• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Kızlar sevgilimi sıkan biri olmadım hiçbir zaman. Hayatına karışmak da istemedim. Haftasonu yanıma geldiğinde (ayrı sehirlerdeyiz) whatsapta kuzenine yazarken tüm kişilerin bulunduğu listeye girdi. Ben ne kadar çok kişi var diyip bakmaya hamle yaptığımda göstermek istemedi ben de üstelemedim. Geniş cevresi olan biri benden öncede tanıdıkları olabilir. Listesinde kadında olabilir bunun icin arıza çıkaracak değilim. Bilmiyorum fazlaca rahatsız oldum. Aldatma meselesi falan değil de yeterince şeffaf olmadığını düşünmeye başladım. Belkide rahatsız olduğu biseyler var ki göstermek istemiyor. Bilmiyorum yanlış mıyım çocukça mı düşünüyorum? Belki olgun kelimelerle ifade edemedim ama rahatsız oldum iste..

Eşimin 130 kişi var ben sonuna gelinceye kadar önde ki profiller bile değişiyor o yüzden bıraktım 50 yaşında ki adamın profilinde kadın fotosu var ama x amca yazıyor insanlar şeffaf değil artık
Bilmiyorum işte göstermemesi hiç hoşuma gitmedi belkide o görmek isteseydi ben gösterirdim onun icin.

Ciddi düşünüyorsanız göstermemesi hoş olmamış. Evlenince telefonlar ortada olmalı. Kimse kimsenin özeline bakmaz bizde. Ama telefonlar ortadadır, şifreler ortaktir, hesaplar ortaktır.

Bence abartmıyorsunuz.

Ben hic ilgilenmedim nişanlımın telefonunla. Facebookda bile ekli değil.
Öyle merakli değilimdir. Telefonu ortada durur ama şifresini sormadim. Sorsam verir.
Benimkide yok onda. Sorsa veririm.
Gerek duymuyoruz yani.

Hayır hiç de abartmıyorsunuz, gayet haklısınız.
Telefon kurcalama olayını hoş bulmuyorum ama madem yeltendiniz neden devlet sırrı gibi saklıyor? Mesajlarını saklamasını belki anlarım, erkek arkadaşlarıyla özeli vardır. Ama kişiler neden saklanır anlam veremedim.

Ciddi düşünüyorsanız göstermemesi hoş olmamış. Evlenince telefonlar ortada olmalı. Kimse kimsenin özeline bakmaz bizde. Ama telefonlar ortadadır, şifreler ortaktir, hesaplar ortaktır.

Bence abartmıyorsunuz.
Ya şimdi sevgililik başka evlilik başka muhabbeti oluyor hep iste sevgilinse bu kadar çok karisamazsin deniliyor ama sevgililik bi nebze fragman değil mi bi de ben karıştırmadım yani sadece bakmaya yeltendim bende bisey saklıyor hissi uyandırdı huzursuzum bunu mesele yapsam mi ona yansıtmalı miyim ve doğru kelimeleri bulamıyorum bana güvenmiyorsun demesini istemiyorum çünkü

Hayır hiç de abartmıyorsunuz, gayet haklısınız.
Telefon kurcalama olayını hoş bulmuyorum ama madem yeltendiniz neden devlet sırrı gibi saklıyor? Mesajlarını saklamasını belki anlarım, erkek arkadaşlarıyla özeli vardır. Ama kişiler neden saklanır anlam veremedim.
İste ben huzursuz oldum ama bunu ona doğru kelimelerle nasıl ifade ederim yanı bana güvenmiyorsun falan demesini istemiyorum bi de

Ben hic ilgilenmedim nişanlımın telefonunla. Facebookda bile ekli değil.
Öyle merakli değilimdir. Telefonu ortada durur ama şifresini sormadim. Sorsam verir.
Benimkide yok onda. Sorsa veririm.
Gerek duymuyoruz yani.
Ben de öyleydim ta ki o şekilde göstermeyene kadar huzursuz oldum

Bir insan saklayacagi bir sey yoksa paniklemez. Kendinden pay bic cekinecegin bir sey yoksa saklar misin? Ayrica sevgilisin karisamazsin mevzusu bana sacma geliyor ben sevgiliykenki tavirlarina bakarak evlenme karari aliyorum. Adami hangi ara tanicaz hanginara guvenecegiz? Evlenmeyi mi bekleyelim kazigi yemek icin?

Bir insan saklayacagi bir sey yoksa paniklemez. Kendinden pay bic cekinecegin bir sey yoksa saklar misin? Ayrica sevgilisin karisamazsin mevzusu bana sacma geliyor ben sevgiliykenki tavirlarina bakarak evlenme karari aliyorum. Adami hangi ara tanicaz hanginara guvenecegiz? Evlenmeyi mi bekleyelim kazigi yemek icin?
Ya ne biliyim erkekler çok kısıtlanmaz falan fistan mevzusu vardır ya hep. Hiç üzerine gitmemeye çalışıyorum bende. Belkide bi kere ipin ucunu verse ben hep kontrol ederim bakarım diye düşünüyor olabilir mi

Insallah hakkinda hayirlisi olsun. Benim yillardir tanidigim esim bile gecenlerde bana hayatimin şokunu yasatti. Vay be dedim. O bile boyle yaptiysa. Ben senin iyiligin icin diyorum. Insallah mutlu olursun. Guvenmedigin kisiye evlenme. Gerci kime guvenecegimizi de sasirdik.

Insallah hakkinda hayirlisi olsun. Benim yillardir tanidigim esim bile gecenlerde bana hayatimin şokunu yasatti. Vay be dedim. O bile boyle yaptiysa. Ben senin iyiligin icin diyorum. Insallah mutlu olursun. Guvenmedigin kisiye evlenme. Gerci kime guvenecegimizi de sasirdik.
Hadi ya amin çok sağ olun. Hep tetikte olmak da çok yorucu

Abartmıyorsunuz. Elime alıp asla bakmam ama sifreyi biliyorum, istesem bakarım baksam karışmaz.

Sizde sürekli takip edeyim demiyorsunuz ama bakmak hakkınız.

Özel konuşmaya falan bakmak istesen rahatsız olmasını anlarım da kişi listesi bazılarının deyimiyle "ne manağğ?":KK53:

Kız ya da kızlar var senin görmemen gereken bir bu kadar basit.

Back
X