa....bence gidicektin..ama 2 haftadır grüşmeme olayı için abartmamıssın sen..o konuda haklısın...

Esas sorun maç meselesi değil ki....
Sözlü olan bir erkeğin arayıp sormaması, asıl mesele...
İki haftadır görmediği sözlüsünü görmek için çaba sarfetmemesi, asıl mesele...
Msn'si açık olduğu halde ( kiminle görüşüyorsa ), sözlüsünün gönlünü almaya çalışmaması asıl mesele...

Normalde, sözlüyken; günde 20 kere ( lafın gelişi ) araması gereken bir insanın, bütün gün boyunca hiç aramaması, hiç oralı olmaması çok anormal geliyor bana...
( İnsan, sözlüsünün gönlünü almak için bir kere bile olsa aramalı. )

Çünkü bu dönemler, canım - cicim dönemleri olmalı...
Sevginin yoğunlaştığı dönemler olmalı...
Bir erkeğin bu kadar umursamaz olmasını, normal karşılamıyorum...

( Kalbinin incinmesini istemiyorum; ama inan, içimden geçenler bunlar... )

valla arkadasim ben de normel goremedim ailenle birlikte tesrif edecegin bir aksam da bu kadar laubali olmasi normal degil.
ama sunu da dusunuyorum, hakkaten saka yapmis olabilir de siz ciddiye alinca kizmis olabilir mi?
cunku benim sevgilim de cok espirili bir insandir ve bazen espirilerini anlamadigimda inadina onu devam ettirip beni uzer. sonra da aciklamasini yapinca hak veririm yani cunku ben anlamamisimdir.
keske baksaydin o aksam hakkaten mac varmiydi? kaldi ki siz gelince bence zaten izlemicekti.
ama yine de yapmamasi lazimdi bu hareketi, size canimla cicimle basimizin uzerinde yeriniz var demesi lazimken mac var demesi cok odunsu bir hareket olmus.
sevgilinizi siz taniyosunuz aslinda mackolik midir? sakaci midir? yoksa ciddi midir? aileleri onemser mi onemsemez mi? size ilgisinde azalma var mi?
eger tum bunlarda endisen varsa kararini gozden gecir derim.
5 yil verdim diyorsun bunun da rahatligi olabilir karsi tarafta.

canım benimde eşimden önce 5 yllık bi ilişkim vardı bitti iyikide bitmiş eşimi çok seviyorum 6 yıldır tanışıoz eşimle 5 yıllık evliyiz hiç öle ya 5 yılımı verdim bitmesini istemem falan die düşünme eminim eseni önemseyen ve seninde ondan çok fazla sevecegin kişi çıkacaktır karşına....

canım benimde eşimden önce 5 yllık bi ilişkim vardı bitti iyikide bitmiş eşimi çok seviyorum 6 yıldır tanışıoz eşimle 5 yıllık evliyiz hiç öle ya 5 yılımı verdim bitmesini istemem falan die düşünme eminim eseni önemseyen ve seninde ondan çok fazla sevecegin kişi çıkacaktır karşına....
öyle çok doğru söylüyorsunuz ama bu olaylar olurken de insan çok yıpranıyor

kızlar ilgiliniz için tekrardan hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum

Sözlüm beni aramadı..
bende az önce sözlümün annesini aradım çünkü onlar gitmemizi bekliyordu
konuşmamız aynen şöyle oldu

halini hatınırı sordum
dün akşam gelemedik kusura bakmayın

(olanları anlattım)

ek olarak;
ben sizi ve onu iki haftadır görmüyorum ben görüşmek için can atıyorum ama oğlunuz böyle yaptı.
sevgisinden şüphe etmeye başladım beni korkutuyor
maçın bizden değerli olduğunu blmiyordum dedim.
maksadı ne onu da anlamış değilim
siz benim yine annem ve babamsınız bir gün oğlunuzdan ayrılsam bile asla saygımdan kusur etmem

annesi dediki kızım bende seni seviyorum her zamanda söylüyorum yemin billah etti :))
kadıncağız ne yapsın şaşırdı ses tonundan anladım.. olayı toparlamaya çalıştı gelmiycekmisiniz dedi
hayır dedim başka zaman inşallah ve oğlunuzun bana özür borcu var dedim..

ve dedimki; anne size bunları anlatmamın sebebi gelmek istemediğimizden değil durum böyle olduğu için bilmenizi istedim..

yine konuşuruz dedim ve kapattık..

üstünden kaç saat geçmiş sözlümle konuşmadık bile.. heralde olanları duyunca arar ...

kızlar abartı gibi gelebilir ama bu aslında çok ciddi bir konu...
kim gelininin damadının böyle olmasını ister.. ? ki sözlümün benim ailemle arasını düzelten ve tekrar iki aileyi bir araya getiren de benim.. çok savaş verdim ben herşeyin düzelmesi için ama olmuyor gördüğüm kadarıyla..
Seviyorum ama.. bi yere kadar yoruldum...

Adamın sevinçten göbek atması lazım 2 haftadır göremediğim sevdiğimi göreceğim diye beyfendinin derdine bak. :mymeka:

Ayrıca aramıyor sormaması da cabası.

Bence de sen ilişkini iyice bir gözden geçir, şimdi böyle ise yarın öbür gün evlenince nasıl olur onu da enine boyuna düşün bence.

Back
X