Abartiyormuyum? Sevgilim basina buyruklugu..

maribel1111

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
246
186
18
Merhaba hanimlar,

5 aydir bir iliskim var,birbirimizi cok seviyoruz ve ayni oldugumuz icin cok catisiyoruz.Sorun su ki; ben herseyi ince detayiyla dusunen birazda alingan biriyim. Bir ay oncesinden sevgilimle iki gunluk agva tatili planlamistik haftasonu icin.Sevgilim o zaman hesap kitap kotusunu bana birak demisti bende tamam demistim.Fakat organizasyon vs icin boyle bisy dedigini hatirlamiyorum.Bugun tesadufen konuyu acti bu hafta degil onumuzdeki hafta gidiyoruz diye nasil yani bana sordunmu dedim sormama ne gerek var sizinkilerden izin aldin sende gelmek istedigini soyledin daha neden sorayim dedi ben tarihi sormasini kastetmistim ama uzatmadim neyse.Aksam ben uyuyordum beni aramis duymadin sonra supriz deyip Buyukadadan rezervasyon yaptirdigi otelin fotolarini atmis bana. Nasil yani neden karar degistirdin Agva demistik iyi yapmissinda keske bir fikrimi alsaydin dedim bu basladi ainirlenmeye.Sen neden hic bir seyden memnun olmuyorsun vs vs bende yahu dedim sinirlenmene gerek yok hani askim burasi nasil olur diye soraan fena mi olur diye konstum ve bu hatasini anlamadi sinirlendi tartistik. Simdi gitmiyim bundan sonra bana sormayi ogrensin diye bir ders vermek isterdim diyecegim ama odemeyi herseyi yapmis mecbur gitmek zorundayim parasina yazik olacak yoksa.Ama hic haklisin sormayi akil edemedim gibi cumlelerde kurmuyor ustune birde bana sinirleniyor biktim herseye takilmandan diye.Abartiyor muyum sizce? Ciddi dusunuyoruz simdiden kucuk seyden fikrimi almayan adam ilerde basina buyruk davranmazmi? Nasil davranmaliyim? Bir kere saha yapmisti buna benzer birsey,tavsiyelerinizi bekliyorum kizlarr

Geçen sevgililer gününde yüzük mü kolye mi almıştı sevgilisi bir konu vardı.
Kız da neden bir saat düşündü de bir hafta düşünmedi diye ağlıyordu burada.Hediye almak için son anda karar vermiş adam.
Sizinki de o hesap.
İzin alınmış,sevgilinizle beraber gidilecek amaç o.
Amaç illa Ağva ya da herhangi bir yer değil.
Abartıyorsun,hatta bundan sonra plan bile yapmaya gönlü olmaz adamın sizinle beraber.
Adamın yerinde ben olsam yol yakınken ayrılırdım da herkes ben değil iyi ki.

Kusura bakmayın ama siz bulmuş da bunuyorsunuz. Erkek arkadaşın sürpriz yapmak istemiş. Tatile 1 ay önce karar vermişsiniz. Birlikte olduktan sonra ağva ya da büyükada ne farkeder ki amaç birlikte vakit geçirmek değil mi?
*

Kizlar benim ustume geliyorsunuz ama daha oncede bu tarz bisey yapmisti bana sormadan abisi ve yengesine yemege gitme plani yapmisti bende isim oldugu halde gitmek durumunda kalmistim.Sonucta insaniz ve planlarimiz olabilir.Ben sadece banada nezaketen bir fikir danismasini isterdim o kadar.Genelde boyle sormadan etmeden yapmak gibi bir huyu vardir.Sevgililer gunundede mesela plan yapmsitik o plani bozdu kendi dedigini yapti.Ya insan en azindan bir sorar sonucta iki kisi gidiyoruz o yere tek basina karar vermesi benim dusuncelerimi onemsedigini dusundurtuyor bana.Siz istemezmisiniz sevgiliniz yada esiniz bir sizede fikejnizi sorsun?

