• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda bitmeyen sorunlar fikirlerinize ihtiyacım var

Bu zamana kadar normal yolla denemeye çalışarak geldik ve oral ile ama başarılı olamadık o benden istekli olsun diye çabalıyor ama ben ilerleme kaydedemiyorum. O da denemelere rağmen olmadığı için git gide tahammülü kalmadı ve bana karşı umudu kalmadı diye düşünüyorum.Ben eve dönsem yine denemek ister eminim çünkü doktora gitmeden aşacağız diye uğraşıyor. Belki de bu mevzuyu ikimizde kafamızda çok fazla büyüttük o da bende ve bu herşeyimizi etkiler hâle gelmiş durumda.
hala ben yapamadım edemedim diyorsun ya pes!... he aynen kafanızda büyütmüşsünüz ondan olmamış tek peoblemin bu çünkü(!) ya siz gerçekten iyi misiniz bu kadar insanı delirtmek için mi konu açtınız ne diyelim mesela 'deneyin düzelir' mi ya da 'anal devam yeter ki evliliğin devam etsin, sen dağ ayısı kocanı mutlu et' mi diyelim.belli ki yazılanları hiç takmamışsınız hala nerdesiniz. senin kocan sapık. senin kocan kötü bi adam. ne yaptığını biliyordu sırf kendi zevki için seni kullandı şiddete vardı boyut. hiç yumuşatma yok başta öyle değildi yok çabaladı aslında iyi..... değil iyi miyi değil saygısız.... daha çok ağzımı bozardım da neyse. bi de ailem arkamda diyosun hala kocam da kocam yazık ailene nasıl üzülüyorlardır o annen filan. 8 ayda ne tahammülü bitmesi ya millet senelerce uğraşıyor bununla kolay bişey mi bu. bi de hak vermişsin sanki çok anlayışlı çok uğraşmış da sen yapamamışsın gibi. adam yataktan fırlatıp atmış seni! sen bu kafayla asla boşanmazsın o eve de döner zorla yaparsın hata bu 'mükemmel kocanı' baba da yaparsın olmadı mı bu yolla devam 2 3 seneye kalmaz elinde bağırsklarınla doktor doktor gezersin. yeter ki yap da evliliğin bozulmasın. sakın yemeğini temizliğini de ihmal etme bırakmasın seni.

büyütme ya kafanda olur dön evine sen(!) aşılır bunlar da sorun mu canım millet nelerle uğraşıyor(!) aldatmamış(?) dövmemiş(?) sövmemiş(!) dön evine yaparsın sen adam haklı tabi o kadar beklemiş sen de sık dişini bırak akışına düzelir(!)

bak istediğin yorumları yaptım ben. gece gece sinirlerim zıpladı şu mesajınza neyse daha fazla yazmicam bu konuya size laf anlatılmazmış.

hayatta başarılar dilerim.

Yazık anlamıyor gerçekten.
Yataktan atılmış, anal yoldan tecavüze uğramış. Sanıyor ki sevişince sorunlar çözülecek. Bu nasıl bir sihirli değnektir ki öküzü bir insan evladı haline getirecek?
Bu ilişki sürerse anal devam eder,bir süre sonra konu sahibi doğal olarak sağlık sorunu yaşamaya başlar. Bu sefer de öküzbaş boşar kadıncağızı.
Anlamıyordum evet bu zamana kadar . Buradan birkaç uyarı birkaç yanıt almak istedim
tam da hak ediyor da yaşamış
insanın şurda yazılanları anlamaması için kör cahil olması gerekir
Hak ediyor mu pardon? Manipüle edilip birşeyleri zor ve geç anlayabilmem bana şiddeti hak ediyor mu kılıyor ? Ben burada yazılanlardan sonra bunları yaşamadım yalnız. Konuyu daha yeni açtım. Böyle bir yoruma da sinirlenmemem elde değil. Zor süreçten geçen bir kişiye bu yorumunuzla destek felan olmuş olmuyorsunuz .

