Abartıyor muyum? Eşimin sessizliği

Bence söylememesi normal.

Bende de astım var anlayabiliyorum koku hassasiyetini.

Ancak bir toplulukta uyum sağlamak zorundayız ne yazık ki.

Özellikle sizin rahatsızlığınızı tetiklemek amacıyla yapılmıyorsa insanlara müdahale edemezsiniz.

En fazla cam kenarına oturup cam açmaya çalışın derim

eşin dememiş insanlarla muhatap olmak istememiş olmasın .. :16:
canım senin sorunun benzeri sigara kokusundan bende cok fena rahatsız oluyorum ..
:31:

Al bendende o kadar.Sigara kokusu benide resmen boğuyor.Ve rahatsız olduğumu bile bile yanımda ısrarla içen insanlardan nefret ediyorum.

İyi de sizin diliniz yok mu? Neden eşiniz sizin adınıza konuşuyor,madem bir rahatsızlığınız var siz söyleyin. Yok yani, sinir olup kendinizi gerdiğinize değmez.

eşim burada amir durumunda. bende onun memuruyum. otobüstekilerin çoğu da iş arkadaşları. başka başka kurumlardan... bu nedenle kendisinin söylemesinin daha iyi olacağı görüşünde. adamları ben kaç senedir tanıyorum ben muhatap olurum diyor...

Hergün gittiğiniz servis gibi yolcusu aynı bir araç olduğuna göre eşinizden beklemeyip sizde söyleyebilirsiniz okadar çekinmeyin bence.." Bu çok kötü kokuyor ya değiştirin yada boşverin hiç dökmeyin daha iyi deyiverin " bişey olmaz..Baktınız olmuyor yeni bir koku alın bunu dökün bari diyin..bence.:)

tüm parfümlere karşı hassasım ben..

Aslında eşiniz ne kadar söylesede insan olan anlar. Zaten insana bir kere söylenir. Eşinizin suçu yok bence..

o otobüse binerken maske takmaya devaö edeceksiniz.

Siz hastasınız ve parfüm kokusu bile sizi rahatsız eder.

bir otobüs dolusu insan kokusu bile sizi rahatsız edecektir. Kimse yaşantısını sizin için değiştiremiyor malesef ...

maske takıyorum ancak o koku öle etkiledi ki beni maskeyle bile rahatsız oldum. rahatsız oldum derken. ıyy iğrenç kokuyor anlamında değil. astım krizi geçirdim...

millet değişmiyecekse ozaman ölecekmiyim...

Bence söylememesi normal.

Bende de astım var anlayabiliyorum koku hassasiyetini.

Ancak bir toplulukta uyum sağlamak zorundayız ne yazık ki.

Özellikle sizin rahatsızlığınızı tetiklemek amacıyla yapılmıyorsa insanlara müdahale edemezsiniz.

En fazla cam kenarına oturup cam açmaya çalışın derim

otobüste açılcak cam yok... havalandırma yok.. köy dolmuşu gibi... ne yapabilirim...

susalım... aman millet rahatsız olmasın. düzenini değiştirmesin... diğeri hastanelik olsun... yada ölsün..

tüm parfümlere karşı hassasım ben..

maske takıyorum ancak o koku öle etkiledi ki beni maskeyle bile rahatsız oldum. rahatsız oldum derken. ıyy iğrenç kokuyor anlamında değil. astım krizi geçirdim...

millet değişmiyecekse ozaman ölecekmiyim...

Aman Allah korusun, valla bende hamileyim her sabah serviste biri var sürekli hacı misi sürüyor. Deliricem ama yok yok yok, bir de öyle kalabalıkta değiliz, büyük minibüs işte toplasan 10-15 kişiyiz yani. Her sabah söylüyorum ama yok sanki inadına hacı misiyle yıkanıp evden öyle çıkıyor. Bende her sabah kusarken helak oluyorum.

Maalesef insanlarımızda, anlayış sıfır.

Aman Allah korusun, valla bende hamileyim her sabah serviste biri var sürekli hacı misi sürüyor. Deliricem ama yok yok yok, bir de öyle kalabalıkta değiliz, büyük minibüs işte toplasan 10-15 kişiyiz yani. Her sabah söylüyorum ama yok sanki inadına hacı misiyle yıkanıp evden öyle çıkıyor. Bende her sabah kusarken helak oluyorum.