Hersey boyle basliyor... sinsi bir rahatsizlik bu, hic birseyden memnun olmama, surekli kapris , trip, adamin basini yeme, surekli bir incelik bir kibarlik bekleme..

Detaylara takilma bence erkek arkadasinida bogma, sonucta senin icin bir plan yapiyor , ayarliyor, dusunuyor yani. boyle yaparsan aman nasilsa hicbir sekilde memnun olmayacak diyip bosverebilir, yapma ondan.

Canm bence iyi tarafından bak maksat birlikte vakit geçirmek sonuçta.hevesini kırma böyle şeyler için sonra benm için hiç bişey yapmıyor diye forum açabilirsin buraya :işsiz:

iyide siz bariz memnun olmuyorsunuz. deseniz ki ''çok sevindim canım sürpriz oldu fakat bir dahaki sefere planda değişiklik yaparken bana da söylersen daha çok sevinirim'' hem hissettiğiniz şeyi dile getirmiş olacaksınız, hem de problem kadın olmamış olacaksınız.

Hersey boyle basliyor... sinsi bir rahatsizlik bu, hic birseyden memnun olmama, surekli kapris , trip, adamin basini yeme, surekli bir incelik bir kibarlik bekleme..

Detaylara takilma bence erkek arkadasinida bogma, sonucta senin icin bir plan yapiyor , ayarliyor, dusunuyor yani. boyle yaparsan aman nasilsa hicbir sekilde memnun olmayacak diyip bosverebilir, yapma ondan.

Gercekten katiliyorum kendimi bile mutsuz edecek dahi sinsi bir rahatsizlik.. Herseyde bir olumsuzluk arama,kendini mutsuz etme.. Sevgilimde sikildi baya bu durumdan ama bazen gereksiz cikislar,odunluklar yapiyor huyumu bildigi halde.. Huyumu biliyorsun sonucta bir danissan fena mi olur diye bozuk atmistim yapmamak gerekiyor normalde ama bu konuda nedense hala hakli oldugumu dusunuyorum,ben olsam sorardim cunku o gune bir planin var mi o gun gidelim diye dusundum diye.

Hicde abartmiyorsunuz ,amac gunu guzel gecirmekse evet sorun yok ama ileriye yonelik adamin verdigi sinyaller vahim ,ben bunu sectim bana uydu sanada uysun hic sikayetlenme havasinda ....
Sonucta henuz evli degilsiniz ,bu hafta icin kararlastirmak baska gelecek hafta baska ,ailenizle arkadaslarinizla isiniz olabilir ,
Cok ipleri kaptirmayin ,
Sizinle plandaginizin disinda birsey yaptiginda canim cok tsk ederim harika bir plan ama keske tarihi sorsaydin ,ailemle su isim var ,iptal edemem sortun yasarim ,diyip konuyu kapatin akillanirsa akillanir ,akillanmazsa kendi bilir...

Canm bence iyi tarafından bak maksat birlikte vakit geçirmek sonuçta.hevesini kırma böyle şeyler için sonra benm için hiç bişey yapmıyor diye forum açabilirsin buraya :işsiz:

Çok teşekkür ederim canim iyi yorumun için.Bendede gereksiz takilma huyu var kabul ediyorum ama ne bileyim sorsun istedim ben oyle yapardim cunku.Yoksa tabiki amac birlikte vakit gecirmek vs. Sirf beraber uyuyabilelim diye bile bu plani yapmistik hatta,yer farketmezdi benim icin. Gereksiz masraf olur diye dusundu belki Agvada ama hani en azindan yine kendi dedigi olsaydi ama bi sorsaydi yada gidecegimiz tarihi sorsaydida buyukada olusu supriz olsaydi mesela anladin mi ondan takildim.Ben mesaj atip cok bunalttiysam ozur diledim ve bi daha bana sormasini istedigimi,o gun ona cok guzel bi gun yasatacagimada soz verdigimi soyledim

