- 17 Şubat 2017
- 246
- 186
- 18
- Konu Sahibi maribel1111
-
Hersey boyle basliyor... sinsi bir rahatsizlik bu, hic birseyden memnun olmama, surekli kapris , trip, adamin basini yeme, surekli bir incelik bir kibarlik bekleme..
Detaylara takilma bence erkek arkadasinida bogma, sonucta senin icin bir plan yapiyor , ayarliyor, dusunuyor yani. boyle yaparsan aman nasilsa hicbir sekilde memnun olmayacak diyip bosverebilir, yapma ondan.
Canm bence iyi tarafından bak maksat birlikte vakit geçirmek sonuçta.hevesini kırma böyle şeyler için sonra benm için hiç bişey yapmıyor diye forum açabilirsin buraya
Genelde erkekler bizim kadar ince düşünmüyor.ben senide anladım ama işte herşeyi akıl edemiyorlar bunada şükür deÇok teşekkür ederim canim iyi yorumun için.Bendede gereksiz takilma huyu var kabul ediyorum ama ne bileyim sorsun istedim ben oyle yapardim cunku.Yoksa tabiki amac birlikte vakit gecirmek vs. Sirf beraber uyuyabilelim diye bile bu plani yapmistik hatta,yer farketmezdi benim icin. Gereksiz masraf olur diye dusundu belki Agvada ama hani en azindan yine kendi dedigi olsaydi ama bi sorsaydi yada gidecegimiz tarihi sorsaydida buyukada olusu supriz olsaydi mesela anladin mi ondan takildim.Ben mesaj atip cok bunalttiysam ozur diledim ve bi daha bana sormasini istedigimi,o gun ona cok guzel bi gun yasatacagimada soz verdigimi soyledim
Hicde abartmiyorsunuz ,amac gunu guzel gecirmekse evet sorun yok ama ileriye yonelik adamin verdigi sinyaller vahim ,ben bunu sectim bana uydu sanada uysun hic sikayetlenme havasinda ....
Sonucta henuz evli degilsiniz ,bu hafta icin kararlastirmak baska gelecek hafta baska ,ailenizle arkadaslarinizla isiniz olabilir ,
Cok ipleri kaptirmayin ,
Sizinle plandaginizin disinda birsey yaptiginda canim cok tsk ederim harika bir plan ama keske tarihi sorsaydin ,ailemle su isim var ,iptal edemem sortun yasarim ,diyip konuyu kapatin akillanirsa akillanir ,akillanmazsa kendi bilir...
Bence haklısın. Sana danışmadan kendi kafasına göre kararlar veremez. Bir yer sana uygundur diğeri değildir bunları düşünmesi lazım. Süpriz falan da değil ki tatilden zaten haberiniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?