Abartiyormuyum? Sevgilim basina buyruklugu..

Boyle bir aey icin kestirip atilmaz degil mi? Ogrenir mi dersiniz zamanla? Cunku cidden olumsuzluk dusunmek istemiyirum gul gibi gecinip gitmek varken.Ama bir dahaki sefer gercekten tavrim sert olacak o kesinn
Bizim de ilk beş altı ay hırgür geçti hatta altıncı ay ayrıldık bi ilk defa sonra barıştık akıllandık ikimiz de birbirimizi çok iyi tanıyoruz artık ya bi de ayrılınca o kaybetme durumu da korkuttu ikimizi de her şey süt liman daha sonra maşallah diyeyim .Öyle yani alışılıyor öğreniliyor hepsi

Hayir canim koc burcu.Ya biraz sinirli yapidada biri ama yuzatmaz benim gibi siniri gecince aradi beni konudan sonra bende telde konusma bitince mesaj attim konuyu kapamak uzere.Gercekten cok kafama taktim umarim istemedigim seyleri diretmez ilerisi icin cok dusunduruyor beni guzel bi iliskiyi basitlikle halledilcek seyler yuzunden kaybetmek istemiyorum cunku sevgilimi o kadar zor buldum ki yillarca kimseye birsey hissedemedim her karsima cikan benim icin yanlisti ama onu cok seviyorum.Bu yuzdende hercayrintiyikafama takiyorum
Benimki de öyle ya bir anda parlıyor dilinin ayarı yok hiç, sonra sakinleşince pişman olup özür diliyor. İlk zamanlar İnanılmaz kafaya takardim en ufak şeyde ayrılığı ima ederdi çocuk gibi, her seferinde bu sefer kesin bitti diye düşünürdüm ama her seferinde tıpış tıpış dönünce anladım ki öfkeyle yapıyor hepsini.

Bizim de 4,5 ay henüz ben de düşünmeye başladım, bu restler ve bencillik ilerde nasıl bir hal alır diye. Bu kadar yeniyken sinirine hakim olamayan insan evlenip ilişki monotona dönünce nasıl bir hal alır bilemiyorum ama İnşallah bizi yanıltırlar:KK68:

Size şimdiden çok güzel bir haftasonu diliyorum canım, inşallah her şeyi telafi eder ve beklediğinden daha mutlu vakit gecirirsiniz. gelişmeleri burada paylaş mutlaka :KK15:

düşünmüş yapmış,
düşünmese daha mı iyi.
Valla bi garipsin
böyle adamların sizin yüzünüzden nesilleri tükeniyorr

Merhaba hanimlar,

5 aydir bir iliskim var,birbirimizi cok seviyoruz ve ayni oldugumuz icin cok catisiyoruz.Sorun su ki; ben herseyi ince detayiyla dusunen birazda alingan biriyim. Bir ay oncesinden sevgilimle iki gunluk agva tatili planlamistik haftasonu icin.Sevgilim o zaman hesap kitap kotusunu bana birak demisti bende tamam demistim.Fakat organizasyon vs icin boyle bisy dedigini hatirlamiyorum.Bugun tesadufen konuyu acti bu hafta degil onumuzdeki hafta gidiyoruz diye nasil yani bana sordunmu dedim sormama ne gerek var sizinkilerden izin aldin sende gelmek istedigini soyledin daha neden sorayim dedi ben tarihi sormasini kastetmistim ama uzatmadim neyse.Aksam ben uyuyordum beni aramis duymadin sonra supriz deyip Buyukadadan rezervasyon yaptirdigi otelin fotolarini atmis bana. Nasil yani neden karar degistirdin Agva demistik iyi yapmissinda keske bir fikrimi alsaydin dedim bu basladi ainirlenmeye.Sen neden hic bir seyden memnun olmuyorsun vs vs bende yahu dedim sinirlenmene gerek yok hani askim burasi nasil olur diye soraan fena mi olur diye konstum ve bu hatasini anlamadi sinirlendi tartistik. Simdi gitmiyim bundan sonra bana sormayi ogrensin diye bir ders vermek isterdim diyecegim ama odemeyi herseyi yapmis mecbur gitmek zorundayim parasina yazik olacak yoksa.Ama hic haklisin sormayi akil edemedim gibi cumlelerde kurmuyor ustune birde bana sinirleniyor biktim herseye takilmandan diye.Abartiyor muyum sizce? Ciddi dusunuyoruz simdiden kucuk seyden fikrimi almayan adam ilerde basina buyruk davranmazmi? Nasil davranmaliyim? Bir kere saha yapmisti buna benzer birsey,tavsiyelerinizi bekliyorum kizlarr
Bence haklısınız.Birlikte plan yapmak ayrı burda sürprizlik bı durum yok. Eğer aranızda tatıl planı konuşulmasaydı, şu haftasonu plan yapma benlesin diip, böyle bi sürprizle gelseydi hoş olurdu. Ama böyle bi durumda size de sorması gerekiyodu haklısınız bu konuda. Siz yine de uzatmayın tadını çıkartın uygun zamanda güzel bı dılle anlatmaya çalışırsınız olmadı.