Konu fake gibi geldi. Doğal olmayan yol yani arka kapı mı? Allah aşkına kim önden yapamayıp arkadan yapabilir? Onun acısına katlanabilir? Hem de bakire ve vajinismus sorunu olan bir kadın?
Maalesef durum bu böyle. Bu sitede aynı şeyi yaşayan birkaç kişiye daha şahit olmuştum. Bir şeyin mantığınıza uymaması bu şeyin yaşanma ihtimalini sıfırlamıyor ve yaşandı maalesef.

hala ben yapamadım edemedim diyorsun ya pes!... he aynen kafanızda büyütmüşsünüz ondan olmamış tek peoblemin bu çünkü(!) ya siz gerçekten iyi misiniz bu kadar insanı delirtmek için mi konu açtınız ne diyelim mesela 'deneyin düzelir' mi ya da 'anal devam yeter ki evliliğin devam etsin, sen dağ ayısı kocanı mutlu et' mi diyelim.belli ki yazılanları hiç takmamışsınız hala nerdesiniz. senin kocan sapık. senin kocan kötü bi adam. ne yaptığını biliyordu sırf kendi zevki için seni kullandı şiddete vardı boyut. hiç yumuşatma yok başta öyle değildi yok çabaladı aslında iyi..... değil iyi miyi değil saygısız.... daha çok ağzımı bozardım da neyse. bi de ailem arkamda diyosun hala kocam da kocam yazık ailene nasıl üzülüyorlardır o annen filan. 8 ayda ne tahammülü bitmesi ya millet senelerce uğraşıyor bununla kolay bişey mi bu. bi de hak vermişsin sanki çok anlayışlı çok uğraşmış da sen yapamamışsın gibi. adam yataktan fırlatıp atmış seni! sen bu kafayla asla boşanmazsın o eve de döner zorla yaparsın hata bu 'mükemmel kocanı' baba da yaparsın olmadı mı bu yolla devam 2 3 seneye kalmaz elinde bağırsklarınla doktor doktor gezersin. yeter ki yap da evliliğin bozulmasın. sakın yemeğini temizliğini de ihmal etme bırakmasın seni.

büyütme ya kafanda olur dön evine sen(!) aşılır bunlar da sorun mu canım millet nelerle uğraşıyor(!) aldatmamış(?) dövmemiş(?) sövmemiş(!) dön evine yaparsın sen adam haklı tabi o kadar beklemiş sen de sık dişini bırak akışına düzelir(!)

bak istediğin yorumları yaptım ben. gece gece sinirlerim zıpladı şu mesajınza neyse daha fazla yazmicam bu konuya size laf anlatılmazmış.

hayatta başarılar dilerim.
Arkadaşlar ben bosanmayacagim mı diyorum size ya da neyi anlamıyorum ki? Yapamıyorum diyorum evet yapamıyorum çünkü bu sadece onu mu dusundugum anlamına geliyor kendim yaşayamamışım sevdiğim insanla bunu kendime üzülüyorum en çokta ben zaten.Sizce bunu yaşamayı tek isteyen kocam mı oluyor?Ben yapamiyorum olmuyor derken sadece kocamı dusunerek mi bu cumleyi kuruyorum. Kocama yaptıkları için hak mı veriyorum bunu yaşayınca kalktım aile evime geldim ben zaten. Uzaklaştım ve iletişimi kestim. Sadece zor bir süreç ve burada birkaç destek yorumu alabileyim diye bu konuyu açtım. Son zamanlarda anlayamadığım şeyi bu yorumlarla anlamaya çalışıyorum ve konuyu açalı yıllar olmadı ki şuan yaşadığım yeni bir durum bu zaten. (Şiddet)