Maalesef insanlarımızda, anlayış sıfır.

geçmiş olsun... çok bencil insanlar doğru...

benim yakındığım konu o değildi. ozman eşim seslenmedi ona bozuldum ben... yoksa adam dinlemez yapar.. ozaman başka çareler aranırdı... eğer hastalığım bu şekilde devam ederse 3-4 sene sonra malulen emeklilik düşünüyorum.

birde insanlara karşı tahammülsüzüm. eski işyerimde bilerek temizlik malzemesi kullandıkları için - sırf ben gideyim oradan diye- şimdi de o şekilde düşünüyorum. sanki herkez bilerek yapıyor gibi geliyor....

ha bu arada eski işyerimdende haber var. dün uğradım. içersi mis gibi olmuş. temizlik yapılıyormuş - zaten heryer pırıl pırıldı-. temizlik malzemesi kullanmıyorlarmış artık. kesin belli artık bilerek yaptıkları...

otobüste açılcak cam yok... havalandırma yok.. köy dolmuşu gibi... ne yapabilirim...

susalım... aman millet rahatsız olmasın. düzenini değiştirmesin... diğeri hastanelik olsun... yada ölsün..

Millet rahatsız olmasın diye bunları söylemedim.

Siz kolonya kokusundan rahatsız oluyorsunuz.

Başkası parfümden, sigara kokusundan, yün kazaktan, saç değmesinden bile rahatsız olan insan gördüm ben.

Sizi anlıyorum çünkü bende de astım var ama toplumun içine karışıyorsak bu riskleri göze alacağız demektir.

Yoksa siz insanlara sınır koymaya çalışırsanız insanlarda size o zaman kendine araç al ona bin rahat rahat diye tepki verir.

Ve gerçekten durumunuz bu kadar ciddiyse yani kolonya kokusundan hastanelik oluyorsanız sağlığınız açısından özel araç almanızı tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Milletin rahatsız olmasın diye bunları söylemedim.

Siz kolonya kokusundan rahatsız oluyorsunuz.

Başkası parfümden, sigara kokusundan, yün kazaktan, saç değmesinden bile rahatsız olan insan gördüm ben.

Sizi anlıyorum çünkü bende de astım var ama toplumun içine karışıyorsak bu riskleri göze alacağız demektir.

Yoksa siz insanlara sınır koymaya çalışırsanız insanlarda size o zaman kendine araç al ona bin rahat rahat diye tepki verir.

Ve gerçekten durumunuz bu kadar ciddiyse yani kolonya kokusundan hastanelik oluyorsanız sağlığınız açısından özel araç almanızı tavsiye ederim..

sizin astımınızın derecesini bilmiyorum. her astımlı aynı değil ki.. tüm kimyasallar dokunuyor bana...

o araçta ortak tutulan bir araç... ücretiyle... ben hergün 110 km yol gidip ay sonunu nasıl getireceğiz ozaman. düşünsenize. bende isterdim özel aracımla gideyim ama şartlar malesef...

o anda otobüste dökülmesine tepki gösteriyorum ben. kişisel olarak parfümünü sürer o beni ilgilendirmez ki. otobüsün dışında ne yaparsa yapsın...

birde risk alacağız ne demek... ilaçlarımı kullanıyorum. maskemi takıyorum... daha napmam lazım...

bildiğiniz bir şey varsa yazın... bende istiyorum hastalıktan kurtulmak...

Eşinizle aranızda tartışma çok büyü rmü bilmem ama benim yanımda ki erkek demezse ne olursa olsun ben söylerim..Bu biraz kişilikle de alakalı ben çıkık canlıyım dayanamam yanımdakinin keyfini bekleyemem..Tabi dediğim gibi eşinizle çok büyük problem olacaksa sessiz olmakta fayda var ama onunda anlaması gerekiyor sizi...Ya kriz geçirseniz orda onu hiçmi düşünmüyor...Bence astım basit bişey değil eşinizin keyfini beklemeden siz söyleyin..Bir kez kızar sonuçta sonra geçer...

ertesi gün eşim söyledi. geç oldu ama söyledi.. burası birde küçük biryer olduğu için çok dedikodu oluyor. eğer ben söyleseydim başka sıkıntılar çıkardı...

Back
X