Ay çok boğucu bir insansin.
Şu anda adaya gitseniz bile adamın burnundan gelmiş çoktan. Bi anlamı kalmamış.

Kusura bakma ama senin yaptığını yapanlara kezban deniyor.

Birlikte yapılan bir plan var ortada bende yeri ve tarihi konusunda fikrimin alınmasını isterdim haklısınız bence.
Ama daha yenisiniz birbirinizin huyunu suyunu yeni öğreniyorsunuz.
Sürpriz başka birşey ama ileride böyle durumlarda emrivaki yapmaması için uyarmanız yeterli olur, gidin eğlenin şimdi uzatmamanız iyi olmuş.

Kizlar benim ustume geliyorsunuz ama daha oncede bu tarz bisey yapmisti bana sormadan abisi ve yengesine yemege gitme plani yapmisti bende isim oldugu halde gitmek durumunda kalmistim.Sonucta insaniz ve planlarimiz olabilir.Ben sadece banada nezaketen bir fikir danismasini isterdim o kadar.Genelde boyle sormadan etmeden yapmak gibi bir huyu vardir.Sevgililer gunundede mesela plan yapmsitik o plani bozdu kendi dedigini yapti.Ya insan en azindan bir sorar sonucta iki kisi gidiyoruz o yere tek basina karar vermesi benim dusuncelerimi onemsedigini dusundurtuyor bana.Siz istemezmisiniz sevgiliniz yada esiniz bir sizede fikejnizi sorsun?
ben anladım sizi mesele tatil değil
herşeyi başına buyruk yapa yapa sizin de sabrınızı taşırmış
tatile gidin eğlenin ama güzelce de konuşun tatilden sonra
herhangi bir yere oturmaya falan giderken planları bozarken
size danışmazsa katılmayacağınızı belirtin

hiçbirini yapmayıp sadece tatili değiştirseydi kızmazdınız gibime geldi

canım bu konuda belli ki süpriz yapmak istemiş ve senınde sevecegini düşünerekten sorma gereksınımı de duymamış. Bunu bu kadar büyütme ama örneğin evlisiniz ve eve sieze sormadan misafir getirdi yada sizden fikir almadan bi kendi planlar yaparsa bu konuda sonuna kadar hak veririm.Egerki hayatında biri varsa bi adım atacagı zaman danışmalı tabiki de sana. Bu seni önemsediğini gösterir. Ama yok agva degilde adadan aldı yok altın beklerdim gümüş aldı vs bunları inan düşünme :dondurma:

Benimki de öyle ya bir anda parlıyor dilinin ayarı yok hiç, sonra sakinleşince pişman olup özür diliyor. İlk zamanlar İnanılmaz kafaya takardim en ufak şeyde ayrılığı ima ederdi çocuk gibi, her seferinde bu sefer kesin bitti diye düşünürdüm ama her seferinde tıpış tıpış dönünce anladım ki öfkeyle yapıyor hepsini.

Bizim de 4,5 ay henüz ben de düşünmeye başladım, bu restler ve bencillik ilerde nasıl bir hal alır diye. Bu kadar yeniyken sinirine hakim olamayan insan evlenip ilişki monotona dönünce nasıl bir hal alır bilemiyorum ama İnşallah bizi yanıltırlar:KK68:

Size şimdiden çok güzel bir haftasonu diliyorum canım, inşallah her şeyi telafi eder ve beklediğinden daha mutlu vakit gecirirsiniz. gelişmeleri burada paylaş mutlaka :KK15:

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canim simdilik bir seye gerek yok bir daha yapmamasini unarim :) cok mutluluklar diliyorum sizede. Yazarim tatilden sonra umarim gorursun.sevgiler,

düşünmüş yapmış,
düşünmese daha mı iyi.
Valla bi garipsin
böyle adamların sizin yüzünüzden nesilleri tükeniyorr

Dusunmesi,yapmasi benimde hosuma gitti burda yaptigi bir eylemi kotulemiyorum.Cok basit bi dusunce istedim o kadar.. Ona o an bu konu hakkinda cikistigim halde bile askim akil edemedim sormayi amac nasilsa birlikte olmak vs tarzi bisey soylese yine sorun yok.Amac bu dusunceleri bu tarzi kamcilamak

Ay çok boğucu bir insansin.
Şu anda adaya gitseniz bile adamın burnundan gelmiş çoktan. Bi anlamı kalmamış.

Kusura bakma ama senin yaptığını yapanlara kezban deniyor.

