Abartıyor muyum

Hangi noktalarda eşinizi anlıyorsunuz?

eltini karşına alacaksın,ben bu samimiyetten rahatsız oluyorum diyeceksin.muhtemelen eşinden bulamadığı ilgiyi,başka yerlerden bulmaya çalışıyor.böyle insanlar tehlikelidir,yuva yıkarlar.ciddi bir şekilde konuş sen sinir olacağına ,o sinir olsun. egosunu tatmin ediyor.bence herkes aile içinde ikisini konuşuyor.kayınvaliden,görümcen yok mu ,ne adamın başının etini yiyorsun.bırak onların da huzuru bozulsun.

Var ve konuşmaya da çalıştım ama onlar x öyle şey düşünmez o çok saftır, sen yanlış anlamışsın vs tarzı şeyler söyleyip eltimi savundular

eltiniz sanırım kocasından ilgi görmüyor ve kendini kaynından gördüğü ilgiyle tatmin ediyor..

Eşinizin nesini anlıyorsunuz ben onu merak ettim. Kadın tüm sülaleye malzeme vermiş, eşinizin yaptıklarını anlatarak. Ben eşinizin niyetini de temiz bulmadım. İki yıldır bunu düzelteceğine birde sizi nilletin gözünde bı duruma düşürerek

Kafamda bir sürü şey.
1. Eltin gidip diğer eltilere eşinin yaptıklarını anlatıyorsa senin kulağına geleceğini tahmin ediyordur. Seni huzursuz edip üstüne de aaa sen öyle mi anladın diye seni ruh hastası durumuna düşürmeye çalışıyor. Huzurunu kaçırmaya çalışıyor. Çünkü senin eşinle evli olmanı kıskanıyor.

2. Sen bi adamla cilveleşsen eşinin ailesi seni doğrar. Kadın cinayetine kadar gider iş. Ama oğulları olunca yok canım bişey yoktur rahatlığındalar.

3. Bir kadın hissediyorsa sıkıntı vardır. Yani sen huzursuzsan bişey vardır. Kadınlar hisseder.

4. Arasında cinsel çekim olmayan iki insan böyle davranmaz. Kocanla eltin arasında üzülerek söylüyorum, cinsel çekim var.

5. Bu eltiye en büyük ceza eşinle mutlu olman. Sakın gidip eltiyle bu konuyu konuşmaya çalışma. İnkar edecek. Dert ettiğini kimse bilmesin. Maddi durumunuz kötü değilse eşine sormadan atıyorum parise ya da praga, romantik bir yere uçak bileti al. Hem de hemen al bileti şimdiden. Ki planlama heyecanınız şimdiden başlasın. Gidiş tarihiniz haziran gibi ispanya italya falan da olur. Eşin bana neden sormadın derse, ben karar veremez miyim de. Kavga etme. Gez toz para harca. Eşin seninle ve planlarınla ve harcamalarınla meşgul olsun. Elti de mal kocasıyla mutsuz mutsuz otursun. Böyle bir evlilikte sakın ev alıcam, tasarruf yapıcam diye kendini yorma.

6. Eşine bir kere söyle. Eğer başka bir eltiden farklı davranırsan ona, ben yokum. Hatta soğuk davran bir süre de. Ama sen eltiye normal davran. Kudursun.

Edit: yani elti çatlatmalı konuya bir şey yazacağım aklıma gelmezdi ama ben bile dellendim.

Son düzenleme:
Eltinize gidip sakın bir şey sormayın kocanızı karşınıza alın bu durumdan rahatsız olduğunuzu o ailede yeni oldugunuzu bu yuzden sizi yalnız bırakmamasını üzüldüğünüzü falan anlatın sakince anlatın ..hemen pat diye bir şey demeyin bence kavga fln bi bakın neler oluyor. Adam da siz rahatsz oldgunuzu söyledikten , üzüldüğünzü söyledikten sonra bakalım ne yapacak. .