Çok teşekkür ederim canim iyi yorumun için.Bendede gereksiz takilma huyu var kabul ediyorum ama ne bileyim sorsun istedim ben oyle yapardim cunku.Yoksa tabiki amac birlikte vakit gecirmek vs. Sirf beraber uyuyabilelim diye bile bu plani yapmistik hatta,yer farketmezdi benim icin. Gereksiz masraf olur diye dusundu belki Agvada ama hani en azindan yine kendi dedigi olsaydi ama bi sorsaydi yada gidecegimiz tarihi sorsaydida buyukada olusu supriz olsaydi mesela anladin mi ondan takildim.Ben mesaj atip cok bunalttiysam ozur diledim ve bi daha bana sormasini istedigimi,o gun ona cok guzel bi gun yasatacagimada soz verdigimi soyledim
Genelde erkekler bizim kadar ince düşünmüyor.ben senide anladım ama işte herşeyi akıl edemiyorlar bunada şükür de :KK48: Böyle fırsatlar her zaman olmuyor tadını çıkar iyi eğlenceler:oops:

Bence haklısın. Sana danışmadan kendi kafasına göre kararlar veremez. Bir yer sana uygundur diğeri değildir bunları düşünmesi lazım. Süpriz falan da değil ki tatilden zaten haberiniz var.

Hicde abartmiyorsunuz ,amac gunu guzel gecirmekse evet sorun yok ama ileriye yonelik adamin verdigi sinyaller vahim ,ben bunu sectim bana uydu sanada uysun hic sikayetlenme havasinda ....
Sonucta henuz evli degilsiniz ,bu hafta icin kararlastirmak baska gelecek hafta baska ,ailenizle arkadaslarinizla isiniz olabilir ,
Cok ipleri kaptirmayin ,
Sizinle plandaginizin disinda birsey yaptiginda canim cok tsk ederim harika bir plan ama keske tarihi sorsaydin ,ailemle su isim var ,iptal edemem sortun yasarim ,diyip konuyu kapatin akillanirsa akillanir ,akillanmazsa kendi bilir...

Tartisip biraz ustune gittim oda boyle davranmamdan biktigini soyledi.neden gidecegimiz yerlerin detaylarini konusmuyoruz da neden bana sormadin diye tartisiyoruz diyor ben sana herseyi bana birak demistim simdi neden sorayim diyor halbuki ben hesap olayi icin bana birak dedigini hatirliyorum.Cok ayni yapidayiz ve cok catisiyoruz bole konular yuzunden.Ayrilma icin kesinlikle bir sebep degil ama bende hic ipleri kaptiracak bir karakterde degilim.Uyarip mesaj attim bir daha konuyu acmicam ama bundan sonra bana sorarsan cok sevinirim sevgilinin mutlu olmasini istersin sanirim bende sana guzel bi gun yasatacagima soz veriyorum gibi bi msj attim.

Bence haklısın. Sana danışmadan kendi kafasına göre kararlar veremez. Bir yer sana uygundur diğeri değildir bunları düşünmesi lazım. Süpriz falan da değil ki tatilden zaten haberiniz var.

Suprizi yeri degistirdigi icin soyluyor yani yeri bana supriz yaptigini soylemeye calisiyor.Ya zaten yer farketmez amac onunla gecirecegim herhangi bir yerdeki bir tatil,bir kafa dinleme. Benim takildigim zaten bir gun oncesinde tarihi kendi belirledi bari yeri bana sorsaydi. Ama ben herseyi bana birak demistim ondan sna sormadim diyor ama ben oyle konustugumuzu hatirlamiyorum sadece hesap konusunu bana birak demisti

Ortada bir sürpriz olsa haksızsın derdim. Ama planlama yapmışsınız ve kafasına göre bu planı değiştirip seni uymak mecburiyetinde bırakmış.Evet aslında büyütülecek bir durum yok.Ama gelecekte sürekli olarak bu tür davranışlarda bulunma ihtimalinden rahatsız olmakta haklısın.

Back
X