- 19 Nisan 2014
- 4.603
- 13.644
- 498
Eltimle hiç konuşamadım, ne zaman bisey desem aaa sen öyle mi anladın filan dedi sanki ben çok yanlış anlayan bir insanmışım imajı yarattı, ama dün bir başka eltimle konuştum dediki aynı sorunları bizde yaşadık ama senin eşinle arası çok iyiydi ben en çok birbirlerini sevdiklerini düşünüyordum vs gibi laflar etti işte, eşim için dediki ben x'in en çok onu sevdiğini sanıyordum dedi, benzer sorunları kendisi de yaşamış bana biraz moral verdi ama şaşırdım yani bu sevgi meselesine insan kardeşinin eşini sevse sevse en çok ne kadar sevebilir tüm ailenin diline dolanacak kadar sevgi gösterisi ne yapmış merak ediyorum, eltim diğer eltilerimi arayıp benim eşim için işte beni aradı, iltifat etti, yemeğin çok güzel olmuş dedi gibi laflar ediyormuş hatta eltilerim kendi aralarında bir gelin ve kayın bu kadar samimi olmamalı ayıp vs gibi şeyler konuşmuş, kafam çok karışık eşimi bi anlıyorum bi kızıyorum
eltini karşına alacaksın,ben bu samimiyetten rahatsız oluyorum diyeceksin.muhtemelen eşinden bulamadığı ilgiyi,başka yerlerden bulmaya çalışıyor.böyle insanlar tehlikelidir,yuva yıkarlar.ciddi bir şekilde konuş sen sinir olacağına ,o sinir olsun. egosunu tatmin ediyor.bence herkes aile içinde ikisini konuşuyor.kayınvaliden,görümcen yok mu ,ne adamın başının etini yiyorsun.bırak onların da huzuru bozulsun.
eltiniz sanırım kocasından ilgi görmüyor ve kendini kaynından gördüğü ilgiyle tatmin ediyor..Eltimle hiç konuşamadım, ne zaman bisey desem aaa sen öyle mi anladın filan dedi sanki ben çok yanlış anlayan bir insanmışım imajı yarattı, ama dün bir başka eltimle konuştum dediki aynı sorunları bizde yaşadık ama senin eşinle arası çok iyiydi ben en çok birbirlerini sevdiklerini düşünüyordum vs gibi laflar etti işte, eşim için dediki ben x'in en çok onu sevdiğini sanıyordum dedi, benzer sorunları kendisi de yaşamış bana biraz moral verdi ama şaşırdım yani bu sevgi meselesine insan kardeşinin eşini sevse sevse en çok ne kadar sevebilir tüm ailenin diline dolanacak kadar sevgi gösterisi ne yapmış merak ediyorum, eltim diğer eltilerimi arayıp benim eşim için işte beni aradı, iltifat etti, yemeğin çok güzel olmuş dedi gibi laflar ediyormuş hatta eltilerim kendi aralarında bir gelin ve kayın bu kadar samimi olmamalı ayıp vs gibi şeyler konuşmuş, kafam çok karışık eşimi bi anlıyorum bi kızıyorum
Eşinizin nesini anlıyorsunuz ben onu merak ettim. Kadın tüm sülaleye malzeme vermiş, eşinizin yaptıklarını anlatarak. Ben eşinizin niyetini de temiz bulmadım. İki yıldır bunu düzelteceğine birde sizi nilletin gözünde bı duruma düşürerekEltimle hiç konuşamadım, ne zaman bisey desem aaa sen öyle mi anladın filan dedi sanki ben çok yanlış anlayan bir insanmışım imajı yarattı, ama dün bir başka eltimle konuştum dediki aynı sorunları bizde yaşadık ama senin eşinle arası çok iyiydi ben en çok birbirlerini sevdiklerini düşünüyordum vs gibi laflar etti işte, eşim için dediki ben x'in en çok onu sevdiğini sanıyordum dedi, benzer sorunları kendisi de yaşamış bana biraz moral verdi ama şaşırdım yani bu sevgi meselesine insan kardeşinin eşini sevse sevse en çok ne kadar sevebilir tüm ailenin diline dolanacak kadar sevgi gösterisi ne yapmış merak ediyorum, eltim diğer eltilerimi arayıp benim eşim için işte beni aradı, iltifat etti, yemeğin çok güzel olmuş dedi gibi laflar ediyormuş hatta eltilerim kendi aralarında bir gelin ve kayın bu kadar samimi olmamalı ayıp vs gibi şeyler konuşmuş, kafam çok karışık eşimi bi anlıyorum bi kızıyorum
Kafamda bir sürü şey.
