Yani bilemiyorum yaşayan bilir derler. Sanırım sadece eş ailesini değil eşinizi de tanımadan evlenmişsiniz. Aralarında sizin düşündüğünüz gibi bir durum da olabilir sadece iyi anlaşan iki insan da olabilirler
Kocanız eltinize flörtöz mü davranıyor yani özet bu mu ?
Valla bacım sende benim durumdasın ama merak etme sadece öyle görmüşler öyle büyümüşler bu yüzden bize tuhaf geliyor benim babam kardeşlerinin eşleriyle gereksiz muhabbete gereksiz şakaya girmez ama eşimle eltim şakalaşır kaynımda bana şaka yapar çünkü böyle görmüşler aklındaki gibi birşey olmaz merak etme eşinle sadece benimle ilgilenmedin kendimi yalnız hissettim diye dile getir güzelce konuş aman ha sakın aranız böyle şöyle diyip eşinin aklına da sokma sakın öyle birşey yoksa bile olur Allah korusun sadece seninle ilgilenmediğini yalnız olduğunu hissettiğini söyle tabiki bu hal ve hareketleri bende onaylamıyorumEşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
Daha once bu konu burada vardi ya. Hatirlayan bulsun cikarsin lütfen. Ayni neredeyse birebir. Neden surekli ayni konuyu açıyorsunuzEşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
Kaynınız bu hikayenin neresinde? Bir de kontör atma hala var mı ya, oldu olacak Deli Yürek yazıp 2222’ye de yollasın.
Evet ya eş ailesi ile doğru düzgün anlaşan gelin görmedim hep bi yerde test tepiyorEltiyi seviyor olabilirler ama o eve misafir olarak gitmişsiniz, cok ayıp etmişler ne demek ilgilenmemek. Ama umursamayın eş aileleri genellikle tuhaf oluyorlar zaten. Sizi rahatsız edecek boyutta sıkıntılar olmadığı sürece boşverin umursamayın
Daha once bu konu burada vardi ya. Hatirlayan bulsun cikarsin lütfen. Ayni neredeyse birebir. Neden surekli ayni konuyu açıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?