Merhaba arkadaşlar, hepimiz burada kimseye anlatamadığımız sorunlarımızı anlatıyoruz. Bende sizlerin yaşadıklarıma karşı düşüncelerinizi merak ediyorum. Öncelikle belirteyim oldukça sabırlı bir insanım. Eşimle 8 yıllık sevgililik dönemimiz oldu, evleneli ise 8 ay oldu.8 yıllık sevgililik dönemimizde en uzun ayrı kalışımız bir gün bile değildi öyle bir ilişkiydi.Evlendik ilk gecem tam bir kabustu o kadar yorgundum ki ve topuklu ayakkabı azizliğine uğradım ayaklarım yara bereydi ve ilk gece korkusundan istemediğimi söyledim ama anlayışla karşılanmadım.Hersey burada başladı. Yapamadıkça yapamamaya devam ettim. İlk birkaç ay doğal olmayan yolla ilişki olduğunu anladım(maalesef bazı konulardaki cahilliğime verin). Tabi ilk zamanın stresiyle yapamama endişesiyle ben bunu resmen anlamamışım bu benim doğru yolummuş gibi belkide vücudum buna alışkanlık gösterdi.Daha sonra vajinismus olduğumu anladım eşime anlattım ve yok ya öyle şey mi olur yapıyoruz yaptık gibi bir tepki aldım ama aslında yok. Sonra doktora randevu aldım ve ilişki yaşanmadığını zarın durduğunu kalın ve esnek olduğunu söyledi. Bu sorun beraberinde kavgaları çok getirdi. Tahammülü hiç olmayan bir eş vardı karşımda aynı zamanda hiçbir sorumluluğu almayan, eve dair herşeyi benim düşündüğüm kendisi sadece uyur ve saatlerce sabahlara kadar oyun oynar. O zaman iştende çıkmıştı.Kavgamiz şiddete dönüştü ve ilk şiddeti cinsellik sırasında yataktan atılarak yaşadım aşırı üzüldüm öfkelendim karşılık verdim sen bana nasıl yaparsın diye. En ufak şeyde sinirleniyor ben bu kadar herşeyi üstlenmişken, ki vajinismusla bile tek mücadele veriyorum aşmak için afedersiniz üstüne çıktığımda bir kez yavaş yavaş almayı denedim tahammülü yok in başka şekilde devam edelim dedi. Kendi fikirlerimi savunduğum bir gün kavgamız maalesef yine şiddetle sonlandı onuda anlamaya çalışıyorum ben ona çok istediği şeyi veremiyorum ama yanımda olsa belki aşacağım olmuyor. Psikoloğa gittik bir seans psikologla laf yarışı yapan bir insan düşünün o kadar inanamıyor ki bizi iyileştirebileceğine devam de edemedik bu yüzden. Herşeye bir cevabı var. Gece çalışıyor eşim sabah geliyor uyuyor akşama kadar akşam yemeği hazır oluyor kalkıyor hemen kalkınca yiyemiyorum diyor onun istediği vakitte yemekler ısınıyor ve inanın bir saatte bir çorbayı içiyor benimde keyfim kaçıyor. Akşama kadar uyanmasını bekle kalkınca acıkmasını bekle, sofrayı kur yemeğini yemesini bekle. Böyle bir insan. Çok kez ayrılmayı düşündüm ama gecmisimiz benim için kıymetli ve bir türlü ondan geçip aile evime gidemiyorum sanki buna bir şeyler engel ayaklarım geri geri gidiyor.(Ailemle farklı şehirlerdeyiz) Psikolojik olarak çok fazla yıprandım kimseyle konuşmak görüşmek bile istemiyorum.Ne yapardınız?
Sevgili üye lütfen bunu kendinize yapmayın .9 yıl bitmiş , niye 10 yıl bitsin.Boyle böyle sonu yok ki.Bwlki vajinismus bile değilsiniz de bu adam zorlaya ede oldunuz.Adam dedim kusura bakmayın.Daha ne olsun boşanmak için .Çocuğunuz yok Belki de bu vajinismus sizin için çıkış noktası İnanın ki sevisseneniz daha iyi bir evliliğiniz olmayacak.Adamin tahammülü yok.İsini görür yatar.Hic orgazm olmadan bitirdiginiz bir ömür olur.Bosanin, düşünmeden bosanin.Siddet var lutfen bosanin

