Böyle değildi ya. Nasıl böyle oldu bilmiyorum. Sabah kalkıp banyo yapmak zor diyor. Akşamdan yap diyorum. Ona da üşeniyor. Çok yoruluyor. Ama eskiden de yorulurdu. Böyle yapmazdıHerşeyi geçtim de banyo yapmaya üşenen adam çok sıkıntılı be arkadaşım...
Sorun ne olabilir peki. Eskiden daha çekiciydim de banyoya üşenniyordu. Şimdi mi üşendi? Ya biz kadınlar işte hemen kendine yorar.adamın senınle ilgili bir sorunu oldugunu sanmıyorum ,
Sorun ne olabilir peki. Eskiden daha çekiciydim de banyoya üşenniyordu. Şimdi mi üşendi? Ya biz kadınlar işte hemen kendine yorar.
Diş olayını bir kere söyledim dedim ki ben diş fırçalamadan duramam günde iki kere falan. Ne oldu biliyor musun ters tepti. Sabahları öpmemeye başladı agzım kokar vs diye.Kokuyosun, saçların çok yağlı, ne kadar kirli görünüyor tenin gibi yorumlar yap biraz belki utanır. Duş kendini iyi hissettirir insana. Duş almadığı için pis hissedip yanına yaklaşmıyor olabilir. Bunu düzene sokarsanız cinsel yaşantınızda düzene girer bence
Altı aydır sıkılmış demek ki :) benden mi sıkıldı acaba yoksa banyodan mısıkılmış bunalmış yorulmuş olabilir ,
biz kadınlar böyle bir durumda olsak konuşmayı seçeriz ama erkekler saçmalayabiliyor ,
Ay çok tuhaf ya . o zaman tek bir seçenek kalıyo adamı banyoya atıp sen yıkayacaksın. Araba fırçasıyla olabilir meselaDiş olayını bir kere söyledim dedim ki ben diş fırçalamadan duramam günde iki kere falan. Ne oldu biliyor musun ters tepti. Sabahları öpmemeye başladı agzım kokar vs diye.Ya fırçala dimi ay işte böyle.
Balık tutmaya giderken üşenmiyor ya.Böyle değildi ya. Nasıl böyle oldu bilmiyorum. Sabah kalkıp banyo yapmak zor diyor. Akşamdan yap diyorum. Ona da üşeniyor. Çok yoruluyor. Ama eskiden de yorulurdu. Böyle yapmazdı
İşte ben de sabah aynısını dedim. Açıklama yok. Alınganmışım falan filan.Balık tutmaya giderken üşenmiyor ya.
Yani sabahın köründe balık için yollara düşen adam 15 dakikalık duşa mı giremiyor?
Alınganlıkla ne ilgisi var ki?İşte ben de sabah aynısını dedim. Açıklama yok. Alınganmışım falan filan.
Haha haftada iki kere bazen bir kere banyo yapar. O da ilişkiye göre işte ayarlar resmen ya. Bazen iki gün üst üste olsun snaki bir ay olmuş gibi davranır onu söyler durur. Banyo yaptık ne kadar çok diye. Ama kokan bi adam değil. Dedorant falan sıkar. Ama diş fırçalamaz. Banyodan banyoya . Banyo yuzunden ilişki sıklıgı azaldı. Bi de eskiden böyle değildi üşenmezdi. Acaba çok mu yoruluyor aman ne bilim.Ay çok tuhaf ya . o zaman tek bir seçenek kalıyo adamı banyoya atıp sen yıkayacaksın. Araba fırçasıyla olabilir mesela
Olabilir. Haftada iki banyo normal diyor. Sen çok istiyorsun ilişkiye getiriyor resmen konuyu.Alınganlıkla ne ilgisi var ki?
Adam herhalde böyle böyle normalleştirmeye çalışıyor durumu.
Adama hortum tutamayacağına göre bu şekilde kabullenmekten başka çare yok.Olabilir. Haftada iki banyo normal diyor. Sen çok istiyorsun ilişkiye getiriyor resmen konuyu.
İnşaallah.Adama hortum tutamayacağına göre bu şekilde kabullenmekten başka çare yok.
Yalnız gerçekten işin zor,haftada 2 defa banyo büyük sıkıntı.Allahım yardımcın olsun inşallah.
Birlikte zaman geçiriyoruz. Ya da güncel şeyleri konuşur paylaşırız. Yani demek istediğim eskiden bakımlıydı artık öyle değil. Kokmaz deodorant falan kullanır ama banyo olayı eskiye nazaran haftada bire ya da ikiye düştü. Hep yorgun sürekli. Yani cinselliği de banyo zamanına denk getırmesi bana garip geliyor. Eskiden çekiciydim de cinsel çekim olurdu banyo yapardı. Şimdi aza indi bu yuzden banyosunu da mı az yapıyor bunu cok merak ediyorum. Kendisi net cevaplar vermez. Borcumuz var ve işi çok yorucu. Tek açıklamam kendime bu oluyor ama eskiden de İşi böyleydi, ama cinsellik haftada en az üçtü. Bilemiyorum şimdi neden diş bile fırçalamaya üşeniyor?Ay bi de beni mi çekici bulmuyor demişsiniz de asıl siz nasıl çekici buluyorsunuz?
Bu kadar eleştirmişsiniz, yok kilo aldı, dişini fırçalamıyor, saçı yağlı vs... Beni mi çekici bulmuyor demişsiniz asıl sizin çekici bulmanız garipken. Sorunu kendinizde aramayın bence, eşinizde arayın.
İş ile ilgili çok yoruluyor olabilir mi? Sadece cinsellik açısından değil, boş olunca erkek arkadaşlarıyla takılmak istiyorsa muhtemelen daha çok eğleniyordur. Cinsellikten önce belki böyle eğlenceli bir vakite daha fazla ihtiyacı vardır. Beraber aktivitelere katılıyor musunuz? Siz de onunla beraber gerekirse balığa gidin. Olmayacak bi şey değil. Sadece cinsel yönden size ihtiyaç duymasın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?