Abartiyor muyum?

Farkli niyeti varsa tepkinizi anlamistir, uzak durur.

Farkli niyeti yoksa kezban, asildim zannetti herhalde der gecer.

Ikisinde de istediginiz oluyor sonucta. Sorun yok bence.

Ben normalde bir erkekler tokalaşmak yada para alıp verirken dokunulmasından hoşlanmam. İstemem. Olmuyor mu e doktora gidiyoruz oluyor veyahut iş yaparken kazara dokunuyor insanlar ama bir olur iki olur. 3. De mesafe koyulur.
Bu tabi herkesin tercihidir.
Bu demek değildir ki dokunan her adam/kadın sarkıyor. Sadece saygı duyulması gereken tercih.
Bence istemediğiniz ve dikkatinizi çeken bir şeyde tepki göstermek çok doğal.

Sormayin. Ben karsilastiyom bir iki ornekten sonra bole oldum. Erkekler sapiktir diyemem dogru olmaz ama. Cok daha hassas ve dikkatli oldum; yani paranoyada denebilir
Belki de doktor anlamamıştır bile.
Siz normal ilişkinize devam edin, niyeti kötüyse başka şeyler olur zaten
Değilse sorun olmaz. Unutun gitsin ;)

Bilmeyerek yapıyorsa daha dikkatli olur, bilerek yapıyorsa da yapmaz artık.Sorun etmeyin

aslında benım aılem cok rahat
ısım geregı de hep erkeklerle muhattap oldum hatta dusundum sadece erkeklerle muhattap olmusum
ozellıkle tırnak ucumla bırsey uzatmam ama koala gıbı de uzatmam
mesela kalem uzatırken bırı kalemın ucundan tutup uzatabılır bardak verırken en altından tutup uzatabılır ajanda uzatırken bır kenarından uzatabılır

yanı ılla bırseyı alabılmem ıcın elımın avuclanmasına gerek yok valla ilkel degılım gercekten hıc boyle karısan bır aılemde yoktu esımde rahat ınsandır sapıkta degılım ama hoslanmıyorum duzgun uzatabılecekken ozellıkle degmesı ıcın ugrasır gıbı olanlara
koca kol 3 kısı tutabılır bır kolu nıye elı elıme degsın kı hastanın kolunu tutarken hadı bır kere oldu her seferınde oluyorsa işkillenırım ama bu ben sapık veya ilkel oldugum ıcın degıl :(
Kalem uzatırken yahut klasor verirken degmeden verebilirsiniz zaten ben özellikle degmemesi için gostere gostere kırk takla atanlardan bahsediyorum. Aynı değmesi için 40 takla atanlar kadar iticiler.
Normal olan kimse kimseyi avuclamaz ya da klozet mikrobu gibi davranmaz zaten.
Misal tokalasmak icin elini kaldirdiginda o uzatmiyorsa beni çok irite eder. Ya da odadaki tum calisan erkekle tokalasip benle tokalasmadysa cok küçük düşürücü karsidakini ve ilkel geliyor bana.

Sizin tavrınızdan sonraki gün adam temas etmeyi bıraktıysa belki de gerçekten bilerek yapıyordu, bilerek yapmasa sadece Tavrınıza anlam veremeyip aynen devam ederdi.

Misal tokalasmak icin elini kaldirdiginda o uzatmiyorsa beni çok irite eder. Ya da odadaki tum calisan erkekle tokalasip benle tokalasmadysa cok küçük düşürücü karsidakini ve ilkel geliyor bana.
su benım basıma geldı tokalasmak ıcın elımı uzattım mezhebınden dolayı kadınlarla tokalasamıyormus meger ne bıleyım :D resmen kızardım once cok garıp gelmıstı kendımı kotu hıssettım elım havada kaldı ama sonra sebebını ıs arkadasım soyleyınce he tamam ozaman dedım :)

