Abartıyor muyum

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Eşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin

Ya eşim bu durumu kabul etmiyor, ben tüm gelinlere eşittim diyor ama hem eltim hem ailesi eşimin bu eltime çok düşkün olduğunu vs söylüyor, az zaman değil 4 sene sevgili kaldık ve hiç böyle birseyden bahsetmedi

Valla bacım sende benim durumdasın ama merak etme sadece öyle görmüşler öyle büyümüşler bu yüzden bize tuhaf geliyor benim babam kardeşlerinin eşleriyle gereksiz muhabbete gereksiz şakaya girmez ama eşimle eltim şakalaşır kaynımda bana şaka yapar çünkü böyle görmüşler aklındaki gibi birşey olmaz merak etme eşinle sadece benimle ilgilenmedin kendimi yalnız hissettim diye dile getir güzelce konuş aman ha sakın aranız böyle şöyle diyip eşinin aklına da sokma sakın öyle birşey yoksa bile olur Allah korusun sadece seninle ilgilenmediğini yalnız olduğunu hissettiğini söyle tabiki bu hal ve hareketleri bende onaylamıyorum

Eltiniz esinizden buyukmu? Bu durumdan kayniniz rahatsiz olmuyormu. Benim eltimle esimin muhabbetinden bende hoslanmiordm cunku eltim cok civik konusmalari rahatsiz edici vr el kol sakalari yapar . Ben bu durumdan cok rahatsiz olmistum. Esime soyledigimde farkinda degilim dedi yani ona garip gelmiyordu.Belki esinizde farkinda degildir. Ablasi gibi goruyordur ama yinede anlattiginiz banada fazla geldi. Ben kaynimla okadar samimiyet kurmam ne gerek var kanbagi yok sonucta zorunlu akrabalik.

Eltiyi seviyor olabilirler ama o eve misafir olarak gitmişsiniz, cok ayıp etmişler ne demek ilgilenmemek. Ama umursamayın eş aileleri genellikle tuhaf oluyorlar zaten. Sizi rahatsız edecek boyutta sıkıntılar olmadığı sürece boşverin umursamayın

Esim büyük, eltimin eşi ne diyor bilmiyorum farkında değil heralde, kızlar ben bu durumu çok içselleştirdim eltimle bir sürü şey yaşadım ki yüz göz olmak en sevmedigim şeydir, eşimden de uzaklaştım yarın annemlerin yanına gideceğim hatta boşanmak bile geçiyor kafamdan

Daha once bu konu burada vardi ya. Hatirlayan bulsun cikarsin lütfen. Ayni neredeyse birebir. Neden surekli ayni konuyu açıyorsunuz

Kaynınız bu hikayenin neresinde? Bir de kontör atma hala var mı ya, oldu olacak Deli Yürek yazıp 2222’ye de yollasın.

Ay allah iyiliğinizi versin ya güldürdünüz beni paket almış sanırım dakika vs ama ben bir hışımla kontör atmış dedim konumuz bu değil bacım bu kısma çok takılma

Evet ya eş ailesi ile doğru düzgün anlaşan gelin görmedim hep bi yerde test tepiyor

Eşinin ailesinden gelen yoruma kadar garip bir durum yoktu. Sonuçta yengesi ve evdeki akışı sizden daha iyi bilir. Ona sorup evdeki bir şeyleri sen adapte olana kadar ondan istemesi doğal. Ama ailesi böyle bir yorum yaparak saçma bir yaklaşım sergilemiş. Yoksada bir şey şimdi öküz altında buzağı arayacaksınız. Kadın içgüdüsüne güvenirim eşinizde eltinize karşı bir hayranlık, bir yaranma arzusu, bir incelik, fazladan bir yakınlık sezmişsiniz. Belki eltiniz çok sıcak kanlı bir insan onu da bilemiyorum. Kaç yıldır ailenin içinde acaba bu elti? Muhtemelen eltinize eşinizin davranışları normal geliyor ama siz 2 yılın sonunda görmediğiniz davranış şekli fark ediyorsunuz doğru anladıysam eşinizde. Valla eşinizle konuşup açıkca sormakta fayda var.

Daha once bu konu burada vardi ya. Hatirlayan bulsun cikarsin lütfen. Ayni neredeyse birebir. Neden surekli ayni konuyu açıyorsunuz

Muhtemelen benimdir o, cünkü yazmıştım yine bazı olaylar oldu da üzgün hissediyordum buraya içimi dökeyim dedim çünkü konuşacak kimsem yok ve bu konularda kimse beni anlamıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…