Arkadaşlar ben bosanmayacagim mı diyorum size ya da neyi anlamıyorum ki? Yapamıyorum diyorum evet yapamıyorum çünkü bu sadece onu mu dusundugum anlamına geliyor kendim yaşayamamışım sevdiğim insanla bunu kendime üzülüyorum en çokta ben zaten.Sizce bunu yaşamayı tek isteyen kocam mı oluyor?Ben yapamiyorum olmuyor derken sadece kocamı dusunerek mi bu cumleyi kuruyorum. Kocama yaptıkları için hak mı veriyorum bunu yaşayınca kalktım aile evime geldim ben zaten. Uzaklaştım ve iletişimi kestim. Sadece zor bir süreç ve burada birkaç destek yorumu alabileyim diye bu konuyu açtım. Son zamanlarda anlayamadığım şeyi bu yorumlarla anlamaya çalışıyorum ve konuyu açalı yıllar olmadı ki şuan yaşadığım yeni bir durum bu zaten. (Şiddet)
Anlayamiyorum. Siz de duzgun bir cinsel birliktelik yasamak mi istiyorsunuz bu sebeple de ilk once bosanmak yerine cabalamayi mi tercih ediyorsunuz? Hanimefendi, bu adamla istediginiz cinsel birlikteligi yasayamayacaksiniz.
Daha once dedigim gibi kadinlarin mekanizmasi erkek gibi islemez. Sizin psikolojik olarak ilk basta hazirlanmaniz lazim. KAfanizin rahat olmasi lazim. Karsinizdaki adami cekici bulup cinsel olarak arzulamaniz lazim. Belli ki bu tarz seyler tabu olarak kalmis hayatinizda ve evlendikten sonra bile ayip seyler diye mi kalmis aklinizda anlamadim.
Evli veya degil bir kadin da bir erkegi cekici bulabilir ve arzulayabilir. Cinsel bir birliktelik icine girebilir. Bu ayip degil olmasi gereken saglikli bir durumdur.
Sizin kocaniz, on sevisme olmaksizin paldir kuldur sizinle sevisme pesinde. Uzucu olan nokta bu. On sevisme sizin cinsel birliktelige hazirlanmaniz icin vardir. Aksi halde herkesin cani yanar zaten. Kocaniz once sizi tatmin edecek sonra kendisine sira gelecek, artik oral seks mi yapar ne yapar bilmiyorum ama sizin tam bir cinsel birliktelik icin hazir olmaniz lazim. Ama bunlari yapabilecek bir adam degil maalesef.
Bir de vibrator ile calisiyorum diyorsunuz ama bu da odev gibi olmus. Benden size ufak bir tavsiye, cekici buldugunuz yakisikli bir erkegi dusunun, onu hayal edin. Madem birsey yapiyorsunuz tam olsun. Klitorsinizin yerini de ogrenin. Artik daha acik ne kadar yazabilirim bilmiyorum. Yapin birseyler de kendi kendinizi tatmin edin.

Yaşamayan insanların bu durumu anlayabilmesini beklemiyorum zaten. Bile isteye olan bir şey değildi anal ilişki. Ben doğal yolla yapamayınca kendimi geri çektikçe o şekilde bir ilişki içinde buldum kendimi ve bunu anlamam biraz zaman aldı. Dediğim gibi doğal yerden yapıyorum sanarken bu şekilde olmuş ve her ilişki de yaşadığım stresten yapamama endişesinden vücudum bunu sanki normal olan yermiş gibi hissetmeme neden oldu anlayamadım.
Gerçekten durumunuza çok üzüldüm, lütfen siz de kendinize üzülüp defedin bu adamı

Maalesef durum bu böyle. Bu sitede aynı şeyi yaşayan birkaç kişiye daha şahit olmuştum. Bir şeyin mantığınıza uymaması bu şeyin yaşanma ihtimalini sıfırlamıyor ve yaşandı maalesef.
aynı şeyi yaşayan kimmiş çok merak ettim?

vajinismus yaşayan kadınlar olabilir. yaşadığı şeyin vajinusmus olduğunu anlamayacak kadar cinsellikten uzak, evlenince başına gelmiş kadınlar olabilir.
eşi anal sekse zorlayan kadınlar olabilir
himen zarı kalın ve derinde olan ve dolayısıyla ilk yüzeysel penerasyonla hemen yırtılmayan kadınlar olabilir
hepsi birden olan kim?

