Eşimle aramızda bitmeyen sorunlar fikirlerinize ihtiyacım var

Siz bazı şeyleri anlatmıyor ya da yanlış anlatıyorsunuz. Önce dediniz ki zar yırtılmadi diye eşim doktorda duyunca çok şaşırdı. Pardon neye şaşırdı? Adam girdiği yeri biliyormuş iste.
adam aklı sıra “ayyy ben de anlamamışım öyle mi olmuş 🥲” diye kandırmaya çalışmış sanırım. Aslında bile isteye yapmıştır, ne halt yediğini bilmemesi imkansız çünkü.

Anlayışla aşılabilecek bir durum anlayışsız bir ayı yüzünden iyice çıkmaza girmiş kusura bakmayın.Kendinizi yapamadığınız için suçlu cıkarıyor ona haklı muamelesi yapıyorsunuz.Değil işte bu sizin isteğiniz yada elinizde olan birşey değil.Buda bir nevi psikolojik hastalık.Gerekli tedavi ve destekle aşılamayacak birşey değil.Yıllarca anlayışla eşini bekleyen erkekler var tanıyıp bildiğim.Onlar erkek değil mi ihtiyacları istekleri yok mu.Esinizden farklı onlar aynı zamanda insan.8 ayda bu hale gelen bir evliliğin bu iş çözülse bile sağlıklı sürecegıne inanmıyorum.Lütfen kendinizi daha fazla suçlamayın.

Bir çok mesajınızı okudum konu sahibi. Cinsellik kısmında sorun olabilir. Siz yada onun tarafından. İnsanız davranışları olmamış. Şiddet de var. Başta anlaşıla karşılamadı, doğal yollardan olmamış, anlamadım bilmiyordum. Gibi yazmışsınız. Tepkiler gelince anladım aslında 1-2 oldu vs. Başta anlayışlıydı sonra olmadıkça sinirlendi gibi gibi… yazımlar ne şekilde olursa olsun, bunları biz değil siz yaşıyorsunuz. Buradaki üyelere ne kadar kızarsanız kızın; şiddet görmeye devam ediyor, tecavüze uğruyorsunuz. Biz belki birkaç dakika üzülüp önümüze bakıyoruz.

Gençsiniz, önünüzde bir ömür var. Böyle yaşamaya değmez. Kendinize de yalan söylemeyi bırakın. Akılınızı başınıza alın. O herifi de inine iade edin.
Kızmıyorum niye kızayım burada bu konuyu aklım başıma gelsin diye açtım zaten çok çaresiz hissettiğim ne yapacağımı bilemez bir hâlde olduğumdan yani. Sadece yanlış anlaşılan yerleri açıklıyorum. Bir süre aile evimde kalmaya geldim burada düşüneceğim ve büyük ihtimalle boşanacağım çünkü artık elle tutulur bir yanı kalmadı evliliğimin.

Ben de yeni evliyim yaklaşık 1 yıl olacak, ilk birlikteliğimi de eşimle yaşadım, nezaketi devam etmemesi beni hazırlaması, sevgisi gerçekten o günkü davranışları ve kibarlığı beni çok mutlu etti. Zaten normalde de çok sevecen, kibar bir adam ama nefsi konuda bile kendini dizginlemesi beni mutlu etti. Yaşadıklarınız normal değil bunlar sizi bu kadar üzerken eşinizi karşınıza alıp dosdoğru tüm hislerinizi paylaşmanız lazım. ilginç olan bunca sene nasıl kendini belli etmedi? Siz mi görmezden geldiniz sizce? Kendinize haksızlık yaptırmayın siz kendi kıymetinizi bilmezseniz kimse sizin değerinizi anlamayacaktır .
Paylaştım ancak kavgalarımız bu boyutu aldı git gide. İyileşme yerine daha çok kötüleştik maalesef. Ben fazla iyimser biriyim kötülüğün içinde bile iyilik aramışım belkide bu yüzden görmedim.

Hâlâ diyorsun ki bu durumu yaşayan anlar. Yav kardeşim bak sinir bastı bana. Her şeyin çözümü var. Bu dermansız dert değil. Takmışsın bir kızlık zarına gidiyorsun. Ya huuu zarın hiç bir önemi yok. Yok . Yok. Anlamıyor musun? İlişki oldu diye illa yırtılma olacak,kanama olacak diye bir şey yok. Zorla yazdırdın bana yaa. Burada kaç kişi yazmış. Hâlâ şöyle böyle diyorsun. Erkekler nereye girdiğini çıktığını anlar !!!! Kadın vücudunu bilirler !!! Hâlâ ben anlamadım deyip duruyorsun. Onun anlamadığını mı zannediyorsu. Kerkenes herif sana girmiş çıkmış hem de dübüründen sen hâlâ yaşayan bilir diyorsun. Herifte ne ahlak var ne edep var ne saygı var. Ömrün bitsin rahatla. Ne diyelim artık. :KK62:
Teşekkürler gayet açıklayıcı yazmışsınız. Nereye girdiğini çıktığını yalanladı diye bir şey demedim sadece bunu yaşarken sormadı .Ben anladığım zaman konuştuk sordum ve evet diye söyledi. Sanki benden saklamış durumu yok eşim doktor zar duruyor dediğinde şaşırdığını dile getirmiştim ben. Neden bu kadar yanlış anlaşıldı anlayamadım. Zarın yırtılıp yirtilmadigini anlamadığını söyledim

