Abartıyor muyum?

QWERTY2641

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
163
74
298
Ankara
Sevgili arkadaşlar sizinle aklıma takılan birşeyi paylaşmak istiyorum
5 yıllık bir ilişkim var, çok seviyorum ve seviliyorum. Yalnız sevgilimle (adı Gökhan kendisi öğrenci ve ben çalışan bir bayanım) bir sorunum var. Ailesi çok iyi ama aklıma takılan bir kaç şey var. 1.si sevgilim abisini çok seviyor, gayet normal ve güzel birşey ama abisi cerrah eşiyle maalesef tayinden dolayı 10 aydır ayrılar, zaten 5 ay flört ettiler hemen evlendiler . Sürekli abisi ona dert yanıyor, yok param yetmiyor yurtdışına gezmeye gidemiyorum eşimle uzak yaşıyoruz gibilerinden. Abisi biraz kötümser sanki, olabilir onun hatası değil. Neyse asıl sorun sevgilimin abisini kafasına çok takması.SEvgilim Abisine sürekli yardım etmeye çalışıyor manevi olarak tayin işlerinde bile torpil aradı.Ben de diyorum ki neden abine bu kadar üzülüyorsun neyi eksik herşeyi tam parası var koskoca cerrah, arabası var, eşi çok iyi yurtdışına da sonra gidiversin, eşiyle iyi olsunlar da 1 yıl sonra kavuşssunlar üzülecek ne var bunda nesi sorun bunların diyorum.Asıl sen bize üzül 5 yıldır seni bekliyorum hiç bizim ilişkimizi bu kadar düşünmedin, bizim tayinimiz de olmayacak, 5 yıldır bekliyorum 2 yıl daha bekleyecem, okuyorsun, daha işin yok diyorum neden bunları düşünmüyorsun da abini bu kadar takıyorsun diyorum. ya evlenince de hep onu mu düşüneceksin, bizim sorunlarımızı görmezden gelip Polyanna mı olacaksın bize karşı diyorum.Yani bizim iş tayin meselesi söz konusu olunca hayırlıs, o zaman bi gelsin düşünürüz diyor da kendisi..Haksız mıyım acaba?
Zaten annesi de öyle abisine oğlum, Muratım diyor sarılıp yatıyor, daha bir kez bile benimle konuşurken Gökhana oğlum,Gökhanım demedi.ama abisine hep Muratım der, benimkine de Gökhan.Annesi çok iyi ama bariz olarak abisini daha çok seviyor ve daha çok tutuyor onu malum cerrah ya bi de. O yüzden ailesinden uzak yaşamak istiyorum.SEvgilim çok iyi niyetli yaaa. Sizce çok mu abartıyorum

Son düzenleme:
Geçenlerde burada bir konu vardı, sevgilim kardeşlerini aşırı seviyor, sinir oluyorum vs demişti bir arkadaş. Ben ona tepki göstermiştim, kardeşi tabi sevicek diye. Ama sen haklısın, yani şu konuda haklısın; 5 yıldır çıkıyorsunuz ve daha iki yıl bekleyeceksin etti 7 yıl. Biraz da kendi ilişkisine kafa yorup, üzülse iyi olur.

Bir kızın hayatından koskoca 7 yıl çalmak ne kolay di mi? Abisiyle eşine üzülüyor. Bırak yurt dışı zevkiye tatili, kendi daha yuva kuramamış.

Abine üzülme diye tepki göstermek yerine, çok üzülüyorum bizim bu durumumuz ne olacak, bende kendi yuvamı kurmak istiyorum artık vs de. Çünkü diğer durumda kıskanç olarak görünürken, bu şekilde yaklaşırsan mazlum olursun :1:

Annesi ile ilgilide sakın doldurma, sen kötü olursun ki hakkın da yok.Bilemezsin o anne neticede, kolay kolay evlat sevgisi ayrılmaz.

Sizin ilişkinizi daha düşünmesi lazım 5 yıl olmuş 2 yıl daha 7 yıl eder az süre değil baya çok bence.Ayrıca siz çalışan bir bayansınız yaşınızı bilmiyorum ama çocuk için zaman hızla biyolojik saatiniz ilerliyor evlilik de kolay değil bu zamanda daha çok sizi ve kendisini düşünmesi lazım gayet haklısınız abisi cerrah sonuçta parası var yıllık izin alır gider yurtdışına karısı gelir onlar için düşünülcek pek birşey göremiyorum,annesi de cerrah diye bence öyle davranıyor ne de olsa gögsünü kabartıyor bu durum ama hiç hoş değil tutumu:42:

Eger sevgilin abisiyle ilgilenirken
sizle ilgili dertlerini gözardi edip, sizin birlikte kuracaginiz hayati bi sekilde erteleyip duruyorsa; evet haklisin.

