- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
Bu sene beklemediğim şekilde işten çıktım yani evdeyim. Kv ile de aynı mahallede oturuyoruz. Ama ben bazı olaylardan çok içli dışlı olmak istemiyorum. Ben işten çıkarılma şokundayken. Ne zmn gitsek yok şunu yaptım çok yoruldum bilmem kim yardıma geldi.diye laf sokup durdu ki bnm işten çıkarılmam çok büyük bir şoktu beni de çok üzdü ve yıprattı. Ben o laf soktukça çok iletişime girmemeye çalıştım. Bu sefer eşimi doldurup doldurup göndermeye başladı. Anneme yardım et lafları başladı. En son isyan ettim konu kapanmıştı. Geçen yine başka bir şey konuşurken eşim uine yardım mevzusuna getirdi lafı.
Aslında yardım etmek sorun değil kızım şu işim var işin de yoksa gel beraber yapalım dese koşa koşa giderim ama laf sokma eşimi kışkırtma olunca inadına gitmiyorum. Yapım da öyle bir işe zorlandım mı yapasım varsa bile yapmam. Ama bu konudan daçok sıkıldım
Aslında yardım etmek sorun değil kızım şu işim var işin de yoksa gel beraber yapalım dese koşa koşa giderim ama laf sokma eşimi kışkırtma olunca inadına gitmiyorum. Yapım da öyle bir işe zorlandım mı yapasım varsa bile yapmam. Ama bu konudan daçok sıkıldım