Abartıyor muyum sizce ..

Bence teyze gelinini darlıyordu bebek için. Sizin hamileliği öğrenip "bak Zehra da hamile" diye daha çok darlamak istemiştir.
Siz hamilesiniz diye bebek çalışmalarına başlayacak halleri yok. Kendinize dert arıyorsunuz galiba.

Konudaki dert nerde bulamadım? Çok mu alıngan ve hassas birisiniz acaba? Hamilelikten kaynaklanan hassasiyet de olabilir, teyzenin davranışı çok önemli birşey değil

Abartiyorsunuz.milletin işi gücü yik size göre mi çocuk yapacaklar.hadi yapacaklar diyelim hemen öyle ha diye olmuyor.kadın torun istemiş gayet doğal bişey.benim annem de bana eşime hep söyler Teyzem de.ama başkalarını kıskandıkarı ya da onlarla yarışmak için değil.kendileri istediği için sadecw örnek verilir

benimde hamile kalmamla birlikte
kendi tarafımdan 2 kişi
bitane sinin annesi senin sayende annenne olcam dedi.
biri asla cocuk istemiyorum dedi ve beni hamile halimle gördü 1 ay sonra hamile haberini aldım.
Eşimin tarafından ise daha yeni evlenecek çift vardı evlenmeden düğün sonra bizimde olsa araları şu kadar olur dediler dediği gibide araları var..
Sonuç ee yapacak birşey yok herkes herkesle yarış içinde bizde dahil e şimdi napcaz yani..
Konu sahibi..

Çok abartiyorsunuz
Hayır kimse kayınvalide torun istiyor diye doğurmaz

aile fazla şımartmış seni. dünya etrafında dönmüyor kardeş siz çocuk bekliyorsunuz diye herkes aynı gece bizim de çocuğumuz olmalı diye sabaha kadar sevişmemiştir sanıyorum ki. Az başka şeylerle uğraş kıyaslamaktan vazgeç kendini başkalarıyla

Sukurler olsun hamileyim, bebeğime kavuşacağım diye düşünmeniz gerekirken sizin kafaya taktığınız şeylere bak..
Nice insan sizin sahip olduğunuz şeyler için duacı iken sizin bu düşüncelerinizi okusa ne düşünür acaba..
Odak noktanız bir başkasının gebeliği değil, kendi gebeliginiz olmalı.

Ama eşim göremıyor bu gercegı dun bana garıp gelen haber ona garıp gelmedı hıc ıkı olay arasında baglantı kurmadı sakayla karısık bıle teyzem bosa sormamıs dıyemedı.
Eşiniz sizin için içten içe endişelenmiştir. Herkesin sınavı farklı işte. Adamınki de siz.

Evlenen insanlar için bebek düşünmek çok farklı, orijinal bir fikir değil. Gayet normal bir süreç. Evrende hamile kalmak ilk sizin aklınıza gelmiş de başkaları fikrinizi çalmış gibi konuşmayın Allah aşkına. Bunun bir tık ilerisi paranoid kişilik bozukluğu. Kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…