- Konu Sahibi Kafasiherdaimkarisik
Selam kızlar ben 4 yıllık evliyim evlenince meslegımı bıraktım ev hanımı oldum ailemden de uzağa evlendım 2 saatlik bir mesafe eşimle tanışarsak evlendik ama bir sorunum var kayınvalidem iyidir yardımseverde ama bir etli muhabbeti var sormayın gitsin çok kıskanç kv ile sorun yaşamamamış olmama giydiğim kıyafete kısacası her şeyimize takar ve mümkün olduğunca da lafını sokmaya çalışır kültür olarak çok farklıyız ama kendisine hiç bir saygısızlığım olmamasına rağmen en son daha dogrusu evlendiğim den beri hastalık hastası numaraları yapıp kv ile aramızı açtı sürekli ilgi peşinde hep onun olsun hersey onun olsun o yalnız kalmasın halbukı ben burda çok yalnızım kv ıle iyi anlaşıyorum ama sürekli birlikteler .. Kv min onun yüzünden bana ayıracak vakti yok araları bozukken ikisi de beni doldurmaya çalıştı hele eltim onun için demediğini bırakmadı ama ne zamanki hastalandı !! Kv peşinden ayrılmıyor şimdi beni ne arayan var ne soran gerçi ben hep mesafeliydim ama gene de çok yalnızım ve kendimi dışlanmış hissediyorum ve sanırım gerçekte ben istenmiyorum onlar birbirlerini çok üzdülerse de bi 3. Istenmiyor diceksiniz boşverin uzak olsunlar ama yalnızlık çok zor ailemi dinleseydim şu an burda olmazdım çok rahat bi evliliğim var ama ailemi çok özlüyorum ve evde çok bunalıyorum eşim iş gereği evde olmuyor çoğu zaman ve kızımla yapayalnızız geniş bir aileden geldiğim için yalnızlık çok koyuyor açıkçası kv ye de gitmiyorum çünkü o hep orda ver sürekli beni küçümseme peşinde ve hep 1. Olma derdinde bu da beni ayrıca yaralıyor sizce ne yapmalıyım çok kapalı oldu ama örnekler de verebilirim yani..