abartiyor muyum

Soyleyin derim.
Ben Eve misafir gelince ve sigara ictiklerini bildigim icin direk söylüyorum. Balkona da izin vermiyorum, asagi inmeleri gerek. 9yildir evliyiz daha esim bile balkonda icmemistir

arkadaşlar dayım geldi bize 1 haftadır bizde biz sigara içmiyoruz ama dayım sürekli içiyor yani insan yaz günü ben bi balkonda içeyim diye düşünemez mi? bizde bisey diyemiyoruz ama hem dumanindan rahatsız oluyorum hemde ev leş gibi kokuyor duvarlarda yeni silmiştim:KK43:
şimdi biz içme evde desek ayıp mi olur yoksa bu normal birşey de ben mi abartıyorum
Söyle rahatsız oldugunu bunda ne var..

Evde içen insanlar kaldi mi ya hala ?

" Dayicigim , sigara dumanına alışık olmadığımız için geceleri uyurken çok zorlanıyorum , öksürüyorum. Balkonda sana keyif kahvesi yapayım, orada iç olmaz mi :)

Böyle söyleyin madem sinirli biri.

arkadaşlar dayım geldi bize 1 haftadır bizde biz sigara içmiyoruz ama dayım sürekli içiyor yani insan yaz günü ben bi balkonda içeyim diye düşünemez mi? bizde bisey diyemiyoruz ama hem dumanindan rahatsız oluyorum hemde ev leş gibi kokuyor duvarlarda yeni silmiştim:KK43:
şimdi biz içme evde desek ayıp mi olur yoksa bu normal birşey de ben mi abartıyorum
Sadece sigara kullanmasana değil, kullanana da eziyet. Kapalı alanda sigara mi içilir. Soyleyin açık açık.

Back
X