Abartiyormuyum?

selina1990

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
260
274
103
35
iyi aksamlar hanimlar..
Aslinda cok sükür büyük bir derdim yok, sadece biraz sinir oldum. Esimi bugun bi abiyle ve ogluyla istanbula yolladim dört gün gezip gelicekler. Buraya kadar hic bi sorun yok, cok calistigi icin seve seve yolladim. Ucakdan inecekleri saat geldi ve gecti adam aramadi, haliyle bende cok merak ettim korktum. Esimi aradim telefonu kapaliydi hala, abiyi aradim onunda telefonu kapaliydi. Bi iki saat gecti aradi beni, cok merak ettim dedim felan askim abartma geldik sag salim dedi ben seni sonra aricam otobusler nerden kalkiyo oni ariyoruz simdi dedi iyi tamam dedim. Ondan sonra iki saat gecti adam aramadi. Ben aradim simdi otelden ciktik geziyoruz, telefonum kilitli actirabilirsem simdi actiricam dedi. Yine tamam dedim kapattik. Tekrar iki uc saat gecti tik yok okadar sinir oldumki. Yani insan bi duzgun konusur naptiniz napiyosunuz, oglum nasil, ucak rahatdi ben suan musait degilim birazdan ararim hayatim der yani buladarmi zor. Yok kisa kisa kesip kapatti. Bende sinirlendim mesaj attim insan buladar umursar ailesini diye cok kizdim. Bilmiyorum belki abartiyorumdur.

Tek istedigim bi kez arayip duzgunce konussaydik boyle sinirlenmezdim.

Haklisin,belki heyecana kapilmistir.eğlenceye gezmeye kaptirmistir.yani güvenle ilgili bi sorun yoksa çok laf etmeyin bence.gelince bu gibi durumlarda nasil davranmasi gerektiğini anlatirsiniz sorun kalmaz.

Haklisin,belki heyecana kapilmistir.eğlenceye gezmeye kaptirmistir.yani güvenle ilgili bi sorun yoksa çok laf etmeyin bence.gelince bu gibi durumlarda nasil davranmasi gerektiğini anlatirsiniz sorun kalmaz.
Güveniyorum o yönü sorun etmiyorum, sadece arayip hani duzgun konusmamasina sinir oldum. Insan bi ii cumle kurar bizi sorar nebilim. Belki haklisiniz heyecana kapilmistir. Ama nebilim bliyor beni. Bi kez arayip duzgun konussaydi boyle sinirlenmezdim.

Bencede sinir bozucu sen yanında olmadığın ve sürekli onu düşündüğün için haklısın...
Oda oraya gezmeye gitmiş aklından çıkmış olabilirsin bi an diycem ama saatlerce aramamış...
Şimdilik tartışma bi gezmeye gittim moralimi bozdun demesin ama gelince kırıldığını belli et güzelce söyle.

e konuşmuşsunuz işte.. indiğini de öğrenmişsin .. adam gezmeye gelmiş dakka başı rapor mu verecek.
Dakka basi rapor istedigimi demedim, bir kez arayip duzgunce konussun ondan sonra daha zaten aramazdim. Yarim yamalak konusup kapatmayi sevmeyen bi insanim bunuda bilir.

Y
ya tamam telefonu olmuyo o yonden diyorumya abiden bir kez duzgunce arayip konussaydik bana yeterdi ama boyle acele acele konusup yarim yamalak konusmalari hic sevmiyorum.

Dakka basi rapor istedigimi demedim, bir kez arayip duzgunce konussun ondan sonra daha zaten aramazdim. Yarim yamalak konusup kapatmayi sevmeyen bi insanim bunuda bilir.

bilmiyorum bana saçma geliyor adam gezmeye gitmiş konuşmuşsunuzda düzgünce nasıl konuşuluyor?
uzun konuşunca mı düzgün oluyor?
amaç uçaktan sağ salim indiğini bilmek değil mi?

Haklisin o kısacık konuşmalarda seni tatmin edecek cevaplar vermesi bile yeterdi bence

Kişiden kişiye değişir cevap sizin istediğiniz olmadığı için sinirlenmissiz ve gayet normal. O yüzden yaşamadan abartmissiniz diyemem ama yine de sıkmayın kendinizi, tekrar arar konuşursunuz .

