Bilmem belkise yanlis anlayip adama ayip ettimbaska hicbiseyini gormedim.

O zaman şimdi de sen adamın elini tut.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem belkise yanlis anlayip adama ayip ettimbaska hicbiseyini gormedim.
Ben evliyim o bekar. Sarkma yok temasta surekli eli elime degiyor bilerek mi bilmeyerek mi oluyo bende anlamadimyani konu nedir evli misiniz size mi sarkıyor adamı mı beğenmiyorsunuz o evli yine de temas etmeye mi çalışıyor?
Tovbe yarabbim
O zaman şimdi de sen adamın elini tut.
sagolun. Yani evliyim. Kadinin birinin eli surekli esime degse hosuma gitmezdi. Esimide dusununce bencede iyi yapmisimyooo kabalık yok dırek mesafenızı gayet saygılı sekılde belırtmıssınız
sırf kırılmasın benı kaba gormesın dıye degmesını goz ardı edecek degılız kendısı kısının sınırlarına saygı duyacak sız o mesafeyı kurmak zorunda kalmıssınız kendısı dusunmelı kabalık mı ettım yanlıs mı anladı dıye
Aslinda bu tamamen buyudugun kulturle aile ortaminlq ve senin yapinla alakali bir durum.Para uzatırken ele degmesin diye ugrasan insanlar bana çok ilkelimsi geliyor
El bu 2 saniye dokunsa ne olacak. Demek ki mendi aklında böyle kötü düşünde var ki dikkat ediyor. Kisi kendinden bilir isi derim
Hastalara karsi boyle degilim. Erkege sonda takmisligim bile var. Hasta adi ustunde hastadir cunku. Ama yapim boyle ve tepkiyi istemsiz verdim.Sağlık çalışanı olarak bu tip şeylere takılıyorsanız yarın hastalar da aman elime dokunmasın diye böyle kasarsınız.
adres verin de o yere uğramayalım..
yarın aman elime dokunmasın diye hastaya müdehalede geç kalırsınız filan da adama ciddi zarar verirsiniz.
sanki mahrem bölgenize dokundu da bu tavır nedir?
bu tip hassasiyetleri olanlar tıp alanında çalışmamalı.
Baska hicbir belirti yoktu diyorsunuz bence ayıp etmissiniz ama yapacak bir şey yok.Aslinda bu tamamen buyudugun kulturle aile ortaminlq ve senin yapinla alakali bir durum.
Para uzatırken ele degmesin diye ugrasan insanlar bana çok ilkelimsi geliyor
El bu 2 saniye dokunsa ne olacak. Demek ki mendi aklında böyle kötü düşünde var ki dikkat ediyor. Kisi kendinden bilir isi derim
aslında benım aılem cok rahatAslinda bu tamamen buyudugun kulturle aile ortaminlq ve senin yapinla alakali bir durum.
Hastalara karsi boyle degilim. Erkege sonda takmisligim bile var. Hasta adi ustunde hastadir cunku. Ama yapim boyle ve tepkiyi istemsiz verdim.
