Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar iyi misiniz. Adam mesajlaşmayı sevmiyor "a takılmışssınız Bi tek. Yahu adam 2 gün aramamış,. ARAMAMIŞ 2 GÜN. sevgi merak barındırır. Seven merak eder. Mümkün değil bu adam asla sevmiyor, alışkanlık olmuş devam ediyor. Günümüzde herkes birbirine bağımlı ama sevgisiz...
Adam elma sevmiyormuş da niye elma ye diyormuş mesele sanki bu. Ortada elma bile yok. Konu bir adamın meraksızlığı ilgisizliği, mesaj yazmaz arar, aramazsa mesaj yazar. İkisinide yapamadıysa o gün. Komşudan ulaşmaya calışır, iş yerini arar. Mail atmayı dener, merakını giderecek zibilyon tane yol var.
Arkadaşlar iyi misiniz. Adam mesajlaşmayı sevmiyor "a takılmışssınız Bi tek. Yahu adam 2 gün aramamış,. ARAMAMIŞ 2 GÜN. sevgi merak barındırır. Seven merak eder. Mümkün değil bu adam asla sevmiyor, alışkanlık olmuş devam ediyor. Günümüzde herkes birbirine bağımlı ama sevgisiz...
Adam elma sevmiyormuş da niye elma ye diyormuş mesele sanki bu. Ortada elma bile yok. Konu bir adamın meraksızlığı ilgisizliği, mesaj yazmaz arar, aramazsa mesaj yazar. İkisinide yapamadıysa o gün. Komşudan ulaşmaya calışır, iş yerini arar. Mail atmayı dener, merakını giderecek zibilyon tane yol var.
Bence genelleme yapmayın çünkü bayaaaa seven var:) ama ilgi alanına giren insanlarla. Ki ben bile eşimle gün içinde o işteyken mesajlasirim. Hatta ben yazmam o yazar "neden mesaj atmiyosun" diye. Çevremdeki tüm evlilik ve sevgililik yaşayan insanlar mesajlasiyor. Bence şu devirde aksi sorun. İletişim devri. Adam sürekli bin tane mesaj atsın demiyorum ama atmalı. En azından günlük olarak "sevdiceğinin" halini bir sormalı. Beraberlik, adı üstünde, beraber olmak. Bu şekilde dayı oglundan, yenge çocuğundan, bakkalın oğlundan farkı kalmıyor çünkü onlarla da mesajlasmiyor insan.(mesajlasan manyaklar vardır belki?bu da dert mi?
erkek milleti ergen gibi vikvikvik telefonla saatlerce mesajlaşmayı sevmiyor
başlıktaki soruya gelince, abartıyorsunuz tabiki
ayrıca bu bi ayrılık sebebi değil sevgilim benden sen bana mesaj atmıyorsun diye ayrılsa yolun açık olsun derim
ne diye darlıyosunuz şu adamları
Bence çok fazla emin olma. Bazi hareketler bazı şeylerin sinyalidir.bende böyle düşünüyorum ama değişmiyor işte eminim sevdiği ne ama bu yaşa kadar mesajlaşma mis bu saatten sonra değişmiyor böyle kabul edicem mecbur
yanlış anlamışsınızBence genelleme yapmayın çünkü bayaaaa seven var:) ama ilgi alanına giren insanlarla. Ki ben bile eşimle gün içinde o işteyken mesajlasirim. Hatta ben yazmam o yazar "neden mesaj atmiyosun" diye. Çevremdeki tüm evlilik ve sevgililik yaşayan insanlar mesajlasiyor. Bence şu devirde aksi sorun. İletişim devri. Adam sürekli bin tane mesaj atsın demiyorum ama atmalı. En azından günlük olarak "sevdiceğinin" halini bir sormalı. Beraberlik, adı üstünde, beraber olmak. Bu şekilde dayı oglundan, yenge çocuğundan, bakkalın oğlundan farkı kalmıyor çünkü onlarla da mesajlasmiyor insan.(mesajlasan manyaklar vardır belki?). Ben gerçekten mesaj yazmayan, aramayan sormayan sevgiliyi normal görmenizi anlayamıyorum.
Yapacağınız şey basit. Çatlasanız da aramayacaksınız. Yazmayacaksınızben yazdım ilk ayrılan da bendim . Ama aramıyor da iki gündür