Y

ya tamam telefonu olmuyo o yonden diyorumya abiden bir kez duzgunce arayip konussaydik bana yeterdi ama boyle acele acele konusup yarim yamalak konusmalari hic sevmiyorum.
Ayy fitil fitil
bilmiyorum bana saçma geliyor adam gezmeye gitmiş konuşmuşsunuzda düzgünce nasıl konuşuluyor?
uzun konuşunca mı düzgün oluyor?
amaç uçaktan sağ salim indiğini bilmek değil mi?
sizde haklisiniz ama insan acele acele konusmaz. Evet belki abartiyorumde ama ben okadar merak icindeyken iki saniye konusmasi sinir etti beni. Insan bi sorar siz nasilsiniz napiyosunuz diye.

Erkekler düz mantiga sahip oldukları icin konustugunuzda sag salim geldigini otele yerlestigini soyledigi icin detayli konusup ben de onun halini hatrini sorayim demeyi akil edememistir bosverin... gezsin rahat rahat sen trip yapinca bi gezmeye gittim rahat birakmadin deyip üste cikmasin.

Ben soğukkanlı olmanı öneririm canımm düşünmemeye çalış hatta eşin orda gayet mutlu çocuğunla eğleniyolar kafa dağıtıyolar öyle düşün sende mutlu ol bu yüzden.. Eşin geldiğinde bomba gibi gelecektir eminim..kısacası adamın kafasını tatile gitmişken doldurma canım benimm..illa ki kötü günlerinde yanında olmuşsundur şuan mutlu gününde eşin şimdide mutluluğunda yanında olma zamanı :) biliyorum dayanmak tek başınayken çok zor ama senin ılımlı olman en hayırlısı canımm söyleyeceklerini tatil dönüşüne saklayabilirsin ama şimdi değil unutma canımm

Benim esimde memlekete gidince çocukluk arkadaslariylayken ayni davraniyor.iyi vakit geciriyorlar bütün sene calisiyor kirk yilda bir eglensin diye bende rahatsiz etmem.kizkiza su anda istanbula bende gitsem uzun uzun aramam esimi büyük ihtimal. olsun ya çok da sinir olmayin bence.

Haklisin o kısacık konuşmalarda seni tatmin edecek cevaplar vermesi bile yeterdi bence
Aynen oyle. Okadar sinirliyimki (zaten sinirli bi yapiya sahibim) suan arasa tatili burnundan getiririm sanirim. Bi yandanda kendime kiziyodum neden bukadar sinirleniyorum diye. Adam haftada 6 gün 12 saat calisiyo allah yukarda tum parayi önüme koyuyo naparsan yap diyo hic birseyden kositlamiyo. Gezerse bizimle geziyo hatda gitmem ben sizsiz dedi ama cok calistigi icin israr ettim kafani dinlersin dedim simdide adamin burnundan getirexegim diye korkuyorum

C
Cok haklisiniz inanin bende suan kendime kiziyorum burnundan getirecegim diye korkuyorum.

Seytan diyo ara iyice fircayi at kapat telwfonunuda ulasamasin. Inanin sinirlenmemeye calisiyorum ama patlicak durumdayim suan. Abarttigimin farkindayim aklimdan ara ara ara geciyo. Aramamaliyim. Kafasini dinlesin hak ediyo o yuzden zor tutuyorum kendimi. Inanin bi dedigimi iki etmiyo cok sukur ama suan bu durumdan cok sikayetciyim.

A
dayanamadim aradim. Bu saate kadar uyumamis bi insan bi aramak aklina gelmezmi. Iyicede lafi batirdim iyi oldu. Geldigindede evde beklemicem bende geziyo olucam. Eve bi not birakicam kapali carsiya gittim kizlarla sen rahatima bak diye. Suan kafasinda saksi korabilecek kadar sinirliyim.

Evet abartmışsınız. İndiğini öğrendiniz, gezmeye gitmesi de sizin için sorun değilse bırakın adam bir dolaşsın. Hemen laf sokmuşsunuz. Ha 5 dk konuştu ha 1 dakika. İlla ki pışpışlanmak mı lazım her an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…