hele hele

kocası anal yoldan 1 sefer de değil, farklı zamanlarda birkaç kez ve kadın baygın, ilaç almış vs. değilken normal ilişki denemesinde içine girip de bunu anlamamış kadın kimmiş gerçekten merak ettim.

ben ki burada defalarca kere "Türk kadını bedenini tanımıyor, orgazm olmayı bilmiyor, Türk kadını ıkınamıyor ki "normal" (!) doğursun o yüzden sezaryan doğumlar patlıyor" filan gibi mesajlar yazmışımdır geçmiş konularda. Onlarca böyle mesajım var ama sizin konunuza ben bile inanamadım

Kapalı aile
cinselliğin C'snden haberiniz yok sene olmuş 2025 (bakın 2000'lerin başı olsa, normal diyeceğim, o nesil için normaldi, ben sizin yaşınızdayken yaşansa bunlar eyvallah derim, olabilirdi)
siz mağarada yaşadım diyorsunuz resmen (gerçi adam da mağaradan çıkmış evlenmiş o konuda tencere kapak olmuşsunuz) ama o şekilde nasıl oluyorsa 8 yıllık da ilişkiniz var, o ailede o ortamda nasıl 8 yıl ilişki sürdürüp üniversite okuyorsanız artık....
adam dötünüze giriyor kaç kere anlamıyorsunuz ama vajinadan alamıyorsunuz bir de hala adam iyiydi diyorsunuz höh ama ya.

aynı şeyi yaşayan kimmiş çok merak ettim?

vajinismus yaşayan kadınlar olabilir. yaşadığı şeyin vajinusmus olduğunu anlamayacak kadar cinsellikten uzak, evlenince başına gelmiş kadınlar olabilir.
eşi anal sekse zorlayan kadınlar olabilir
himen zarı kalın ve derinde olan ve dolayısıyla ilk yüzeysel penerasyonla hemen yırtılmayan kadınlar olabilir
hepsi birden olan kim?

hele hele

kocası anal yoldan 1 sefer de değil, farklı zamanlarda birkaç kez ve kadın baygın, ilaç almış vs. değilken normal ilişki denemesinde içine girip de bunu anlamamış kadın kimmiş gerçekten merak ettim.

ben ki burada defalarca kere "Türk kadını bedenini tanımıyor, orgazm olmayı bilmiyor, Türk kadını ıkınamıyor ki "normal" (!) doğursun o yüzden sezaryan doğumlar patlıyor" filan gibi mesajlar yazmışımdır geçmiş konularda. Onlarca böyle mesajım var ama sizin konunuza ben bile inanamadım

Kapalı aile
cinselliğin C'snden haberiniz yok sene olmuş 2025 (bakın 2000'lerin başı olsa, normal diyeceğim, o nesil için normaldi, ben sizin yaşınızdayken yaşansa bunlar eyvallah derim, olabilirdi)
siz mağarada yaşadım diyorsunuz resmen (gerçi adam da mağaradan çıkmış evlenmiş o konuda tencere kapak olmuşsunuz) ama o şekilde nasıl oluyorsa 8 yıllık da ilişkiniz var, o ailede o ortamda nasıl 8 yıl ilişki sürdürüp üniversite okuyorsanız artık....
adam dötünüze giriyor kaç kere anlamıyorsunuz ama vajinadan alamıyorsunuz bir de hala adam iyiydi diyorsunuz höh ama ya.
Bana gelen yorum vajinismus olup nasıl arkadan ilişki yaşanabileceğiydi, olamaz böyle bişeydi . Ben de buna yaşandı diyorum ben farketmesem de böyle oldu ve benim dışımda bunu yaşayan insanların da yorumlarını okudum denk geldim lütfen yazdığım şeyleri doğru anlayıp yorum yapabilir misiniz? İnanıp inanmamak sizin tercihinizdir. Ben yaşadığım şeyleri burada niye yalan aktarayım elime ne geçecek ne gibi bir fayda sağlayacağım bundan ?Gerçekten dediğim şeyler farklı anlaşılıyor. Herkes bir konuda yüzde yüz bir şeyler bilmek zorunda değil bir şeyi bilmiyorumdur ve iyi veya kötü olsun yaşayarak öğrenmişimdir bunda bu kadar yadırganacak bir durum yok. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Cinsellik benim için hep önde gelen bir durum olmadığından kaynaklandı belki de. Kimisi için bir numaradır meraklıdır ve araştırır öğrenir bende bu evlendikten sonra yaşadığım durumdan ötürü gelişebildi. Herkes aynı anda aynı yaşta bir şeyi öğrenecek diye bir şey yok. Size göre bu yanlıştır bu da sizin görüşünüzdür herkesin kendi fikri ve tercihidir.

