Belki önce ki konularımdan bilirsiniz beni az çok konu açmıştım kaynanamla ilgili;
Şimdi ki sorunumuz :) kaynanam sanırım beni kıskandı..Üstümüze gelmişti yaklaşık 8 9 ay önce evi sıfırdan yaptırdı benim evim için ise çocukların kinede başlayalım vs gibi laflar söylerr veee kaçardı..lk
Tabii icraat varmı neredeeeeeee ha diyeceksiniz ki neden onlardan birşey bekliyorsunuz şu şekilde beklemek benimkisi gelin evi olacak evde rutubet hat safhada ne boya yaptırdılar ne kapılar tamir edildi ne banyomun tavan akıntısı tamir edildi eşimle biz bir akşam giripte bi iki odayı bokyadık ama ev müstakil olunca montolama olmadığı sürece o eve ne kadar boyada yapsak yine rutubett yine rutubet...Hee bu sıralarda da kayınvalidem ve k.pederimiz paramız yok yokk diye ağladılar ama gelin görünki üst katıı saray yavrusu oldu..
Şimdi asıl konumuz ise zamanında derdim ben hep bi mutfak fayans olmalı yeri de duvar kısmıda (niye derdim çünkü bizimkisini mineflo yapmışlar duvarlarımda rutubetten simsiyah)
Sonra mutfak dolaplarım bembeyaz olmalı gelin gibi güzel ve gösterişli olmalı diye derdimm benn salak kafammm sen niyeee her düşünceni onların yanında paylaşıyosun kii
öyle dedim ya ben geçen hafta yukarıya bir çıktım ben benim hayalimdeki mutfağı yaptırmış inanamadımmmmmmmm şok içindeyim halaaaaaa normalde okadar modern tarzda bir şey yaptıracak kafada bir aile değil
ama dediğim gbii benmi abartıyorum yoksa bu kadın hakikatten benimle aşık mı atıyo???
Sizin geliriniz yok mu? ya da eşiniz kayınpederinizle beraber mi çalışıyo? Tabi ki sizin söylediğiniz şeyleri yaptırması hoş değil de siz neden onların yapmasını, para vermesini bekliyorsunuz? Kendiniz yapın, gül gibi oturun....
Çok güzel söylemişssiniz tabiki bende kendim yaptırırım ama insanın borcunu harcını şuanlık bilemezsiniz...Ve hamile olduğum için de iş verenim öğrendikten sonra işten çıkardı maalesef.. Tek maaşla yapamayız onu..
Çok güzel söylemişssiniz tabiki bende kendim yaptırırım ama insanın borcunu harcını şuanlık bilemezsiniz...Ve hamile olduğum için de iş verenim öğrendikten sonra işten çıkardı maalesef.. Tek maaşla yapamayız onu..
Bilmediğim için sordum zaten.
Yani kusura bakmayın ama kayınvalidemden kayınpederimden para isteyeceğime rutubetin içinde otururum daha iyi. Beklentilerinizi düşük tutarsanız hayal kırıklığınız da azalmış olur.
Bende öyleyimmm acayipp bir gururum vardırr zaten herzaman herşeyii kendimiz yapmak istiyoruz nitekim öyle oluyorr ileride kimseye laf bırak istemiyoruz biz şunu yaptık biz bunu yaptık diye bence yanlış anlıyorsunuz yazdığımla yazdıklarınız tutmuyor ki çünkü ben para istiyorum diye birşey demedim ...
Kızçeler deridm benim onlardan para yada birşey beklemek değil ki fikrim çalınmış ben buna sinirlendim anlamadınız siz beni :)))
Mutfak ne ile yapılıyo; para ile. Yani ha mutfağınızı/evinizi yaptırmalarını istemişsiniz ha para istemişsiniz.
Fikriniz çalınmamış kayınvalideniz size özenmiş hepsi bu. Güle güle kullanmasını dileyin...
yaa arkadaşım zor bir insanmısın anlamadım gitti yazdığım da mutfak istiyorum onu istiyorum bunu istiyorum gibi birşey demişmiyim???
Mutfağım var allahıma bin şükür ama konuyu yanlış yerlere saptırmayınn lütfen
Beklentim dedim önceden di evlenmeden öncede çalışmıyodum maalesef öyle zor zamanlarda işten çıkarıldım ki bendekide şansızlık oldu düğünüme 2 ay kala işten çıkarıldım halbuki ev ile ilgili hayallerim vardı.Kimse birşey yaptırmak zorunda değil diyorsunuz ama evimi her gören buraya köpek bağlasan durmaz der ve ben yine bu zamana kadar aman evimiz varya boşverin der geçerdim.yapacaksada oğlunada yapacaktı ki oda evlenmeden önce kimse pazarda satılan malı almadı köpek gibi davranamaz kimseye Kendi şerefi için yapacaklardı.
He şimdi mii hayatta el sürdürmem zatennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?