- 8 Şubat 2015
- 260
- 274
- 103
- 35
- Konu Sahibi selina1990
-
Güveniyorum o yönü sorun etmiyorum, sadece arayip hani duzgun konusmamasina sinir oldum. Insan bi ii cumle kurar bizi sorar nebilim. Belki haklisiniz heyecana kapilmistir. Ama nebilim bliyor beni. Bi kez arayip duzgun konussaydi boyle sinirlenmezdim.Haklisin,belki heyecana kapilmistir.eğlenceye gezmeye kaptirmistir.yani güvenle ilgili bi sorun yoksa çok laf etmeyin bence.gelince bu gibi durumlarda nasil davranmasi gerektiğini anlatirsiniz sorun kalmaz.
Dakka basi rapor istedigimi demedim, bir kez arayip duzgunce konussun ondan sonra daha zaten aramazdim. Yarim yamalak konusup kapatmayi sevmeyen bi insanim bunuda bilir.e konuşmuşsunuz işte.. indiğini de öğrenmişsin .. adam gezmeye gelmiş dakka başı rapor mu verecek.
ya tamam telefonu olmuyo o yonden diyorumya abiden bir kez duzgunce arayip konussaydik bana yeterdi ama boyle acele acele konusup yarim yamalak konusmalari hic sevmiyorum.Bencede sinir bozucu sen yanında olmadığın ve sürekli onu düşündüğün için haklısın...
Oda oraya gezmeye gitmiş aklından çıkmış olabilirsin bi an diycem ama saatlerce aramamış...
Şimdilik tartışma bi gezmeye gittim moralimi bozdun demesin ama gelince kırıldığını belli et güzelce söyle.
Dakka basi rapor istedigimi demedim, bir kez arayip duzgunce konussun ondan sonra daha zaten aramazdim. Yarim yamalak konusup kapatmayi sevmeyen bi insanim bunuda bilir.
Ayy fitil fitilY
ya tamam telefonu olmuyo o yonden diyorumya abiden bir kez duzgunce arayip konussaydik bana yeterdi ama boyle acele acele konusup yarim yamalak konusmalari hic sevmiyorum.
sizde haklisiniz ama insan acele acele konusmaz. Evet belki abartiyorumde ama ben okadar merak icindeyken iki saniye konusmasi sinir etti beni. Insan bi sorar siz nasilsiniz napiyosunuz diye.bilmiyorum bana saçma geliyor adam gezmeye gitmiş konuşmuşsunuzda düzgünce nasıl konuşuluyor?
uzun konuşunca mı düzgün oluyor?
amaç uçaktan sağ salim indiğini bilmek değil mi?
Benim esimde memlekete gidince çocukluk arkadaslariylayken ayni davraniyor.iyi vakit geciriyorlar bütün sene calisiyor kirk yilda bir eglensin diye bende rahatsiz etmem.kizkiza su anda istanbula bende gitsem uzun uzun aramam esimi büyük ihtimal.Güveniyorum o yönü sorun etmiyorum, sadece arayip hani duzgun konusmamasina sinir oldum. Insan bi ii cumle kurar bizi sorar nebilim. Belki haklisiniz heyecana kapilmistir. Ama nebilim bliyor beni. Bi kez arayip duzgun konussaydi boyle sinirlenmezdim.
Aynen oyle. Okadar sinirliyimki (zaten sinirli bi yapiya sahibim) suan arasa tatili burnundan getiririm sanirim. Bi yandanda kendime kiziyodum neden bukadar sinirleniyorum diye. Adam haftada 6 gün 12 saat calisiyo allah yukarda tum parayi önüme koyuyo naparsan yap diyo hic birseyden kositlamiyo. Gezerse bizimle geziyo hatda gitmem ben sizsiz dedi ama cok calistigi icin israr ettim kafani dinlersin dedim simdide adamin burnundan getirexegim diye korkuyorumHaklisin o kısacık konuşmalarda seni tatmin edecek cevaplar vermesi bile yeterdi bence
Cok haklisiniz inanin bende suan kendime kiziyorum burnundan getirecegim diye korkuyorum.Ben soğukkanlı olmanı öneririm canımm düşünmemeye çalış hatta eşin orda gayet mutlu çocuğunla eğleniyolar kafa dağıtıyolar öyle düşün sende mutlu ol bu yüzden.. Eşin geldiğinde bomba gibi gelecektir eminim..kısacası adamın kafasını tatile gitmişken doldurma canım benimm..illa ki kötü günlerinde yanında olmuşsundur şuan mutlu gününde eşin şimdide mutluluğunda yanında olma zamanı :) biliyorum dayanmak tek başınayken çok zor ama senin ılımlı olman en hayırlısı canımmsöyleyeceklerini tatil dönüşüne saklayabilirsin ama şimdi değil unutma canımm
dayanamadim aradim. Bu saate kadar uyumamis bi insan bi aramak aklina gelmezmi. Iyicede lafi batirdim iyi oldu. Geldigindede evde beklemicem bende geziyo olucam. Eve bi not birakicam kapali carsiya gittim kizlarla sen rahatima bak diye. Suan kafasinda saksi korabilecek kadar sinirliyim.Haklisin,belki heyecana kapilmistir.eğlenceye gezmeye kaptirmistir.yani güvenle ilgili bi sorun yoksa çok laf etmeyin bence.gelince bu gibi durumlarda nasil davranmasi gerektiğini anlatirsiniz sorun kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?