• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum acaba?

Dea_Tacita15

Kenan'ım çölde vaha gibi, oğlum
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.650
1.161
333
39
Bu sene beklemediğim şekilde işten çıktım yani evdeyim. Kv ile de aynı mahallede oturuyoruz. Ama ben bazı olaylardan çok içli dışlı olmak istemiyorum. Ben işten çıkarılma şokundayken. Ne zmn gitsek yok şunu yaptım çok yoruldum bilmem kim yardıma geldi.diye laf sokup durdu ki bnm işten çıkarılmam çok büyük bir şoktu beni de çok üzdü ve yıprattı. Ben o laf soktukça çok iletişime girmemeye çalıştım. Bu sefer eşimi doldurup doldurup göndermeye başladı. Anneme yardım et lafları başladı. En son isyan ettim konu kapanmıştı. Geçen yine başka bir şey konuşurken eşim uine yardım mevzusuna getirdi lafı.
Aslında yardım etmek sorun değil kızım şu işim var işin de yoksa gel beraber yapalım dese koşa koşa giderim ama laf sokma eşimi kışkırtma olunca inadına gitmiyorum. Yapım da öyle bir işe zorlandım mı yapasım varsa bile yapmam. Ama bu konudan daçok sıkıldım

Ne yardimiymis bu ya? Siz işteyken kim yardim ediyorsa yine o etsin. Kendi yapiyorsa yapabiliyormus demekki devam etsin. Ne tutturmus bir yardım. Eli kolu tutanin evine gidip hicte biseye yardim edemem. Misafirlige gittigimde bile etrafta dört dönmem. Herkes evinin isini yapsin.

Ne yardimiymis bu ya? Siz işteyken kim yardim ediyorsa yine o etsin. Kendi yapiyorsa yapabiliyormus demekki devam etsin. Ne tutturmus bir yardım. Eli kolu tutanin evine gidip hicte biseye yardim edemem. Misafirlige gittigimde bile etrafta dört dönmem. Herkes evinin isini yapsin.
İlk evlendiğimizde elimden geldiğince yardım ediyordum. Ev işlerinde çok becerikli değilimdir ama bir şeyler yapmaya çabalıyordum. Ta ki bir gün bir misafirlikte başka bir komşumuzla ilgili aa o her seferinde yardım eder gelinlerim daga bir kere yardım etmemişlerdir diyene kadar. O zmn toyluk var sen taşınırken camlarını inşaat pisliğini kim temizledi demedim ama o olaydan sonra kendimi de parçalamadım yardım etcem diye

İlk evlendiğimizde elimden geldiğince yardım ediyordum. Ev işlerinde çok becerikli değilimdir ama bir şeyler yapmaya çabalıyordum. Ta ki bir gün bir misafirlikte başka bir komşumuzla ilgili aa o her seferinde yardım eder gelinlerim daga bir kere yardım etmemişlerdir diyene kadar. O zmn toyluk var sen taşınırken camlarını inşaat pisliğini kim temizledi demedim ama o olaydan sobra kendimi de oarçalamadım yardım etcem diye

Iyi gozun acilmis. Ben baştanda yapmadim. Genciz diye canimizin kiymeti yok mu? Hem kendi evinle ugras sonrada kv her cagirdiginda koş.

Herkes yapsin kendi isini sakin taviz verme dogru yapiyorsunuz baksana yapsanda kiymeti yok zaten

Iyi yapiyorsun devam taviz verme
Neden gelinler yardim etmek zorunda ki
Sinir oluyrm
Ben kv olsam beklemem hic
Bizim gelininde ayari yok
Masadan tabagini kaldirmaz
Okadarda olmaz yani
Annemle ayni apartmanda oturtular
Bi kere annem bi is istemedi, ama o annemk kullanmak derdinde oldu hep
Bi ayari yok bu islerin

Bu kayınvalidelerin ne işi oluyor da bu kadar yardım gerekiyor anlamıyorum.

Insan yettiği kadar yapar işini.

Herkes kendi evinin pisliğini temizlesin canım ne yardımıymıs. Eli tutuyor ayağı tutuyor bi zahmet işini de kendi halletsin, dedikoduya geldi mi çeneleri iyi çalışıyor işe geldi mi elden ayaktan düşüyorlar töbe töbe..

Bende en baştan yapmadım hiç yapmadım yada hiç yapmıyorum değil, yemeği kayınvalidem de yemişsek bulaşığı toparlar ocağı temizlerim, ayda yilda bir de rica eder evini süpürürüm sağolsun kayınvalidem öyle dedikodu nedir bilmez yapmasakta ele gune karşı yapıyolar der, belki bize inceden gönderme yapıyodur ama açıkçası umrumda da değil. Ben kayınvalideye hizmetçi gelmedim herkesin kendi evi kendi sorumluluğu var.

Back
X