abartıyor muyum??fikirlerinize ihtiyacım var

Evet msjlaşmadan bir hafta öncesi eşimle gayet iyidik .sonra babaannesi vefat etti memlekete gitti geldi bi yorgunluk bi soğukluk hissettim hani ölü evi kalabalık normaldir sıkılmıştır diye yorumladım.ama rastgele o msjı görünce acaba bu yorgun soğukluğun başka bir sebebi mi var düşüncesi sardı beni
Himm o zaman takipte kal derim bende.

Yok sinmiyor kendime de hakim olamıyorum ben surat astıkça o da asıyor ve beni korkutan başka bi hal alırmıyız bu ilişkide diye.çünkü eğer bu giderse böyle ben yorulup bırakacağım gibi
ay kız ne bu gerginlik bak bende senin gibi yapıdayım şüpheciyim yani ama kafanda kurup büyütme fayydası yok zararı var takip et diyorum ona çaktırma herşey yolundaaymış gibi takıl öğren ne var ne yok burda arkadaşlar vardı konu açan tele bi program yükleyip takip adiyosun bunu yap madem hiç tasrif etmiyorum ama zorla söylettin yani bak izle anlarsın neymiş ne değilmiş o msj

ay kız ne bu gerginlik bak bende senin gibi yapıdayım şüpheciyim yani ama kafanda kurup büyütme fayydası yok zararı var takip et diyorum ona çaktırma herşey yolundaaymış gibi takıl öğren ne var ne yok burda arkadaşlar vardı konu açan tele bi program yükleyip takip adiyosun bunu yap madem hiç tasrif etmiyorum ama zorla söylettin yani bak izle anlarsın neymiş ne değilmiş o msj
Ya sorma bi Msj okumam nerelere götürdü beni normalde de eşimin telefonunu kurcalayan bi tip değilim .zaten benim de onun da telefonu ortada ne o benimkine ne ben onunkine bakardım.ratgele Can'ım sıkıldı bi göz gezdireyim derken Allah'tan mı diyorum ilk o Msj takıldı gözüme sonrası işte malum.artık Ada'mı geçtim bu bende güvensizlik oluşturdu ben yapı gereği herşeyin olumsuzunu düşünüyorum arkadaşlarım da kızar bana bu huyumdan dolayı.aradan 1ay geçti hala aklımda.takipte Kalıcam istemesem de artık direkt beyin ona yönlendiriyor beni

Ya sorma bi Msj okumam nerelere götürdü beni normalde de eşimin telefonunu kurcalayan bi tip değilim .zaten benim de onun da telefonu ortada ne o benimkine ne ben onunkine bakardım.ratgele Can'ım sıkıldı bi göz gezdireyim derken Allah'tan mı diyorum ilk o Msj takıldı gözüme sonrası işte malum.artık Ada'mı geçtim bu bende güvensizlik oluşturdu ben yapı gereği herşeyin olumsuzunu düşünüyorum arkadaşlarım da kızar bana bu huyumdan dolayı.aradan 1ay geçti hala aklımda.takipte Kalıcam istemesem de artık direkt beyin ona yönlendiriyor beni
benziyoruz biz senle:KK50:bende karamsar bi tipimdir

Evet msjlaşmadan bir hafta öncesi eşimle gayet iyidik .sonra babaannesi vefat etti memlekete gitti geldi bi yorgunluk bi soğukluk hissettim hani ölü evi kalabalık normaldir sıkılmıştır diye yorumladım.ama rastgele o msjı görünce acaba bu yorgun soğukluğun başka bir sebebi mi var düşüncesi sardı beni
Peki eşiniz üniversiteyi memleketinde mi okudu?

Peki eşiniz üniversiteyi memleketinde mi okudu?
Yok hayır başka bi ilde okudu.bi an düşünmedim değil bu Ada'm memlekete gitti geldi noldu da değişti diye.ama ordan kaynaklanan bi sorun olduğunu düşünmüyorum.çok sıkıntılıymış bu durumlar onu anladım.yok öyle mi yok böyle mi diye düşünmeler,kendi kafanda yorumlayıp bişeyleri oturtmalar.

ben kizi sordugu msjdan onceki muhabbete takildim yani pat die hicbise yokken konusu yokken mi sormus yoksa konu oralara gelmis de mi sormus? msjlarin oncesi var miydi?

ben kizi sordugu msjdan onceki muhabbete takildim yani pat die hicbise yokken konusu yokken mi sormus yoksa konu oralara gelmis de mi sormus? msjlarin oncesi var miydi?
Evet öncesinde merhaba naber diye klasik msjlar sonra kızı sorup görüşüyormusunuz?diye sormuş arkadaşı da yok görüşmüyoru demiş.olay bu arkadaşının karşılığı benim kafamı karıştırdı .hayırdır eşinle sorun mu var demeler yok demesine karşın senin kafan karışmış diye karşılık vermeler.acaba çalışma ev hayatıdır derken aramız mı soğudu monotonlaştık o kızı sormalar fln oldu.hiç anlam veremedim ki:-/dediğiniz gibi öle pat diye muhabbetin içinde geçen bi soru.çook aklımı kurcalıyor çook:-(