Anlayışla aşılabilecek bir durum anlayışsız bir ayı yüzünden iyice çıkmaza girmiş kusura bakmayın.Kendinizi yapamadığınız için suçlu cıkarıyor ona haklı muamelesi yapıyorsunuz.Değil işte bu sizin isteğiniz yada elinizde olan birşey değil.Buda bir nevi psikolojik hastalık.Gerekli tedavi ve destekle aşılamayacak birşey değil.Yıllarca anlayışla eşini bekleyen erkekler var tanıyıp bildiğim.Onlar erkek değil mi ihtiyacları istekleri yok mu.Esinizden farklı onlar aynı zamanda insan.8 ayda bu hale gelen bir evliliğin bu iş çözülse bile sağlıklı sürecegıne inanmıyorum.Lütfen kendinizi daha fazla suçlamayın.
Evet tedavi alalım istiyorum ama biz kendimiz aşarız zamanla diyip yanaşmıyor kendi olsun diye çaba gösteriyor ama bende dilator dışında bir gelişme yok maalesef doktorların bu sorunu çözebilecegine inanmıyor. Bu yüzden anlaşamıyoruz bu konuda da.

Evet tedavi alalım istiyorum ama biz kendimiz aşarız zamanla diyip yanaşmıyor kendi olsun diye çaba gösteriyor ama bende dilator dışında bir gelişme yok maalesef doktorların bu sorunu çözebilecegine inanmıyor. Bu yüzden anlaşamıyoruz bu konuda da.
Döverek, yataktan atarak çözeceğine ikna olmuş belli ki.

Siz de hak ettiğinizi düşünüyorsunuz.

Bu zamana kadar normal yolla denemeye çalışarak geldik ve oral ile ama başarılı olamadık o benden istekli olsun diye çabalıyor ama ben ilerleme kaydedemiyorum. O da denemelere rağmen olmadığı için git gide tahammülü kalmadı ve bana karşı umudu kalmadı diye düşünüyorum.Ben eve dönsem yine denemek ister eminim çünkü doktora gitmeden aşacağız diye uğraşıyor. Belki de bu mevzuyu ikimizde kafamızda çok fazla büyüttük o da bende ve bu herşeyimizi etkiler hâle gelmiş durumda.

Kızmıyorum niye kızayım burada bu konuyu aklım başıma gelsin diye açtım zaten çok çaresiz hissettiğim ne yapacağımı bilemez bir hâlde olduğumdan yani. Sadece yanlış anlaşılan yerleri açıklıyorum. Bir süre aile evimde kalmaya geldim burada düşüneceğim ve büyük ihtimalle boşanacağım çünkü artık elle tutulur bir yanı kalmadı evliliğimin.
Cinseklikten farklı mevzular var. Halen onun etrafında dönüyordunuz.

Bunda yada sonraki cinsel hayatınızda vajinal doğumda oradan3 - 4 kilo bebeğin çıktığını hayal edin. Bebek doğuyorsa… anlayın gerisini🤭

Boşa konuşma gibi bir durum yok her yazılandan bir şey çıkarmaya çalışıp kabul etmem gereken bir gerçek olduğunun farkındayım. Sadece zor bir süreçten geçiyorum ve yolumu bulmam biraz zaman alacak çünkü ben bana bunlara yaşatana karşı hâlâ büyük bir sevgi besliyorum, çok fazla manipüle edildim gitmek istediğimde gidemedim.. Bu psikolojiyi yaşamayan bir insan beni anlayamaz
Ben ne diyorum siz ne diyosunuz. Nafile kelam gerçekten. Dayak yiye yiye anal ilişki ile devam edin ilişkinize madem.
Bu normal karı koca arasındaki cinsel sorunlardan biri değil bunca sayfa insanlar anlatıyo size hala anlamadıysanız pes.

