Abartıyo muyum ?

Merak ettim, alkol alan insanlar kirli mi?

Öyle ise, niye kirli insanlar ile arkadaslik kuruyorsunuz? Ilginç bir durum :KK14:
Burda temizden kastim ne anlayan anlamıştır. Anlamadıysanız cokta yormayin kendinizi. Alkol almadan gider gelir. Ayrica namaz kilmiyor,basi kapali degil diye cevrenden dislandigin veya disladigin oldumu ki arada alkol aliyor arkadaslari diye görüşmeyi kessin?

Ya ben birazda yalan konuştu yemin ettiği icin bu kadar takıldım sanırım . Hiç bi zarari olmasa bile oyle söylemesi zoruma gitmişti
Evet ama o kadar üstüne gidince söylemiştir. Takılma o kadar. Biz tatildeyken ben hamile kaldım. Plansızdı. İkimizde her akşam alkol alıyorduk. Sigara içmeyen ben sigaranın dibine vurmuştum 😂 yorgunluk uykusuzluk hoplama zıplama hepsi var. Üstelik birde küçük kızımız varken düşün.. Nasıl tutunduğuna şaştık. İlk başlarda hep düşecek sandım. kaç ayrı dr a gidiyorum birşey Çıkar diye korkumdan.

Valla çok ilginçsiniz
Erkek olsam çekmem bu ne ya
Çocuk mu eşin ?
İçme diyeceksin içmeyecek
Ne kadar boğuyorsunuz
Sanki adam içip içip sabaha karşı gelmiş
Hiç benlik durumlar değil bilmiyorum böyle sürekli kontrol altında birini tutmak bilmiyorum insanın eşi de olsa
Trip atmak emir vermek
Normal gelmiyor bana

Bi kaç hafta süründürseniz mi acaba.senin gibi düşüncesiz biri baba olmayı haketmiyor.bosver istersen hergün iç gel.cocuk olayı bitmiştir derdim ben olsam.o zaman agzına bile sürmez bence.hatta o arkadasının cocugu varsa arkadasının içmek hakkı colugu cocugu var.sende onla içmeye devam et zaten öyle bir derdinde yok soyun kurusun ne olcak falan de
Soyun kurusun ne ya
Yuhh artık
Bu kadar gazlanır bir kadın
Hanfendi konu sahibinin eşiyle kavga etmesini mi istiyorsunuz ya
Burdaki yorumlar beni benden alıyor
Sürekli şunu de bunu de kapıyı açma boşan
Offf sıktınız
Sen diyebiliyor musun eşine bunları?
Diyorsan zaten her gün kavga dövüş oturursun
Saygı diye birşey var
Adam 1 kadeh birşey içmiş stresli bir durumdalar zaten çocuk konusu önemli
Resmen gazı veriyorsunuz pes

Burda temizden kastim ne anlayan anlamıştır. Anlamadıysanız cokta yormayin kendinizi. Alkol almadan gider gelir. Ayrica namaz kilmiyor,basi kapali degil diye cevrenden dislandigin veya disladigin oldumu ki arada alkol aliyor arkadaslari diye görüşmeyi kessin?

Niye yormayim kendimi? Anlatsana, neymiş o temizlik?

Ben arkadaşlarimi temiz değil diye yaftalarsam, evet görüşmeyi keserdim. Aksi takdirde iki yüzlülük olur bu.

Ha şimdiye kadar kimsenin dini inanci yada alkol tüketimi, domuz eti yiyip yememesi, başörtü takip takmamasi nedeni ile hiç yaftalamadim. Insanliktir benim için önemli olan.

Niye yormayim kendimi? Anlatsana, neymiş o temizlik?

Ben arkadaşlarimi temiz değil diye yaftalarsam, evet görüşmeyi keserdim. Aksi takdirde iki yüzlülük olur bu.

Ha şimdiye kadar kimsenin dini inanci yada alkol tüketimi, domuz eti yiyip yememesi, başörtü takip takmamasi nedeni ile hiç yaftalamadim. Insanliktir benim için önemli olan.
Iyi ne güzel otur oyle olmadigina sevin ozaman. Benim düşünce ve fikirlerim kimseyi ilgilendirmez. Alkollu almadan gitti geldi demek istediğimi anlayan anladi ama irdeleyip bir polemik yaratmak istedigin oyle bir ortadaki. Ayrica esimin kiminle görüşüp gorusmeyecegine karışmam. Milletin yorumlarından nem kapip dondan firlar gibi cikmayin lutfen.

Tabiki . Sigara alkol asla almaması gerekiyo doktor üstüne basa basa uyardı
valla seni çok iyi anlıyorum ben de tedavi görüyorum doktor yapma dese ve eşim yapsa ben daha beterini bile yapardım çünkü neler çektiğini kimse bilmez yıpratıcı sabır gerektiren bir süreç ve siz kocanız yüzünden bide buna mı sitres olacaksınız. Eşimin babası alkolik gibi bişey he gün gider iç.er maaşı orda bırakır. Ben kıt kanaat geçiniyorum tedavi masrafları zaten cabası. Bide paşamız gidip içecek Siz burda yok 1 kere ne olacak diyenler bakmayın .ŞArtlar ne durumda kimse bilemez..

