- 20 Kasım 2018
- 14.026
- 53.245
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de doktor anlamamıştır bile.Sormayin. Ben karsilastiyom bir iki ornekten sonra bole oldum. Erkekler sapiktir diyemem dogru olmaz ama. Cok daha hassas ve dikkatli oldum; yani paranoyada denebilir
Kalem uzatırken yahut klasor verirken degmeden verebilirsiniz zaten ben özellikle degmemesi için gostere gostere kırk takla atanlardan bahsediyorum. Aynı değmesi için 40 takla atanlar kadar iticiler.aslında benım aılem cok rahat
ısım geregı de hep erkeklerle muhattap oldum hatta dusundum sadece erkeklerle muhattap olmusum
ozellıkle tırnak ucumla bırsey uzatmam ama koala gıbı de uzatmam
mesela kalem uzatırken bırı kalemın ucundan tutup uzatabılır bardak verırken en altından tutup uzatabılır ajanda uzatırken bır kenarından uzatabılır
yanı ılla bırseyı alabılmem ıcın elımın avuclanmasına gerek yok valla ilkel degılım gercekten hıc boyle karısan bır aılemde yoktu esımde rahat ınsandır sapıkta degılım ama hoslanmıyorum duzgun uzatabılecekken ozellıkle degmesı ıcın ugrasır gıbı olanlara
koca kol 3 kısı tutabılır bır kolu nıye elı elıme degsın kı hastanın kolunu tutarken hadı bır kere oldu her seferınde oluyorsa işkillenırım ama bu ben sapık veya ilkel oldugum ıcın degıl![]()
su benım basıma geldı tokalasmak ıcın elımı uzattım mezhebınden dolayı kadınlarla tokalasamıyormus meger ne bıleyımMisal tokalasmak icin elini kaldirdiginda o uzatmiyorsa beni çok irite eder. Ya da odadaki tum calisan erkekle tokalasip benle tokalasmadysa cok küçük düşürücü karsidakini ve ilkel geliyor bana.
Aynısı benimde başıma geldi. Dedim yere acaydim içine gireydim. Öyle kötü hissettim ki. Artık bende cogu zaman el uzatmiyorum selam veriyorum sadece. Çok kötü bir şey elin havada kalması.su benım basıma geldı tokalasmak ıcın elımı uzattım mezhebınden dolayı kadınlarla tokalasamıyormus meger ne bıleyımresmen kızardım once cok garıp gelmıstı kendımı kotu hıssettım elım havada kaldı ama sonra sebebını ıs arkadasım soyleyınce he tamam ozaman dedım :)
Bilemem ki niyeti ne diye. Artik dikkate ediyor ya.Sizin tavrınızdan sonraki gün adam temas etmeyi bıraktıysa belki de gerçekten bilerek yapıyordu, bilerek yapmasa sadece Tavrınıza anlam veremeyip aynen devam ederdi.
Iste o tepki bilinaltindan gelen istemsiz bir tepkiydi. Yapcak bsy yok oldu bi keremBen normalde bir erkekler tokalaşmak yada para alıp verirken dokunulmasından hoşlanmam. İstemem. Olmuyor mu e doktora gidiyoruz oluyor veyahut iş yaparken kazara dokunuyor insanlar ama bir olur iki olur. 3. De mesafe koyulur.
Bu tabi herkesin tercihidir.
Bu demek değildir ki dokunan her adam/kadın sarkıyor. Sadece saygı duyulması gereken tercih.
Bence istemediğiniz ve dikkatinizi çeken bir şeyde tepki göstermek çok doğal.
Evliyim benBaşkası tutsun madem ne diyelim.
Doktor kısmeti tepme ama bence.![]()
He o zaman deyin..Evliyim ben
Ama sonucta bir hastaya mudahale ediyorsunuz cocugun asidan igneden zarar gormemesi icin tutuyorsunuz allah korusun cirpinsa olmadik yerine denk gelmemesi icin saglik icin yapiyorsunuz bu esnada el degebilir bence.Hastalara karsi boyle degilim. Erkege sonda takmisligim bile var. Hasta adi ustunde hastadir cunku. Ama yapim boyle ve tepkiyi istemsiz verdim.