Ay ne alakasi var kezbanlikla Allah askina? Eminim Sevgilin yada esin sana danismadan bir plan yaptiginda ve bu plan bi sekilde sana uymadiginda sende karsi tarafi bozacaksin.Bu kibarlık falan değil görgü kuralıdır. Bir yere gidip bir plan yaparken bile yeri geliyor annemize kardeşimizle bile planı paylaşıyoruz planda olmamalarına rağmen.

ben anladım sizi mesele tatil değil
herşeyi başına buyruk yapa yapa sizin de sabrınızı taşırmış
tatile gidin eğlenin ama güzelce de konuşun tatilden sonra
herhangi bir yere oturmaya falan giderken planları bozarken
size danışmazsa katılmayacağınızı belirtin

hiçbirini yapmayıp sadece tatili değiştirseydi kızmazdınız gibime geldi

Demekki yanlış yazmamışım,okuyan ve anlamak isteyen ne güzelde anlıyor.. Aynen öyle canım tatil şurası oldu burası oldu değil.Zaten sırf birlikte uyuyabilmek için yaptık bu planı.Fakat bir fikrim alınsa daha bir hoşuma giderdi ve daha öncede olmamış olsa hiç uzatmaz dillendirmezdim bile belki. Ama demekki uyarmak gerekiyor,adam bilmiyor yani. Hani çakallık yapıp büyükada ağvadan daha ucuz bu sebeple orayı seçtim aşkım dese gene sorun yok. Ama adam üstüne bana sinirleniyor :))

Birlikte yapılan bir plan var ortada bende yeri ve tarihi konusunda fikrimin alınmasını isterdim haklısınız bence.
Ama daha yenisiniz birbirinizin huyunu suyunu yeni öğreniyorsunuz.
Sürpriz başka birşey ama ileride böyle durumlarda emrivaki yapmaması için uyarmanız yeterli olur, gidin eğlenin şimdi uzatmamanız iyi olmuş.

Benim sinirlendiğim ne biliyor musunuz? Üstüne birde danışmadı diye ona kızdığım için o bana kızıyor.Sen neden ufak şeyleri büyütüyosun diye. Ben sana ben ilgilenicem demiştim diyor halbuki sadece hesap için öyle konuştuğumuzu hatırlıyorum.Gerçekten yeni yeni huylarını öğreniyorum ve hani ilerisi için acaba bununla vs yaşayabilirmiyim çekilir olur mu diye düşünmeden kendimi alamıyorum.Kendisini çok seviyorum ama görüyorum ki bu konuda kişiler fedakarlıkta yada özveride bulynmayınca sevgi bir yerde yetersiz kalıyor..

canım bu konuda belli ki süpriz yapmak istemiş ve senınde sevecegini düşünerekten sorma gereksınımı de duymamış. Bunu bu kadar büyütme ama örneğin evlisiniz ve eve sieze sormadan misafir getirdi yada sizden fikir almadan bi kendi planlar yaparsa bu konuda sonuna kadar hak veririm.Egerki hayatında biri varsa bi adım atacagı zaman danışmalı tabiki de sana. Bu seni önemsediğini gösterir. Ama yok agva degilde adadan aldı yok altın beklerdim gümüş aldı vs bunları inan düşünme :dondurma:

Canım iyi yorumum için çok teşekkür ederim.Amaç niye ağva değilde büyükada oldu değil yanlız.:) Amaç tarihi sormadı bari gideceğimiz yeri değiştirirken bir danışsaydı burası nasıl olur diye.Aramış ben uyuyordum açmadım oda sonra ulaşamadımdiye reV yaptırayım demiş.Bende acelesi yoktu rezv bekleyebilirdi dedim.Atıştık,neden memnuniyetsizsin herşeyi sorun yapmandan sıkıldım vs lere girdi.Hiiiç gerek yom bu tarza gayet basit bişey istedğimi söyledim ama o sinirlendi.Erkekler ne enteresan

Benim sinirlendiğim ne biliyor musunuz? Üstüne birde danışmadı diye ona kızdığım için o bana kızıyor.Sen neden ufak şeyleri büyütüyosun diye. Ben sana ben ilgilenicem demiştim diyor halbuki sadece hesap için öyle konuştuğumuzu hatırlıyorum.Gerçekten yeni yeni huylarını öğreniyorum ve hani ilerisi için acaba bununla vs yaşayabilirmiyim çekilir olur mu diye düşünmeden kendimi alamıyorum.Kendisini çok seviyorum ama görüyorum ki bu konuda kişiler fedakarlıkta yada özveride bulynmayınca sevgi bir yerde yetersiz kalıyor..
İşte böyle şeyler birbirinizi tanımak için vesile.İlk zamanlarda yaşanır bu durumlar. O ilgilenicem deyince herşeyiyle ilgilenmekten bahsediyor sanırım. Birdaha ki sefere daha dikkat edersiniz sizin düşüncelerinizi umusuyor mu, yoksa işine mi geliyor buna benzer olaylar tekrarlanacak mı ona göre kararınızı verirsiniz.