Babamın halasının çocuğu yok.
Eşi tedavi sırasında aşılamaya bir kaç gün kala sigara içmiş bunu gören hala bir daha çocuk yok tedavi yok demiş..
Tabi bu olay yıllarca çocuk deneyip eniştenin bilinçsizce iradesizce sigara içişleri alkol alışları sonunda patlama gibi olmuş.

Ben olsam ben de çok çok kızarım.

Alkolun sperme ne zarari var? Ki benim bildigim üstelik alkol 12-24 saat etkisi gidiyor.
Ki adam zil zurna sarhosta degilmis. Bir iki kadeh alkol bünyede sorun yaratmaz.

Ancak stress yaratir. Esin sana bagirarsa, insan stress olur. Adam her gün alkol içmiyormus. Ayda yilda bir arkadasi ile raki balik keyfi yapmak istemis ve onuda zehir ettin.

Bilmiyorum, eslerin bu kadar kontrolcu olmasini dogru bulmuyorum.

Sperm kalitesini düsürür canim Hoppa ama Stressde etkiler tabikide.Arkadasimizinda dedigi gibi Söz vermis icmeyecegine, yalan söylemis yani.. Bu durumda " Zehir ettin" kelimesi sencede Agir degil mi?

valla seni çok iyi anlıyorum ben de tedavi görüyorum doktor yapma dese ve eşim yapsa ben daha beterini bile yapardım çünkü neler çektiğini kimse bilmez yıpratıcı sabır gerektiren bir süreç ve siz kocanız yüzünden bide buna mı sitres olacaksınız. Eşimin babası alkolik gibi bişey he gün gider iç.er maaşı orda bırakır. Ben kıt kanaat geçiniyorum tedavi masrafları zaten cabası. Bide paşamız gidip içecek Siz burda yok 1 kere ne olacak diyenler bakmayın .ŞArtlar ne durumda kimse bilemez..
Kimse anlamiyo yorumları goruyosunuz.
Yaşayan bilir stresini sıkıntısını

Çocuk isteyen biri olarak sizi anlayabiliyorum kadınlar sürekli fedakar olmak zorunda kalıyo çocuk için çabalamaya başlayınca dediğim tek şey ERKEKLER KADINLAR GİBİ ÇABALASAYDI BU KONUDA DÜNYA NÜFUSU 2 3 KAT ARTARDI ! Ama malesef erkekler bizler kadar çabalayamıyo ve dertlerimizi birken beş yapıyorlar. yorumları okumadım bir gelişme var mı bilmiyorum ama sağlıkçı olarak demeden geçemeyeceğim bir şey var şeker düşüncede alkole benzer bi nevi koku yapar eşinizin o kadar yemin etmiş belki içmemişte şekeri falan düşmüş olabilir mi ?

Babamın halasının çocuğu yok.
Eşi tedavi sırasında aşılamaya bir kaç gün kala sigara içmiş bunu gören hala bir daha çocuk yok tedavi yok demiş..
Tabi bu olay yıllarca çocuk deneyip eniştenin bilinçsizce iradesizce sigara içişleri alkol alışları sonunda patlama gibi olmuş.

Ben olsam ben de çok çok kızarım.
Zor süreçler insan ne tepki vereceğini şaşırıyor .

Soyun kurusun ne ya
Yuhh artık
Bu kadar gazlanır bir kadın
Hanfendi konu sahibinin eşiyle kavga etmesini mi istiyorsunuz ya
Burdaki yorumlar beni benden alıyor
Sürekli şunu de bunu de kapıyı açma boşan
Offf sıktınız
Sen diyebiliyor musun eşine bunları?
Diyorsan zaten her gün kavga dövüş oturursun
Saygı diye birşey var
Adam 1 kadeh birşey içmiş stresli bir durumdalar zaten çocuk konusu önemli
Resmen gazı veriyorsunuz pes

Konu sahibine hak veriyorum insanin zoruna giden bir durum, ortada verilmis bir söz var sonucta. Ve doktor kesinlille icilmicek demisse Doktorunda bir bildigi vardir bence.. Yani biraz yorum yaparken bunlarida düsünün :)

Ama birkonuda hak verdim, bazi arkadaslarin yorumu gaza getirmek amaciyla yapilmis sanki. Allah askina ortada bir evlilik var, ve sayginin olmadigi yerde ne sevgi kalir nede baska bir sey. Bence Esini karsisina alsin ve bu konudaki hasasiyetini belirtsin. Kavga ederek hatta kavgayi gectim böyle cirkin cümleler kullanarak mi Orta yolu bulacak bu arakadasimiz ? Gercekten cok cahilce :KK12: Agir sözler söyleyerek Esinizi sadece üzersiniz, onun anlamasini saglamazsiniz...

Back
X