Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan çocuğun kararı o gitmek istiyor mu?Ya bu cocukla cok sorun yasadi zamaninda ve veliyle pek birbirimizi sevmeyiz ondan ben de kararsizim
Cocuk görüp ister diye mi cekiniyorsunuz gitmekden?Hayır onun abartısı sizi niye rahatsız ediyor?Merhaba,oğlumun sınıfında bir ögrencinin yaşgünü olacakmis,velisi gruptan herkesi davet etti.Sinifin bircogu katilacakmis.Tamami degil.Kadini hic sevmem abartili,millete hava atmak icin yapmayacagi şey yok.Ben katilmayi hic istemiyorum ama oglumun da sinifin cogunlugu katilirsa mutsuz olmasindan endiseliyim.Biz yasgunlerini okula pasta gonderip gayet siradan kutluyoruz evde de minik bir parti veriyoruz oyle cok abartili ne yapabilirim ne de oyle genis bir cevremiz var .Ne dersiniz götürmesem eksik mi kalir
Muhtemelen kAdını görmezsiniz bile.Katlanmayı gectim.Öyle büyük partylerde ev sahibi ortada kosturuyor genelde.Haklisiniz oglum istiyorsa 1 saat katlanirim o kadına![]()
Benimde var böyle bir anım :)Konuyu okuyunca aklima sey geldi: Biz ilkokulda okurken bir sinif arkadasimiz vardi. Durumlari hic de iyi degildi, cocugun annesi hava atmak icin pahali pahali seyler alan, sonra da ailesini borca sokan biriydi. Bir keresinde cocugun dogum gunu var dediler gittik.. Hic unutmuyorum dokuz yasindaydik, davet ettikleri yere bir gittik ki luks bir mekani kapatmislar, her yerde abartili suslemeler falan, sanirsiniz dugun.. Biz cocuklar olarak cok kiskanmistik.. Okuyunca o geldi aklima, istemsizce gulumsedim![]()
Evet ya maalesef oyle..Benimde var böyle bir anım :)
İnsan büyüse de içinde kalıyor. Bizim durumumuz iyi değildi çocukken babam 3 çocuk okuttuğu için bana bir şey yapamıyordu küçüğüm 6 7 yaşındayım karşı komşumuzun kızıyla arkadaşlık edindim onlarında durumu iyiydi arkadaşımın odası kapıdan girdiğin an oyuncaklarla donatılıydı. :)
Bir gün annesi bütün mahalledeki çocukları çağırdı doğum günü için tabi mutlu mutlu gittik ama ben çok üzülmüştüm.
Bir sürü hediyeler, süsler, masalar, pastalar öyle hazırlanmıştı ki gözlerimi alamamıştım. Çocukluk çok başka bir şey ya farklı kafalar yaşatıyor insana ve hafızadan hiç silinmiyor. :)
çocuklar kin tutmazYa bu cocukla cok sorun yasadi zamaninda ve veliyle pek birbirimizi sevmeyiz ondan ben de kararsizim
Abartı kadının sorunu size neden rahatsızlık veriyor ki.? Olabilir renkler zevkler tartışılmaz. Çocuğunuzun fikrini alın gitmek istiyor mu. Gitmek çocuğun sosyal ve psikolojik yararına olmayacak, etkilenecek bir durum varsa abartı ile ilgili, tabiki de götürmeme kararı almak ebebeynin elinde.Merhaba,oğlumun sınıfında bir ögrencinin yaşgünü olacakmis,velisi gruptan herkesi davet etti.Sinifin bircogu katilacakmis.Tamami degil.Kadini hic sevmem abartili,millete hava atmak icin yapmayacagi şey yok.Ben katilmayi hic istemiyorum ama oglumun da sinifin cogunlugu katilirsa mutsuz olmasindan endiseliyim.Biz yasgunlerini okula pasta gonderip gayet siradan kutluyoruz evde de minik bir parti veriyoruz oyle cok abartili ne yapabilirim ne de oyle genis bir cevremiz var .Ne dersiniz götürmesem eksik mi kalir
Çocukların sorun yaşamadığı arkadaşı olduğunu henüz görmedimYa bu cocukla cok sorun yasadi zamaninda ve veliyle pek birbirimizi sevmeyiz ondan ben de kararsizim
Vallahi isteyen Mars'a gitsin orda yapsın banane derim .Niye bu kadar kuruldunuz olaya çocuğu götürün istiyorsa.Merhaba,oğlumun sınıfında bir ögrencinin yaşgünü olacakmis,velisi gruptan herkesi davet etti.Sinifin bircogu katilacakmis.Tamami degil.Kadini hic sevmem abartili,millete hava atmak icin yapmayacagi şey yok.Ben katilmayi hic istemiyorum ama oglumun da sinifin cogunlugu katilirsa mutsuz olmasindan endiseliyim.Biz yasgunlerini okula pasta gonderip gayet siradan kutluyoruz evde de minik bir parti veriyoruz oyle cok abartili ne yapabilirim ne de oyle genis bir cevremiz var .Ne dersiniz götürmesem eksik mi kalir
bence sorun kadının kişiliği değil tek sorun o kadar çocuk ve velinin pandemi de neden bir araya geldiği.o doğum günü sonrası en az 3 4 vaka çıkmazsa şaşarımTüm sinifi davet etti veli grubunda.Selamlasiyoruz elbette Haklisiniz cocuk isterse katilmak dogru olacaktir