Kızlar daha önce sorunumu paylaşıp fikirlerinizi paylaşmanızı istemiştim özet geçicek olursam,ben eşimin telofonunda arkadaşıyla msjlaşmasını görmüştüm üniversiteden bi kız Hakkı'nda yazışmışlardı eşim arkadaşına onla görüşüp görüşmediğini sormuştu arkadaşı da hayır görüşmüyorum noldu hayırdır eşinle sorun mu var diye sormuştu eşim de yok sadece sordum yazmıştı.bunun üzerine senin aklın karışık anlaşılan diye yazmıştı.tabi ben bunları okuyunca şok eşimden hiç beklemiyorum böle bişi tabi .sonra eşimin soğuk tavırlarını hissettim ya da bu msjları görünce öyle yorumladım.dayanamayıp sordum sorunumuz mu var diye hayır sadece Can'ım sıkkın dedi.ben üstüne gidip bu msjı belirttim,hiç tepki vermeden bana o öylesine bi msjdı benim durumumun o msjla ilgisi yok abartma dedi.ben üstüne gittim tabi neyse o hafta öle geçti.şu anki mevcut sorun ise benim!ben bu olayı kafamda çok büyütür oldum rüyalarıma girip garip garip yorumlar yapar oldum.her telefonla uğraştığında ne yapıyo ne ediyo ,telefon karıştırma gibi düşünceler oluştu.burada okuyorum görüyorum ne sorunları olan arkadaşlarımız varbizim aramızda kavga olmadı,eşim bu zamana kadar bana kırıcı bi davranışta ya da sözde bulunmadı.işinden evine gelir ve akşamları dışarı çıkma alışkanlığı da yok bakınca bi sorun yok ama bişiler de sıkıntılı gidiyor en azından ben öle hissediyorum.bana sarılıyor öpüyor ilgileniyor ama benim aklıma hep o Msj gelir oldu karşılığını veremiyorum isteksizleştim.belki de bu durum eşim beni çok sever düşüncesinden acabalar'a düşmemden kaynaklanıyor.ne yapmalıyımbaZen diyorum olan bişi yok abartma çekme kendini Ada'mdan ,ilgili sevecen davran bazen de ya Ada'm benden uzaklaştı düşüncesiyle benim de ona yaklaşmamam.deneyimli arkadaşlar ne tavsiye edersiniz 1.5yıllık evliyim ve ilk olayım bu benim ve her olumsuz düşüncem ayrılığı getiriyor böyle giderse boşan böyle olursa boşan diye.uyuyamaz oldum geceleri kalkıp salonda yatıyorum uyuyamadığım için çok hassaslaştımaramızda bi ilgisizlik hakim benim de bu düşüncelerle ona yaklaşasım da yok ama ya benden soğursa düşüncesi de var off allah hiç birimize kaldıramayacağı yük vermesin ben bunda bile iptallütfen yorumlarınızı paylaşın benimle..
Evliliğin bu ilk yıllarında eşler arasında gel gitler pehdah olur bu aşamayı rahat atlatmak için öncelikle kafanızın içinde dolaşan ve sizi esir düşüren şu düşünceden kurtulun eşinizin demekki kafası karışık sizde bu şekilde soğuk davranıp onu yapmak isteyipte yapamadığı aklındaki eylemi gerçekleştirmesi için ışık yakmayın bu süreçte daha özverili olup gereğinden daha fazla ilgili olup boğmadan hoşlanacağı şeyleri albenili kıvama getirerek sunun :21:

Evliliğin bu ilk yıllarında eşler arasında gel gitler pehdah olur bu aşamayı rahat atlatmak için öncelikle kafanızın içinde dolaşan ve sizi esir düşüren şu düşünceden kurtulun eşinizin demekki kafası karışık sizde bu şekilde soğuk davranıp onu yapmak isteyipte yapamadığı aklındaki eylemi gerçekleştirmesi için ışık yakmayın bu süreçte daha özverili olup gereğinden daha fazla ilgili olup boğmadan hoşlanacağı şeyleri albenili kıvama getirerek sunun :21:
Sanırım haklısınız çünkü ben kendimi doldurdukça ondan soğuyorum ben ona soğuk davranınca o da bana yaklaşmıyor Bi de böyle deneyelim umarım düzelir.bazen hak vermiyor değilim haftanın 7günü çalışıyoruz haftasonu bile birlikte yapacağımız bi kahvaltı günümüz yok:-( ev iş ev iş olunca sanırım uzaklaştık birbirimizden bu da evliliği sorgulamasına neden olmuş olabilir.ilk seneler düşüncesi çok düşündürüyor ileriki seneler için 1.5senede ilgi azalması olup da diğer yılları Nasıl görürüz bilmiyorum bana sanki erken başladı gibi geldi.evet sevgililik gibi ilgi beklemiyorum Ama 1.5senede sönme yaşanması üzüyor beni.

Arkadaşlar bence abartmıyorum .ya iyice kendime kızar kendimden nefret eder oldum.ya olanlara rağmen yanına yaklaşıyorum bazen karşılık veriyo bazen hiç bir şekilde karşılık vermiyor yanından iter gibi tavırları var.daha şimdi yanına yaklaştım bana"acıktım ya yemek yok mu diye karşılık verdi"Kendimi çok değersiz hissediyorum.ya ben böle değildim çok duygusallaştım.adam dün yanıma sırnaşıyor işi bitince yine eski tavrını sergiliyor.artık bunu bile Ada'm kendi zevki için beni kullanıyor düşüncesi sardı.ay ağlayıp duruyorum sürekli şimdi de diğer oda da maç izliyor.kızlar deneyimi olanlar düşüncesini paylaşmak isteyenler.lütfen akıl verin yine konuşmak istemiyorum çünkü konuşması bile tatmin etmiyo artık beni.ya nabıcam böle giderse ben tüm sevgimi saygımı kaybedicem ve ayrılıcam adamla

Back
X