- 11 Ocak 2022
- 604
- 775
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü sosyal medyaya palyaço koyamaz gold süslemeli sandalye ve balonlar için o partiBazı insanlar abartmayi sever,kendi parası. Ne var ki bunda?
Bence çocuğa sor, gitmek isterse hediye alın gidin,istemezse o gün başka şeyler yaparsınız.
Ben de şeye uyuz oluyorum,çocuk dogumgunlerinde çocuklar için hiçbir şey yapılmazken büyüklerin ilgisini çekecek dekorasyon,çeşit çeşit yemek,süsleme falan yaparlar ya. O kadar para harcayacagina 2 saati 100 liradan palyaço çağır, bütün çocuklarla oynasin,yüz falan boyasin çocuklar eğlensin. Diğer türlüsü bana da gösteriş gibi geliyor.
Tüm sinifi davet etti veli grubunda.Selamlasiyoruz elbette Haklisiniz cocuk isterse katilmak dogru olacaktir
Bazı insanlar abartmayi sever,kendi parası. Ne var ki bunda?
Bence çocuğa sor, gitmek isterse hediye alın gidin,istemezse o gün başka şeyler yaparsınız.
Ben de şeye uyuz oluyorum,çocuk dogumgunlerinde çocuklar için hiçbir şey yapılmazken büyüklerin ilgisini çekecek dekorasyon,çeşit çeşit yemek,süsleme falan yaparlar ya. O kadar para harcayacagina 2 saati 100 liradan palyaço çağır, bütün çocuklarla oynasin,yüz falan boyasin çocuklar eğlensin. Diğer türlüsü bana da gösteriş gibi geliyor.
Ben öğrenciyken böyle dogumgunlerine palyaço olarak giderdim,part time .Çünkü sosyal medyaya palyaço koyamaz gold süslemeli sandalye ve balonlar için o parti
Keşke yüz boyamalı bol aktiviteli çocukların büyüklerden daha fazla eğlendiği bir parti olsa. Ama onun yerine şeker hamurundan görünmeyen pasta kekli, doğum günü çocuğunun annesinin sürdüğü parlak dudak balmının fotoğraflanacağı bir gün olacak gibi![]()
Diğer arkadaşları gidecek sonra okulda hep bunun muhabbetini yapacaklar ve çocuğunuz üzülecek. Çocuğunuz için gitmelisiniz.
evet katiliyorum daha yeni katildim boyle bir dogum gunune asla masraftan cakinmamislar palyoncolar tavsanlar bebek kostumlu insanlar luna park kurdurmus kadin koca yer kapatmisNe güzel çocuğunu eğlendiriyor kadın abartı diye gördüğünüz çocukların gerçekten büyük eğlencesi.
Çıkın şu 50’li 60’lı zamanların kıt kanaat kalp gözü aile dramalarından ya
2022 yılındayız teknoloji çağındayız her yerde görüyor çocuklar , götürün oğlunuzu da bence siz de eğlenmeye bakın![]()
Niye çocuğu yönlendirsin ki? Çok yanlış bir yaklaşım bu. Gitmek istediği halde annesi istemiyor diye annesini üzmemek için istemiyorum diyecek çocuk. İçinde kalacak sonra. Ya da ertesi gün okulda arkadaşlarından nasıl eğlendiklerini dinleyip üzülecek.
Çocuklar sorun yaşar ama kin tutmazlar. Sabah kavga edip öğlen oyun oynarlar. O yüzden çocuklar kavga etti ya da sorun yaşadılar diye çocuğunu arkadaşlarıyla olacağı ortamdan mahrum etmemeli hiç bir ebeveyn. Hatta çocuklar arasındaki sorunlara da müdahale etmemeli sistematik bir şiddet söz konusu olmadığı sürece. Çocuklar iletişim ve sosyalleşme konusunda bizden daha iyiler.Davet eden çocukla yaşadıkları sorun sebebiyle söyledim.
Başkasının ego savaşı için çocuğumun ezilmesini de istemezdim.
Bilmiyorum, henüz çocuğum o yaşta değil belki o zaman tecrübelerim sizin dediğinize getirir beni de.
ben cocuga sormali diyenlere katilmiyorum (eger ergen degilse), partinin durumuna gore, cocugun arkadaslarindan geri kalip kalmamasina gore karar veririm. kadinin gosteris yapmasi umrumda olmaz (yani bana istedigi kadar gosteris yapabilir), zaten cocuklar onu anlamiyor, ama cocuklar icin gosteris olursa, cocugum da cok ozenecekse goturmeyebilirim. dogum gunu partisi illa sasaali olacak diye bir sey yok aslinda, cocuk ozenirse, siz de mesela havuz partisi vs gibi bir sey yapabilirsiniz, abarti degil ama cocuklarin sevinecegi bir sey.Merhaba,oğlumun sınıfında bir ögrencinin yaşgünü olacakmis,velisi gruptan herkesi davet etti.Sinifin bircogu katilacakmis.Tamami degil.Kadini hic sevmem abartili,millete hava atmak icin yapmayacagi şey yok.Ben katilmayi hic istemiyorum ama oglumun da sinifin cogunlugu katilirsa mutsuz olmasindan endiseliyim.Biz yasgunlerini okula pasta gonderip gayet siradan kutluyoruz evde de minik bir parti veriyoruz oyle cok abartili ne yapabilirim ne de oyle genis bir cevremiz var .Ne dersiniz götürmesem eksik mi kalir