Okulunun bitmesine 2 sene varmis daha,
mutlaka kafasinda yaptigi planlar projeler vardir, ama kalkip "ilerde de mi bizi unutup abisinin dertleriyle ugrasacak" gibi
bi varsayimla bence sevgilini de kendini de yipratma simdiden.
Zamani geldiginde hersey konusulur.

Arkadaşlar cevaplarınız için çoook teşekkür ederim

Evet sevgilisiyim karışma hakkım yok belki ama karışmıyorum sadece sevgilimin bizim geleceğimizi de düşünmesini istiyorum.Ailesi her hafta beni arıyor Gökhana söyle ders çalışsın okulu bitirsin yalvar yakar ona diyorlar.Sen ilgilen onunla diyorlar. Hani asıl onlar beni karıştırmış oldu. Şikayetçi değilim seviyorsam yapacağım elbette. Ama onun abisinin yurtdışan gitmemesi eşiyle 10 aydır uzak olmasını sorun gibi görüp bizim hala kavuşamammızı normal görmesini istemiyorum. Bazen de bana bizim çok şükür halimiz iyi, abim kötümser ona üzülüyorum diyor ya işte o zaman kızıyorum.

Geçenlerde burada bir konu vardı, sevgilim kardeşlerini aşırı seviyor, sinir oluyorum vs demişti bir arkadaş. Ben ona tepki göstermiştim, kardeşi tabi sevicek diye. Ama sen haklısın, yani şu konuda haklısın; 5 yıldır çıkıyorsunuz ve daha iki yıl bekleyeceksin etti 7 yıl. Biraz da kendi ilişkisine kafa yorup, üzülse iyi olur.

Bir kızın hayatından koskoca 7 yıl çalmak ne kolay di mi? Abisiyle eşine üzülüyor. Bırak yurt dışı zevkiye tatili, kendi daha yuva kuramamış.

Abine üzülme diye tepki göstermek yerine, çok üzülüyorum bizim bu durumumuz ne olacak, bende kendi yuvamı kurmak istiyorum artık vs de. Çünkü diğer durumda kıskanç olarak görünürken, bu şekilde yaklaşırsan mazlum olursun :1:

Annesi ile ilgilide sakın doldurma, sen kötü olursun ki hakkın da yok.Bilemezsin o anne neticede, kolay kolay evlat sevgisi ayrılmaz.

Tatlım annesini asla kötüleyemem kötü biri de değil hatta tam tersi bak annen baban çok fedakarlar onları mutlu et derim. İçimde olanları asla söylemem, annesiyle aramız çok iyi sadece arada üzülüyorum içten içe o kadar. Neden hep Gökhanı kötü gördünüz, derlseri abisi kadar iyi değilse suç mu diyorum. Bunları da bana gökhan söyledi ordan biliyorum. Şey dedi abimle beni asla karşılaştırma şimdiye kadar hep karşılaştırdılar, hep kötülediler beni dedi. O üzüldüğü için kırgınım ben. Ama içimde sadece davranışlarıma yansıtmıyorum sürekli ararım.

Sizin ilişkinizi daha düşünmesi lazım 5 yıl olmuş 2 yıl daha 7 yıl eder az süre değil baya çok bence.Ayrıca siz çalışan bir bayansınız yaşınızı bilmiyorum ama çocuk için zaman hızla biyolojik saatiniz ilerliyor evlilik de kolay değil bu zamanda daha çok sizi ve kendisini düşünmesi lazım gayet haklısınız abisi cerrah sonuçta parası var yıllık izin alır gider yurtdışına karısı gelir onlar için düşünülcek pek birşey göremiyorum,annesi de cerrah diye bence öyle davranıyor ne de olsa gögsünü kabartıyor bu durum ama hiç hoş değil tutumu:42:
Canım ahhh 30 a az kaldı arkadaşlarım hepsi evlendi neredeyse çocukları oldu, sevince napalım beklior insan. Ah keşke uzatmasaydı. Azıcık düşünseydi beni
Eger sevgilin abisiyle ilgilenirken
sizle ilgili dertlerini gözardi edip, sizin birlikte kuracaginiz hayati bi sekilde erteleyip duruyorsa; evet haklisin.