Merhaba hanimlar,

5 aydir bir iliskim var,birbirimizi cok seviyoruz ve ayni oldugumuz icin cok catisiyoruz.Sorun su ki; ben herseyi ince detayiyla dusunen birazda alingan biriyim. Bir ay oncesinden sevgilimle iki gunluk agva tatili planlamistik haftasonu icin.Sevgilim o zaman hesap kitap kotusunu bana birak demisti bende tamam demistim.Fakat organizasyon vs icin boyle bisy dedigini hatirlamiyorum.Bugun tesadufen konuyu acti bu hafta degil onumuzdeki hafta gidiyoruz diye nasil yani bana sordunmu dedim sormama ne gerek var sizinkilerden izin aldin sende gelmek istedigini soyledin daha neden sorayim dedi ben tarihi sormasini kastetmistim ama uzatmadim neyse.Aksam ben uyuyordum beni aramis duymadin sonra supriz deyip Buyukadadan rezervasyon yaptirdigi otelin fotolarini atmis bana. Nasil yani neden karar degistirdin Agva demistik iyi yapmissinda keske bir fikrimi alsaydin dedim bu basladi ainirlenmeye.Sen neden hic bir seyden memnun olmuyorsun vs vs bende yahu dedim sinirlenmene gerek yok hani askim burasi nasil olur diye soraan fena mi olur diye konstum ve bu hatasini anlamadi sinirlendi tartistik. Simdi gitmiyim bundan sonra bana sormayi ogrensin diye bir ders vermek isterdim diyecegim ama odemeyi herseyi yapmis mecbur gitmek zorundayim parasina yazik olacak yoksa.Ama hic haklisin sormayi akil edemedim gibi cumlelerde kurmuyor ustune birde bana sinirleniyor biktim herseye takilmandan diye.Abartiyor muyum sizce? Ciddi dusunuyoruz simdiden kucuk seyden fikrimi almayan adam ilerde basina buyruk davranmazmi? Nasil davranmaliyim? Bir kere saha yapmisti buna benzer birsey,tavsiyelerinizi bekliyorum kizlarr
Ben herkesin aksine senin gibi düşünüyorum. Eğer sevgilin sürpriz yapmis olsaydi o zaman sen haksizsin derdim. Ama siz zaten bir şey planlamissiniz ve o size sormadan plani kafasina gore değiştirerek emrivaki yapmis. Bir de ustune sinirli davranmis. Gidip gitmemek sizin bileceginiz is ama bu konuyu ciddi ciddi konusmaniz gerekiyor eğer birlikte bir gelecek düşünüyorsanız.

Ben herkesin aksine senin gibi düşünüyorum. Eğer sevgilin sürpriz yapmis olsaydi o zaman sen haksizsin derdim. Ama siz zaten bir şey planlamissiniz ve o size sormadan plani kafasina gore değiştirerek emrivaki yapmis. Bir de ustune sinirli davranmis. Gidip gitmemek sizin bileceginiz is ama bu konuyu ciddi ciddi konusmaniz gerekiyor eğer birlikte bir gelecek düşünüyorsanız.

Canım ben onu daha öncede uyardım.Ve dün bir mesaj attım bir daha olursa onu yanlız bırakacağımı ve uyarmayacağımı.Daha fazla uzatmadığımı,bana sorarsa çok sevineceğimi söyledim.E bir de ekledim; eğer banada danışırsan çok sevinirim sanırım sende mutlu olmamı istersin vs tarzında konuştum. Bir dahakinde tavrım daha sert olur,bu sefer sinirlenmesini pek umursamayacağım.Çünkü evet gerçekten bir gelecek düşünüyorum bu adamla ve onu seviyorum.Bununla yaşamak zor olabilir ben gibi biri için.

Bence haklısın sürprz bile olsa seni bir yoklaması lazım işin var mı programın var mı diye
Kendi için uygun ama ya senin bir programın varsa
Gitmemek değil ama böyle anlat işte ona
Dediğim gibi sen haklısın üzerine gelenlere anlam veremedim

Bence haklısın sürprz bile olsa seni bir yoklaması lazım işin var mı programın var mı diye
Kendi için uygun ama ya senin bir programın varsa
Gitmemek değil ama böyle anlat işte ona
Dediğim gibi sen haklısın üzerine gelenlere anlam veremedim

Anlattım cankm umuyorum bir daha yapmaz.Şimdi konuyu da tekrar açamıyorum ama kafama çok taktım.Konuşamıyorum konuyu diye de daha bi moralım bozuldu.Şuan çok gıcığım ona.

Back
X