• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abartiyormuyum bilemedim

suramlk23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5
6
1
32
selam kizlar. Eşim yeni bir işe başladi 2 ay olacak, berzaman is yeri ortaminin cok lavbali oldugunu soyler durur. Son zamanlar da biraz değisti gibi. Esim fabrikada calisiyor,bugun iş yerinden bir kadinin numarasi almis kaydetmis. Normalde boyle seyler yapmaz,oyle cok kadinlar la samimi olmaz. Anlam veremedim sinirlendim acikcasi ne yapmaliyim. Bu arada 2 senelik evliyiz. 1 yasinda kizimiz var.

İş gereği almış olabilir numarasını .hemen kötü düşünmeyin takipte kalın

İşyerinde kadın varsa beraber çalışıyorlardır ve numarasını kaydetmesi normal değil mi
Benim ve eşimin rehberi boşanma sebebi ozaman
Ahlaksızlık rehbere kaydettiği kişiler ile ölçülmez ben konuştuğu ne yaptığı ile ölçülür

Is arkadaslarinin birbirlerinde telefon numaralarinin olmasi normal degil mi?
Cinsiyeti sorun sanirim. Ama sonucta is arkadasi is arkadasidir.

isci oda arada adi geciyordu sohbetlerinde. Banada sen calisma bu isyerimdeki ortami gordukten sonra senin calismani istemiyorum diyordu. Aslinda bu dediklerinden sonra bu numarayi almasi gozume cok batti.

En ufak bişeyde konu açıcam diye kosacağınıza eşinize bi sorun burda bin tane yorum asıl cevap eşinizde
Bi güzelce sorun nedir ne değildir işin aslı astarı
Dolduruşa kapı açıyorsunuz hemen
Şimdi biri bosan diyecek biri kesin aldatılıosun falan ...

:skandal: ben erkek is arkadasimi arabama aldim... ben meslekdasimla seminerlere gittim aksam yemegine ciktik... ayni otelde kaldik...

esim :KK53: de is yemegine gidiyor sürekli

biz bosanalim net.

isci oda arada adi geciyordu sohbetlerinde. Banada sen calisma bu isyerimdeki ortami gordukten sonra senin calismani istemiyorum diyordu. Aslinda bu dediklerinden sonra bu numarayi almasi gozume cok batti.
Demekki orada bir olay dönüyor
Süphelenmekte haklısın
Takip et

bilemedim baska is yerlerindede calisti ama hic bir kadinin numarasini almamisti

AMA oradaki iş ortamı onu gerektirmiş ve bir kadın numarası alma gereği duymamıştır.
Fakat şimdiki işi bunu gerektirmiş ve bayan ile muhatap olması gerekmiş olabilir.
Hayır tavrında tarzında yada size yaklaşımında bir durum mu sezdiniz.
Neden telaşlandığınızı anlamadım ?

Back
X