Okulunun bitmesine 2 sene varmis daha,
mutlaka kafasinda yaptigi planlar projeler vardir, ama kalkip "ilerde de mi bizi unutup abisinin dertleriyle ugrasacak" gibi
bi varsayimla bence sevgilini de kendini de yipratma simdiden.
Zamani geldiginde hersey konusulur.
Cok haklısın canım sağol tavsiyen için

Demekki sevgilin senin onu sevdiğin kadar sevmiyor
Kavuşmak istediğin kadar,iple çekmiyor o günü ki , bu şekilde başkalarının derdine yanıyor
Bunu hiç düşündün mü?
Aklına saçma sapan bi düşünce getirmek değil niyetim,okuyunca ilk bunu düşündüm
Bir de canım abisinin cerrah olması ,evinin yada arabasının olması,maddi durumunun iyi olması eşiyle ayrı olduğu gerçeğini değiştirmez.Demekki sevgilin abisiyle yakın bi ilişki içindeydi ki,acısını üzüntüsünü içinde hissettiği için yardımcı olmaya çalışıyor
Manevi olarak yanında olmasını istemesi çok doğal ,kardeşler bugünler için...

Erkek arkadaşınızın abisinin derdi yurtdışına gezmeye gidemiyormuş bumuymuş derdi çok tuhaf yani.:52::52:

bak güzel kardeşim. anladığım kadarıyla beklemek dışında ilişkinin bir problemi yok. beklemeyi tercih eden isteyende sensin adam zorla tutmuyor. seviyorsan arıza çıkarma bekle ve sevmeye devam et. inan kendi problemim gibi düşünüyorum şuan yaşınılabilecek bir gerginlikte en çok üzülen sen olursun. canını sıkma bu konuyu kafaya takma. hatta sende ailenin üstüne düş madem. ama kısasa kısas gibi değil. hayatının merkezi olmasın diyeceğim o ki.

bu konuyu dillendirmen sadece seni üzer bence hemen kafandan silmelisin.

Demekki sevgilin senin onu sevdiğin kadar sevmiyor
Kavuşmak istediğin kadar,iple çekmiyor o günü ki , bu şekilde başkalarının derdine yanıyor
Bunu hiç düşündün mü?
Aklına saçma sapan bi düşünce getirmek değil niyetim,okuyunca ilk bunu düşündüm
Bir de canım abisinin cerrah olması ,evinin yada arabasının olması,maddi durumunun iyi olması eşiyle ayrı olduğu gerçeğini değiştirmez.Demekki sevgilin abisiyle yakın bi ilişki içindeydi ki,acısını üzüntüsünü içinde hissettiği için yardımcı olmaya çalışıyor
Manevi olarak yanında olmasını istemesi çok doğal ,kardeşler bugünler için...
Evet canım abisine yardımcı olmaya çalışıyor doğal olarak abisini çok seviyor buna karşı değilim de işte onu düşünsün azıcık da bişi düşünsün istiyorum o kadar. Evet ben onu daha çok seviyorum bunun farkındayım canım.Teşekkürler canımm
Erkek arkadaşınızın abisinin derdi yurtdışına gezmeye gidemiyormuş bumuymuş derdi çok tuhaf yani.:52::52:
Evet canım etrafındaki arkadaşları genelde zengin ve gezip tozan tipler de onlara özeniyor.Teşekkürler canım
bak güzel kardeşim. anladığım kadarıyla beklemek dışında ilişkinin bir problemi yok. beklemeyi tercih eden isteyende sensin adam zorla tutmuyor. seviyorsan arıza çıkarma bekle ve sevmeye devam et. inan kendi problemim gibi düşünüyorum şuan yaşınılabilecek bir gerginlikte en çok üzülen sen olursun. canını sıkma bu konuyu kafaya takma. hatta sende ailenin üstüne düş madem. ama kısasa kısas gibi değil. hayatının merkezi olmasın diyeceğim o ki.

bu konuyu dillendirmen sadece seni üzer bence hemen kafandan silmelisin.

Canım aslında şöyle diyeyim seviyorum bekliyorum hiç yüzüne vurmadım onun. Evet arada gerginlik yaşanıyor ve haklısın olan bizim ilişkimze oluyor. En iyisi susup sorun çıkarmamak.Teşekkürler

Back
X