- 30 Mart 2018
- 157
- 168
- 103
- 35
- Konu Sahibi herseybasarabilmekicin
hala ben yapamadım edemedim diyorsun ya pes!... he aynen kafanızda büyütmüşsünüz ondan olmamış tek peoblemin bu çünkü(!) ya siz gerçekten iyi misiniz bu kadar insanı delirtmek için mi konu açtınız ne diyelim mesela 'deneyin düzelir' mi ya da 'anal devam yeter ki evliliğin devam etsin, sen dağ ayısı kocanı mutlu et' mi diyelim.belli ki yazılanları hiç takmamışsınız hala nerdesiniz. senin kocan sapık. senin kocan kötü bi adam. ne yaptığını biliyordu sırf kendi zevki için seni kullandı şiddete vardı boyut. hiç yumuşatma yok başta öyle değildi yok çabaladı aslında iyi..... değil iyi miyi değil saygısız.... daha çok ağzımı bozardım da neyse. bi de ailem arkamda diyosun hala kocam da kocam yazık ailene nasıl üzülüyorlardır o annen filan. 8 ayda ne tahammülü bitmesi ya millet senelerce uğraşıyor bununla kolay bişey mi bu. bi de hak vermişsin sanki çok anlayışlı çok uğraşmış da sen yapamamışsın gibi. adam yataktan fırlatıp atmış seni! sen bu kafayla asla boşanmazsın o eve de döner zorla yaparsın hata bu 'mükemmel kocanı' baba da yaparsın olmadı mı bu yolla devam 2 3 seneye kalmaz elinde bağırsklarınla doktor doktor gezersin. yeter ki yap da evliliğin bozulmasın. sakın yemeğini temizliğini de ihmal etme bırakmasın seni.Bu zamana kadar normal yolla denemeye çalışarak geldik ve oral ile ama başarılı olamadık o benden istekli olsun diye çabalıyor ama ben ilerleme kaydedemiyorum. O da denemelere rağmen olmadığı için git gide tahammülü kalmadı ve bana karşı umudu kalmadı diye düşünüyorum.Ben eve dönsem yine denemek ister eminim çünkü doktora gitmeden aşacağız diye uğraşıyor. Belki de bu mevzuyu ikimizde kafamızda çok fazla büyüttük o da bende ve bu herşeyimizi etkiler hâle gelmiş durumda.
büyütme ya kafanda olur dön evine sen(!) aşılır bunlar da sorun mu canım millet nelerle uğraşıyor(!) aldatmamış(?) dövmemiş(?) sövmemiş(!) dön evine yaparsın sen adam haklı tabi o kadar beklemiş sen de sık dişini bırak akışına düzelir(!)
bak istediğin yorumları yaptım ben. gece gece sinirlerim zıpladı şu mesajınza neyse daha fazla yazmicam bu konuya size laf anlatılmazmış.
hayatta başarılar dilerim.