- 2 Eylül 2024
- 9
- 3
- 29
- Konu Sahibi kivircikiskoo25
Merhabalar kadinlar klubu uyeleri. Farkli gorusler almak amaciyla sizlere yaziyorum. Ben yeni evliyim henuz 3 hafta kadar oldu. Sorunum kayinvalidem. Benim kendi ailem gayet normal ama cokta samimi iliskeri olmayan, yani soyle surekli birileriyle gorusmek vs isteyen insanlar degiller zaten annem ve babam calisiyor, bu yuzden samimi surekli gorusulen iliskilere aliskin degilim. Kv ev hanimi ve surekli ama surekli esimi ariyor gunde en az 3-4 kez. Inanilmaz merakli, napiyosunuz nereye gittiniz ne yediniz bize gelin, evde yemek yapma bosver bize gelin siz gelmezseniz biz size gelelim. Surekli gorusmek
Istiyor bende tam tersi evin ve esimin tadini cikarmak istiyorum ve surekli gorusmek istemiyorum. Esimde ne diycegini bilemiyor bana bakiyor napalim diye banada onada hayir demeye cekiniyor anladigim kadariyla bu konuyla alakali konusmadik henuz. Annesi bitiyo kardesi basliyo size geliyim mi diye, konudan asiri rahatsizim. Ama kalp kirmadan kendim nasil konusabilirim bilemedigim icin sizlere akil danisiyorum, duzgun ve kalp kirmadan bunu kendisine soylemek istiyorum. Sizce nasil bir konusma yapabilirim, tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkur ederim.
Istiyor bende tam tersi evin ve esimin tadini cikarmak istiyorum ve surekli gorusmek istemiyorum. Esimde ne diycegini bilemiyor bana bakiyor napalim diye banada onada hayir demeye cekiniyor anladigim kadariyla bu konuyla alakali konusmadik henuz. Annesi bitiyo kardesi basliyo size geliyim mi diye, konudan asiri rahatsizim. Ama kalp kirmadan kendim nasil konusabilirim bilemedigim icin sizlere akil danisiyorum, duzgun ve kalp kirmadan bunu kendisine soylemek istiyorum. Sizce nasil bir konusma yapabilirim, tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkur ederim.