- Konu Sahibi QWERTY2641
-
Geçenlerde burada bir konu vardı, sevgilim kardeşlerini aşırı seviyor, sinir oluyorum vs demişti bir arkadaş. Ben ona tepki göstermiştim, kardeşi tabi sevicek diye. Ama sen haklısın, yani şu konuda haklısın; 5 yıldır çıkıyorsunuz ve daha iki yıl bekleyeceksin etti 7 yıl. Biraz da kendi ilişkisine kafa yorup, üzülse iyi olur.
Bir kızın hayatından koskoca 7 yıl çalmak ne kolay di mi? Abisiyle eşine üzülüyor. Bırak yurt dışı zevkiye tatili, kendi daha yuva kuramamış.
Abine üzülme diye tepki göstermek yerine, çok üzülüyorum bizim bu durumumuz ne olacak, bende kendi yuvamı kurmak istiyorum artık vs de. Çünkü diğer durumda kıskanç olarak görünürken, bu şekilde yaklaşırsan mazlum olursun
Annesi ile ilgilide sakın doldurma, sen kötü olursun ki hakkın da yok.Bilemezsin o anne neticede, kolay kolay evlat sevgisi ayrılmaz.
Canım ahhh 30 a az kaldı arkadaşlarım hepsi evlendi neredeyse çocukları oldu, sevince napalım beklior insan. Ah keşke uzatmasaydı. Azıcık düşünseydi beniSizin ilişkinizi daha düşünmesi lazım 5 yıl olmuş 2 yıl daha 7 yıl eder az süre değil baya çok bence.Ayrıca siz çalışan bir bayansınız yaşınızı bilmiyorum ama çocuk için zaman hızla biyolojik saatiniz ilerliyor evlilik de kolay değil bu zamanda daha çok sizi ve kendisini düşünmesi lazım gayet haklısınız abisi cerrah sonuçta parası var yıllık izin alır gider yurtdışına karısı gelir onlar için düşünülcek pek birşey göremiyorum,annesi de cerrah diye bence öyle davranıyor ne de olsa gögsünü kabartıyor bu durum ama hiç hoş değil tutumu
Cok haklısın canım sağol tavsiyen içinEger sevgilin abisiyle ilgilenirken
sizle ilgili dertlerini gözardi edip, sizin birlikte kuracaginiz hayati bi sekilde erteleyip duruyorsa; evet haklisin.
Okulunun bitmesine 2 sene varmis daha,
mutlaka kafasinda yaptigi planlar projeler vardir, ama kalkip "ilerde de mi bizi unutup abisinin dertleriyle ugrasacak" gibi
bi varsayimla bence sevgilini de kendini de yipratma simdiden.
Zamani geldiginde hersey konusulur.
Evet canım abisine yardımcı olmaya çalışıyor doğal olarak abisini çok seviyor buna karşı değilim de işte onu düşünsün azıcık da bişi düşünsün istiyorum o kadar. Evet ben onu daha çok seviyorum bunun farkındayım canım.Teşekkürler canımmDemekki sevgilin senin onu sevdiğin kadar sevmiyor
Kavuşmak istediğin kadar,iple çekmiyor o günü ki , bu şekilde başkalarının derdine yanıyor
Bunu hiç düşündün mü?
Aklına saçma sapan bi düşünce getirmek değil niyetim,okuyunca ilk bunu düşündüm
Bir de canım abisinin cerrah olması ,evinin yada arabasının olması,maddi durumunun iyi olması eşiyle ayrı olduğu gerçeğini değiştirmez.Demekki sevgilin abisiyle yakın bi ilişki içindeydi ki,acısını üzüntüsünü içinde hissettiği için yardımcı olmaya çalışıyor
Manevi olarak yanında olmasını istemesi çok doğal ,kardeşler bugünler için...
Evet canım etrafındaki arkadaşları genelde zengin ve gezip tozan tipler de onlara özeniyor.Teşekkürler canımErkek arkadaşınızın abisinin derdi yurtdışına gezmeye gidemiyormuş bumuymuş derdi çok tuhaf yani.
bak güzel kardeşim. anladığım kadarıyla beklemek dışında ilişkinin bir problemi yok. beklemeyi tercih eden isteyende sensin adam zorla tutmuyor. seviyorsan arıza çıkarma bekle ve sevmeye devam et. inan kendi problemim gibi düşünüyorum şuan yaşınılabilecek bir gerginlikte en çok üzülen sen olursun. canını sıkma bu konuyu kafaya takma. hatta sende ailenin üstüne düş madem. ama kısasa kısas gibi değil. hayatının merkezi olmasın diyeceğim o ki.
bu konuyu dillendirmen sadece seni üzer bence hemen kafandan silmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?