Ben ne diyorum siz ne diyosunuz. Nafile kelam gerçekten. Dayak yiye yiye anal ilişki ile devam edin ilişkinize madem.
Bu normal karı koca arasındaki cinsel sorunlardan biri değil bunca sayfa insanlar anlatıyo size hala anlamadıysanız pes.
Yazık anlamıyor gerçekten.
Yataktan atılmış, anal yoldan tecavüze uğramış. Sanıyor ki sevişince sorunlar çözülecek. Bu nasıl bir sihirli değnektir ki öküzü bir insan evladı haline getirecek?
Bu ilişki sürerse anal devam eder,bir süre sonra konu sahibi doğal olarak sağlık sorunu yaşamaya başlar. Bu sefer de öküzbaş boşar kadıncağızı.

anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az... başlık sahibi arkadaş kendini inandırmış. bastığımız klavyenin tuşuna yazık. telefonun harcadığı bataryaya yazık. bırakın yaa.
Cidden o yüzden asla bir tavsiyede bulunmadım...
Burada bir çok insan aynı sorunu yaşadığı halde eşleri tarafından bu muameleyi görmediğini, görmesinin anormal olduğunu yazdıkça hala tüm sorun o zarmış gibi inanmaya devam etmesi… yazık ki ne yazık

İlk birkaç ay doğal olmayan yolla ilişki olduğunu anladım(maalesef bazı konulardaki cahilliğime verin). Tabi ilk zamanın stresiyle yapamama endişesiyle ben bunu resmen anlamamışım bu benim doğru yolummuş gibi belkide vücudum buna alışkanlık gösterdi.Daha sonra vajinismus olduğumu anladım eşime anlattım ve yok ya öyle şey mi olur yapıyoruz yaptık gibi bir tepki aldım ama aslında yok
Seks var ama maalesef doğal olmayan yolla var
ilk şiddeti cinsellik sırasında yataktan atılarak yaşadım

Anal ilişki yaşadıklarını konu sahibi anlayıp eşiyle konuştuktan sonra bitmiş, sadece birkaç kez yaşanmış. Ama bu sürede eşinin onu salak yerine koyduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ya da şu anki anlayışsızlığını...

Buna maalesef inanamıyorum. Yazdıkları mesajlarlar tepkiler geldikçe yumuşamış.
patiledim patiledim maalesef birkaç kere yaşanmamış sürekli maruz kalınan bir anal ilişki var, F FloppyDisk ‘ e katılıyorum, işin cinsellik kısmını da geçtim diyelim, kadını yataktan atmış, evi evliliğiyle ilgili hiçbir sorumluluğu üstlenmeyen, şiddet gösteren, yataktan atan, anal ilişki düşkünü biriyle evli konu sahibi.

Bu zamana kadar normal yolla denemeye çalışarak geldik ve oral ile ama başarılı olamadık o benden istekli olsun diye çabalıyor ama ben ilerleme kaydedemiyorum. O da denemelere rağmen olmadığı için git gide tahammülü kalmadı ve bana karşı umudu kalmadı diye düşünüyorum.Ben eve dönsem yine denemek ister eminim çünkü doktora gitmeden aşacağız diye uğraşıyor. Belki de bu mevzuyu ikimizde kafamızda çok fazla büyüttük o da bende ve bu herşeyimizi etkiler hâle gelmiş durumda.
Bu adam sizi bırakır siz bırakmazsınız belli oldu.

Ne yaşadığınızı daha anlayamamışsınız.

Sizinle anal ilişki kura kura denemeler yapmış.

Bu kafayla, vajinusmusu anal ilişki ile çözersiniz!

Başarılar ne diyelim o zaman.

Son düzenleme:
patiledim patiledim maalesef birkaç kere yaşanmamış sürekli maruz kalınan bir anal ilişki var, F FloppyDisk ‘ e katılıyorum, işin cinsellik kısmını da geçtim diyelim, kadını yataktan atmış, evi evliliğiyle ilgili hiçbir sorumluluğu üstlenmeyen, şiddet gösteren, yataktan atan, anal ilişki düşkünü biriyle evli konu sahibi.
Sevgili Mune, okuduğum cevaplara göre konu sahibi belli ki bu durumdan memnun.. Yaşadıklarını yumuşatıp hala, çok değerli, empatisi yüksek! kocasını güzellemeye çalışıyor.

Konuyu da bizlerin sinirini bozmak için açmış..

Son düzenleme:
Konu fake gibi geldi. Doğal olmayan yol yani arka kapı mı? Allah aşkına kim önden yapamayıp arkadan yapabilir? Onun acısına katlanabilir? Hem de bakire ve vajinismus sorunu olan bir kadın?

Bu yaşadıklarınızı hak etmiyorsunuz. Buna önce siz inanmalısınız. Bir başka üye de dile getirmiş sizin kendinize vermediğiniz değeri kimse size vermez.
tam da hak ediyor da yaşamış
insanın şurda yazılanları anlamaması için kör cahil olması gerekir

Back
X