su benım basıma geldı tokalasmak ıcın elımı uzattım mezhebınden dolayı kadınlarla tokalasamıyormus meger ne bıleyım :D resmen kızardım once cok garıp gelmıstı kendımı kotu hıssettım elım havada kaldı ama sonra sebebını ıs arkadasım soyleyınce he tamam ozaman dedım :)
Aynısı benimde başıma geldi. Dedim yere acaydim içine gireydim. Öyle kötü hissettim ki. Artık bende cogu zaman el uzatmiyorum selam veriyorum sadece. Çok kötü bir şey elin havada kalması.
Birkac kezde is yerinde erkek musteri içeri girer tum erkeklerle tokalasirdi ben hariç. Cogu müşteri yapardı bunu hatta firmanın diğer kolundan gelen dahi yüzüme bakar ve geçerdi. En sonunda aynı firmadakine kadının iş yerinde ne işi var diye bakıp onu gormezden geliyorsunuz. Kabullenemiyorsunuz değil mi aynı işi yapmamizi o yüzden kadinlarla tokalasamiyorsunuz bile diye pat diye söyledim 😃
Adam şok 😃 estağfurullah hic fark etmemistim dedi. İmkansiz dedim beni gecmeden digerlerine geciyorsunuz.
Sizden cekindim vs dedi. Bende olay el sıkmak değil aslında elimi sıksanız ne sıkmasaniz ne ama olay 6 kisi içinde görünmez olmak dedim.
Adam ne zaman gelse ilk bana selam verdi 😃😃
İlk verip vermemesi de önemli degildi ama bir yerde gorunmez olmak erkekler arasinda cok kötü bir his

Sizin tavrınızdan sonraki gün adam temas etmeyi bıraktıysa belki de gerçekten bilerek yapıyordu, bilerek yapmasa sadece Tavrınıza anlam veremeyip aynen devam ederdi.
Bilemem ki niyeti ne diye. Artik dikkate ediyor ya.

Ben normalde bir erkekler tokalaşmak yada para alıp verirken dokunulmasından hoşlanmam. İstemem. Olmuyor mu e doktora gidiyoruz oluyor veyahut iş yaparken kazara dokunuyor insanlar ama bir olur iki olur. 3. De mesafe koyulur.
Bu tabi herkesin tercihidir.
Bu demek değildir ki dokunan her adam/kadın sarkıyor. Sadece saygı duyulması gereken tercih.
Bence istemediğiniz ve dikkatinizi çeken bir şeyde tepki göstermek çok doğal.
Iste o tepki bilinaltindan gelen istemsiz bir tepkiydi. Yapcak bsy yok oldu bi kerem

Öncelikle ben çocuğu bir doktorun tuttuğunu hiç görmedim zaten iğne kan alınan yerde de pek dr olmuyor kan alan kişiler oluyor sadece ben oğluma kaç kere kan aldırdım vs hep babası oturttu kucağına tuttu kolunu da kan alan kişi tuttu sabitleyip kanı aldı yani.

Ayrıca el bu değer yahu yani hiç eli temas etmeden nasıl iş yapacak sizinde orada bu kadar ciddi iş yaparken bunu farketmeniz gerçekten garip bebek çocuktan kan almak çok stresli dikkat gerektire birşey nasıl yoğunlaşabildiniz onun dokunmasına anlamadım siz orada her eli değeni birşey sanacaksanız işiniz zor demek ki bilmeden oluyordu siz tepki verince dikkat ediyor hem evliymişsiniz eşiniz de arada oraya geliyormuş neden bilerek yapsın başka işiniz yok buna mı taktınız

Değirmek zorunda mı! Neden dikkat etmiyor? sürekli olması zaten normal değil ki. ve bugün surat asınca devamı gelmemiş.. Tesadüfmü? hayır..

yani değsin mi istiyosun değmesin mi :dondurma: ben bunu dert diye konu açmalık bir şey görmedim.bebek yani ne kadar büyük olabilir , herhalde bir temas olacak.

Hastalara karsi boyle degilim. Erkege sonda takmisligim bile var. Hasta adi ustunde hastadir cunku. Ama yapim boyle ve tepkiyi istemsiz verdim.
Ama sonucta bir hastaya mudahale ediyorsunuz cocugun asidan igneden zarar gormemesi icin tutuyorsunuz allah korusun cirpinsa olmadik yerine denk gelmemesi icin saglik icin yapiyorsunuz bu esnada el degebilir bence.
Benimde ogluma asi yapilirken ben tutuyorum hemsire hanimla ellerimiz kollarimiz temas ediyor..

Back
X