Eşim soğuk ve mesafeli davranıyor cünkü arada başka sorunlar da oldu ve eşim de şaşırıp üzüldü, benim mutlu olmamı isteyen karımı üzmez diyerek tepkisini gösterdi hatta kayınvalidemle tartışmaları da oldu, kendi yaptığı şeyler için özür diledi defalarca aptallık ettiğini neden öyle düşüncesiz de davrandığına kendi de anlam verememiş böyle söyledi, eşimle ilgili kısmı hemen hemen hallettim zaten, bu konular yüzünden çok yorulup yıpranınca eşim olanları telafi etmek üzere 2 kez beni tatile götürdü zaten gezmeyi vs sever ben de biraz olanları geri de bırakıp gittiğim yerlerde eğlenmeye çalıştım birşeyler paylaştım oralardan, o dönem eltim mesaj attı bana bu taraflara da gelin vs gibi ben de tesekkür ettim davetine ama bir süre düşünmediğimizi söyledim, eşim de bu konuda benimle aynı fikir de, birkaç gün önce kayınvalidem davet etti eşim de bir süre gelmeyeceğiz geldik de ne oldu dedi,

aslında böyle olmasına da üzülüyorum hep iyi ilişkiler kurmak istemiştim eşimin ailesiyle ama olaylar biraz benden bağımsız gelişti biraz da ben yönetemedim durumu, şuan kimseyle bir sorunumuz yok aslında ama herkes de biraz olanlara kırılıp tepkili olduğumuzu fark etti,

eşim kız kardeşlerine benim ablama kuzenlerine benim kuzenlerime ve eltilerime iyi davranan bir insan kibar nazik aslında bu durumla hep övünürdüm ta ki eltim bunu sürekli bana karşı kullanmaya başlayana kadar,

yani cidden sinir bozucu oluyor bir süre sonra mesela eltim yemek yapmış ve eşim de eline sağlık çok güzel olmuş dedi eltim hemen bana benim yemeklerimi çok beğenir işte benden hep tatlı ister vs gibi şeyler anlatmaya başlıyor biliyorum böyle yazınca normal gibi geliyor ama sürekli bunu yaşayınca psikolojik şiddet gibi bisey oluyor,

aralarında cinsel çekim var demeniz biraz üzdü beni evlendiğim günden beri bu meselelerle uğraşmaktan düşünmekten evliliğimden bisey anlamaz hale geldim, aslında biz eşimle çok mutlu bir ciftiz mesela sokakta dolaşırken hep böyle mutlu olun yavrum diyen bir teyze olmuştu yada benim ailem eşimle diyaloğumu çok beğenirdi eşim arabaya vs binerken kapımı açardı hala da acar yani kibar ve düzgün bir insan ama bu elti konusu ben de takıntı oldu yani, kusura bakmayın biraz iç dökme gibi oldu yazdım da yazdım

Son düzenleme:
Mesela eşim bana bi kere çok yavaş yemek yer demişti ve eltim aaa sen bana da öyle derdin dedi, evlenirken 50 kiloydum ve baya zayıftım şuan 58 kiloyum eşim bana çok zayıf derdi eltim evet sen bana da zayıfsın biraz kilo al derdin dedi, eşimin ailesinin evi denize çok yakın 5 dk mesafede biz hergun denize gidiyorduk ben yüzme bilmiyordum eşim öğretiyordu eltim dedi ki evet o banada öğretmişti, eşim bikini sevmiyor denize nispeten kapalı bir mayo ile giriyorum eltim evet benimde denize öyle girmemi istemezdi şeklinde konuşuyor, bir kere 3 elti sohbet ediyoruz ben kendi eşimden diğer eltim kendi eşinden bahsediyor bu sorunlu olduğum eltim de benim eşimden bahsediyor yani buna benzer bir sürü örnek daha anlatabilirim resmen psikolojim bozuldu

Allah'ın manyağı ...hiç sevmediğim işler bu kadar yılışıklik basitlik seviyesizlik cizgini iyi ciz arkadaşım herkes haddini bilsin

Hic normal degil, zerre normal degil. Kesinlikle bir sey var aralarinda

Ona iyi bir ders verin ama eşinizin ailesi durumu bilmesin
Yoksa sizi kıskanç elti pozisyonuna sokarlar.

Siz görmek istemiyorsunuz ama şuanı bilmem ama eşinizle eltiniz arasında evliliğinizin ilk dönemleri de dahil akraba ilişkisini geçen ve çevre tarafından bile fark efilen bir yakınlık olmuş, kadının kocası da onla ilgili olmayınca, sizin eşi kendine koca, sizide kendine kuma bellemiş, kadın şöyle diyor böyle diyor diye anlatıyorsunda, bunları eşinin yanında söylüyorsa, altı doludur, bence sen eltiden çok kocana odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…