iste son bir haftadir bu kadar sık olmasi canimi sıkmıs olackki o tepkiyi birden verdimaslında benım aılem cok rahat
ısım geregı de hep erkeklerle muhattap oldum hatta dusundum sadece erkeklerle muhattap olmusum
ozellıkle tırnak ucumla bırsey uzatmam ama koala gıbı de uzatmam
mesela kalem uzatırken bırı kalemın ucundan tutup uzatabılır bardak verırken en altından tutup uzatabılır ajanda uzatırken bır kenarından uzatabılır
yanı ılla bırseyı alabılmem ıcın elımın avuclanmasına gerek yok valla ilkel degılım gercekten hıc boyle karısan bır aılemde yoktu esımde rahat ınsandır sapıkta degılım ama hoslanmıyorum duzgun uzatabılecekken ozellıkle degmesı ıcın ugrasır gıbı olanlara
koca kol 3 kısı tutabılır bır kolu nıye elı elıme degsın kı hastanın kolunu tutarken hadı bır kere oldu her seferınde oluyorsa işkillenırım ama bu ben sapık veya ilkel oldugum ıcın degıl![]()
Sonuçta sizi rahatsız eden bir durum,eğer bilerek yapılıyorsa bu da bir çeşit tacize girer tavır yapmakta da haklı buldum siziHemsire olarak saglik ocaginda calisiyorum. Bebekten veya cocuktan kan alinca doktor yardim ediyor tutmak icin.(genelde anne babalar tutamiyor cocugu, diger arkaslarda o sirada asi yaptiklari icin doktors kaliyo) bebegi tutarken son zamanlarda surekli elini elime degdiriyodu. Mesala normalde de eline bsy verince yada alinca elini elime degdiroyodu. Yani degdirmedende verebilir. Dunde ole oldu bende elimi cektim bi elimle cocugun kolunu tutup bi elimle kani alcaktim. Suratimida astim. Planladigim bsy degildi tamamen o anlik tepkimdi .Anladi galiba bugun hic eli elime degmedi hatta uzak tutuyodu elini elimden. Benmi kotu dusunuyorumabartiyormuyum. . Cunku bu doktor gercekten iyi mutevazi bi insan benim bilgim kadariyla.
Hasta ile doktor arasinsa cok fark var. Hasta adi ustunde. Sana ihtiyaci var ve ortada bir mecvuriyet var. Ama bilerek yada bilmeyerek elinin surekli elime degmesi beni rahatsiz etti tepkim kabaca olabilir ama istemsiz bir tepkiydihasta ile doktor arasında ne fark var?
yarın operasyona girsen aman doktor elime değmesin diye kasacak mısın?
en ufak bir hatanda hastanın hayatına mal olacak bir alan için ciddi bir risk.
lütfen başka bir alanda iş bul.
Sonuçta sizi rahatsız eden bir durum,eğer bilerek yapılıyorsa bu da bir çeşit tacize girer tavır yapmakta da haklı buldum sizi
Hasta ile doktor arasinsa cok fark var. Hasta adi ustunde. Sana ihtiyaci var ve ortada bir mecvuriyet var. Ama bilerek yada bilmeyerek elinin surekli elime degmesi beni rahatsiz etti tepkim kabaca olabilir ama istemsiz bir tepkiydi
Yok hastalda prostat tikaninca acmisligik sonda takmislgim var. Ama kendi hayatimda yasadigim bi kac ornekten sonra cok daha hassas oldum. Ve tepkim bilincsizce verdigim bir tepkiydi. Saglikciysam hasta ayirt etmem. Tipta utanma yoktur. Dedigim gibi hayatimda karsilastigim bir iki ornekten dolayi bilincsizce tepki verdim.Baska hicbir belirti yoktu diyorsunuz bence ayıp etmissiniz ama yapacak bir şey yok.
Hastalara yansitmadiginiz sürece dokunma işini siz bilirsiniz ne yapcaksiniz
ben de diyorum ki özel bölgenize değse tamam ama elinize değmesinde ne sakınca var.
doktorun işi gücü yok sizin elinize dokunmak için mi çabalayacak.
tacizci sapık doktorlar var ama onlar elle uğraşmaz zaten.
Sormayin. Ben karsilastiyom bir iki ornekten sonra bole oldum. Erkekler sapiktir diyemem dogru olmaz ama. Cok daha hassas ve dikkatli oldum; yani paranoyada denebilirBen de hassasım kimsenin eline değmek istemem. Hele erkeklerin hijyenine de hiç güvenmem.
Siz paranoya mı yaptınız, gerçekten adamdan işkillendiniz mi bilemeyiz tabi ama tavrınızı gösterdiyseniz bence abartılcak birşey yok.
Kan alırken bebek tutmak gerçekten zor, o hengamede adamın sizin elinize dokunuyor olması tamamen rastlantıdır bence, kurbanlık tutar gibi tutuyoruz bebekleri.
Günahını alıyorsunuz muhtemelen.
Ama öyle bir zamandayızki herkesten şüphe eder olduk. İyi veya kötü direkt kesmişsiniz adamın temasını. E iyi yapmışsınız neyse ne.