1. Eltin gidip diğer eltilere eşinin yaptıklarını anlatıyorsa senin kulağına geleceğini tahmin ediyordur. Seni huzursuz edip üstüne de aaa sen öyle mi anladın diye seni ruh hastası durumuna düşürmeye çalışıyor. Huzurunu kaçırmaya çalışıyor. Çünkü senin eşinle evli olmanı kıskanıyor.
2. Sen bi adamla cilveleşsen eşinin ailesi seni doğrar. Kadın cinayetine kadar gider iş. Ama oğulları olunca yok canım bişey yoktur rahatlığındalar.
3. Bir kadın hissediyorsa sıkıntı vardır. Yani sen huzursuzsan bişey vardır. Kadınlar hisseder.
4. Arasında cinsel çekim olmayan iki insan böyle davranmaz. Kocanla eltin arasında üzülerek söylüyorum, cinsel çekim var.
5. Bu eltiye en büyük ceza eşinle mutlu olman. Sakın gidip eltiyle bu konuyu konuşmaya çalışma. İnkar edecek. Dert ettiğini kimse bilmesin. Maddi durumunuz kötü değilse eşine sormadan atıyorum parise ya da praga, romantik bir yere uçak bileti al. Hem de hemen al bileti şimdiden. Ki planlama heyecanınız şimdiden başlasın. Gidiş tarihiniz haziran gibi ispanya italya falan da olur. Eşin bana neden sormadın derse, ben karar veremez miyim de. Kavga etme. Gez toz para harca. Eşin seninle ve planlarınla ve harcamalarınla meşgul olsun. Elti de mal kocasıyla mutsuz mutsuz otursun. Böyle bir evlilikte sakın ev alıcam, tasarruf yapıcam diye kendini yorma.
6. Eşine bir kere söyle. Eğer başka bir eltiden farklı davranırsan ona, ben yokum. Hatta soğuk davran bir süre de. Ama sen eltiye normal davran. Kudursun.
Edit: yani elti çatlatmalı konuya bir şey yazacağım aklıma gelmezdi ama ben bile dellendim.
Allah'ın manyağı ...hiç sevmediğim işler bu kadar yılışıklik basitlik seviyesizlik cizgini iyi ciz arkadaşım herkes haddini bilsinMesela eşim bana bi kere çok yavaş yemek yer demişti ve eltim aaa sen bana da öyle derdin dedi, evlenirken 50 kiloydum ve baya zayıftım şuan 58 kiloyum eşim bana çok zayıf derdi eltim evet sen bana da zayıfsın biraz kilo al derdin dedi, eşimin ailesinin evi denize çok yakın 5 dk mesafede biz hergun denize gidiyorduk ben yüzme bilmiyordum eşim öğretiyordu eltim dedi ki evet o banada öğretmişti, eşim bikini sevmiyor denize nispeten kapalı bir mayo ile giriyorum eltim evet benimde denize öyle girmemi istemezdi şeklinde konuşuyor, bir kere 3 elti sohbet ediyoruz ben kendi eşimden diğer eltim kendi eşinden bahsediyor bu sorunlu olduğum eltim de benim eşimden bahsediyor yani buna benzer bir sürü örnek daha anlatabilirim resmen psikolojim bozuldu
Hic normal degil, zerre normal degil. Kesinlikle bir sey var aralarindaMesela eşim bana bi kere çok yavaş yemek yer demişti ve eltim aaa sen bana da öyle derdin dedi, evlenirken 50 kiloydum ve baya zayıftım şuan 58 kiloyum eşim bana çok zayıf derdi eltim evet sen bana da zayıfsın biraz kilo al derdin dedi, eşimin ailesinin evi denize çok yakın 5 dk mesafede biz hergun denize gidiyorduk ben yüzme bilmiyordum eşim öğretiyordu eltim dedi ki evet o banada öğretmişti, eşim bikini sevmiyor denize nispeten kapalı bir mayo ile giriyorum eltim evet benimde denize öyle girmemi istemezdi şeklinde konuşuyor, bir kere 3 elti sohbet ediyoruz ben kendi eşimden diğer eltim kendi eşinden bahsediyor bu sorunlu olduğum eltim de benim eşimden bahsediyor yani buna benzer bir sürü örnek daha anlatabilirim resmen psikolojim bozuldu
Ona iyi bir ders verin ama eşinizin ailesi durumu bilmesinHaklısın, şimdi bu eltim bir başka eltimi arayıp hep benim eşimi anlatıyormuş işte yemeğimi çok beğendi bana çok güzel olmuşsun dedi beni aradı bugün vs gibi, dertlesirken bunu da bana söylemiş bulundu, çok ama çok sinirlendim eşime kızdım yatakları ayirdim ve yarın annemlerin yanına döneceğim, ama eşimde gönlümü almak için çok uğraştı öyle şeyler yapmış olduğunu bilmiyordum vs dediya bir yandan üzüldüm haline ama bir yandan da ikinci kadın gibi hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum gitsem mi kalsam mı kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?