Niye başaramıyorum diyorsunuz ki, sorumluluğu üzerinize almayın bu kadar.

Eşiniz başaramıyor, düzgün iletişim kurup düzgün davranmayı beceremiyor.

Onun yüzünden yetersiz hissediyorsunuz siz de.
Maalesef evet bunu anladığım noktadayım burada sizin gibi kişilerin yorumları sayesinde teşekkür ederim..

Teşekkürler gayet açıklayıcı yazmışsınız. Nereye girdiğini çıktığını yalanladı diye bir şey demedim sadece bunu yaşarken sormadı .Ben anladığım zaman konuştuk sordum ve evet diye söyledi. Sanki benden saklamış durumu yok eşim doktor zar duruyor dediğinde şaşırdığını dile getirmiştim ben. Neden bu kadar yanlış anlaşıldı anlayamadım. Zarın yırtılıp yirtilmadigini anlamadığını söyledim
Canım benim kimse kimsenin rızası olmadan bir şey yapmamalı. Adam anal seks yaptığının bilincindeymiş, kabul de ediyor. Ama sana sormamış bunu. Bunun adı tecavüzdür. Rızan olmadan tek başına anal seks yapma kararı almış ve uygulamış. O an senin yatakta çıplak olman, vajinal ilişki deniyor olman ve buna rızan olması hiçbir şey değiştirmiyor. Bunun adı tecavüz lütfen anla. Kocan sana tecavüz etmiş dahası var mı?

Bana gelen yorum vajinismus olup nasıl arkadan ilişki yaşanabileceğiydi, olamaz böyle bişeydi . Ben de buna yaşandı diyorum ben farketmesem de böyle oldu ve benim dışımda bunu yaşayan insanların da yorumlarını okudum denk geldim lütfen yazdığım şeyleri doğru anlayıp yorum yapabilir misiniz? İnanıp inanmamak sizin tercihinizdir. Ben yaşadığım şeyleri burada niye yalan aktarayım elime ne geçecek ne gibi bir fayda sağlayacağım bundan ?Gerçekten dediğim şeyler farklı anlaşılıyor. Herkes bir konuda yüzde yüz bir şeyler bilmek zorunda değil bir şeyi bilmiyorumdur ve iyi veya kötü olsun yaşayarak öğrenmişimdir bunda bu kadar yadırganacak bir durum yok. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Cinsellik benim için hep önde gelen bir durum olmadığından kaynaklandı belki de. Kimisi için bir numaradır meraklıdır ve araştırır öğrenir bende bu evlendikten sonra yaşadığım durumdan ötürü gelişebildi. Herkes aynı anda aynı yaşta bir şeyi öğrenecek diye bir şey yok. Size göre bu yanlıştır bu da sizin görüşünüzdür herkesin kendi fikri ve tercihidir.
Evet en son neye karar verdiniz? Boşanıyor musunuz?

Burda saçma sapan yargılamalar yapmayın. Evet 2025 yılında hala cinsellik ayıp günah diye konuşulmuyor. Sonra da boyle durumlar yaşanıyor. Kim bilir kac tane benzer örneği vardır. Bu konuda ailelerin de suç payı olduğunu düşünüyorum.
Bosan demek kolay ama bu yapı boşandıktan sonra toplumda dul kadın olarak kalmayı da dert eder.
Tabiki evliliginiz devam kararı sizi ilgilendirir. Fakat yasanilanlarin asla normal olduğunu düşünmeyin. Kendinize daha fazla zarar vermeyin.

Back
X