Abartıyor muyum?

ayseayseli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
157
56
13
37
Arkadaşlar sabah çok erken saatte memlekete gidecektim hava karanlıktı yani çıkarken. Geceden bulaşık makinesini çalıştırdım evi temiz bırakayım diye temizledim 6 aylık hamileyim. Eşime de bıraktığım gibi bulmak istiyorum diye gülerek söyledim.
Sabah uyku sersemliği uyandı makinenin dolu olduğunu görünce aynı görmek istiyosan boşaltıp bıraksaydın akşama kadar çalışcam falan dedi ki normalde birlikte boşaltırız yapar yani süpürme işlerini falan
Sabah sabah sinirden ağladım sanki benim üzerime tapulu. Memlekete geldim aklımda o konu sinirden ölüyorım. Sabah uyku haliyle öyle dedim diyor ama bence bilinçalt yani.
Demek mutfağı kirli bıraksaydım akşı başına gelecekti hem evi tertemiz bırak hem niye makineyi boşaltmadın boş olsaydı yerleştirrdm demeler..haksız mıyım

Siz gittiğiniz için moral bozukluğundan demiştir öyle. Sıkmayın canınızı.
Bu hamilelik hormonları yok mu ?

Arkadaşlar sabah çok erken saatte memlekete gidecektim hava karanlıktı yani çıkarken. Geceden bulaşık makinesini çalıştırdım evi temiz bırakayım diye temizledim 6 aylık hamileyim. Eşime de bıraktığım gibi bulmak istiyorum diye gülerek söyledim.
Sabah uyku sersemliği uyandı makinenin dolu olduğunu görünce aynı görmek istiyosan boşaltıp bıraksaydın akşama kadar çalışcam falan dedi ki normalde birlikte boşaltırız yapar yani süpürme işlerini falan
Sabah sabah sinirden ağladım sanki benim üzerime tapulu. Memlekete geldim aklımda o konu sinirden ölüyorım. Sabah uyku haliyle öyle dedim diyor ama bence bilinçalt yani.
Demek mutfağı kirli bıraksaydım akşı başına gelecekti hem evi tertemiz bırak hem niye makineyi boşaltmadın boş olsaydı yerleştirrdm demeler..haksız mıyım

Derdin bu olsun ya , hamilelikten dolayı sinirlerin bozuk , film izle. müzik dinle. çık gez hava al.

Hamilelik duygusallığı belli ki :) Siz ona " bıraktığım gibi bulmak istiyorum " diyorsanız ve o alinmiyorsa onun dediğini de o şekilde algılayan.

bence de abartıyorsun. adamın afyonu patlamamış, sonra açıklamasını da yapmış. gittiğin yerin keyfini çıkar:KK66:

Bende hamileyim ama esim hic ev isiyle ilgi alakasi yoktur. Benimde cok zoruma gidio bazen tek basima yapmak ama hic sikayetci olmam adamin yapisi bu diye. Tek derdin bu olsun seninki gene yardim ediomus. Bunada sukret bence tek derdin makine bosaltmak olsun

Canim cok tatlisin sikma tatli canini bunlar icin nasilsa yapmayacak biri degilmis yardimci oluyormus oylesine soylenmis bi soz bence

abartıyorsun kesinlikle..
sizde ona bıraktığım gibi bulayım demişsiniz o niye sinir olmuyor..

Kasmasana

Ne önemi var evin

Hem kendini germiş hem adamı germişsin

Üstüne de üzülmüşsünüz

Unut gitsin

Ev bal dök yaka olunca da madalya yok yani azıcık da yaşamdan izler olsun

Bizim mutfak şu an bulaşık dolu

Bu ne yav.Resmen hamileliğin duygusallığı.Bunda bu kadar sinirlenicek ne var yav he he diyip geçilicek kadar saçma bişey resmen.

Back
X