Abartiyormuyum?

Ya gece gece dert mi arıyorsunuz kendinize? Adam gezmeye gitmiş bir rahat nefes alsın bırakın ya.Yarım yamalak konuşmak nedir ki? Adamın yanında başka insanlar var sonuçta şu an oturup sizinle mi konuşacak? Zaten indiğini söylemiş,iyiyim demiş daha ne konuşmak istiyorsunuz? Uçaktan iner inmez arayıp sen nasılsın iyi misin mi demeliydi? Zaten siz evde değil misiniz yani sorsa ne olur sormasa ne olur? Hadi deseniz ki 1 gün boyunca hiç aramadı bizi nasılsınız demedi tamam diyeceğimde,adam yeni gitmiş yahu insaf.

Bence büyütmeyin olayı yanında arkadaşı var belki müsait değildir.fırça atıp hem onların tatilini bozmayın hemde kendinizi üzmeyin.erkekler kadınlar kadar düşünceli değil maalesef eşinize göre bir sorun yoktur cevaplar tastamam verilmiştir.:)

Adam gezmeye gitmiş yahu.
Hayatım geldim ama keşke gelmeseydim seni şimdiden özledim.
Şuan şurada geziyorum ama aklım hep sende.
Hayatım burnumda tütüyorsun.
Yada
Uçaktan indim otobusu sonrada buluruz anlat bakalım ne yapıyorsun?
Uçaktayken kalp şeklinde bulut gördüm seni hatırladım.
Otele geldim abiyi salla biz çene yapalım karıcım.

Bu senaryolar abartılı ama sizi mutlu edecek yol bu civarlardan geçiyor.
Adam kırk yılda bir gitmiş onuda telefonu ilk açtığı andan itibaren burnundan getirmişsiniz.

Evet abartmışsın.
Uçağa indi, bindi, nereye gidicem nasıl yapıcam derken normal.
Bir de gezmeye gitmiş.
Hele arkadaşımın yanında ben olsam ben de hesap vermek istemem :/

aaa aynı ben
ben göndermezdim o ayrı. ama rahatta bırakmazdım.
hem neden gezmeye istanbula gittiki ?
ne alaka yani bi abi ve ogluyla istanbula gidiyo ?
yangına körükle gitmeyeyim ama merak ettim

Niyetim pispislanmak degil hanimlar, mesela geceleri yanliz korktugumu cok iyi bilir insan bu yuzden bile gece oldugunda bi arar napiyosun der. Bazi arkadaslarin dedigi gibi aramasinin aslinda kisa olduguna sinirlenmedim iceriginin dusundugum veya bekledigim gibi olmamasi. Ben burda 6 aylik cocugumla yanlizim ben hep arasinda demiyorum ama aradiginda acele acele konusup kapatacaksa hic aramasin o ne oyle. Insan gittiginde arkasini unutmamali bu benim dusuncem. Evet belki abartiyorumdur ama asla kisitlayio kiskanan bi tip degilim sadece aradiginda he he diyip kapatacaksa hic aramasin diyorum.

Almanyada kaliyorum bu yuzden belki kendimi ifade edemiyorumdur yanlis anlasiliyo olabilirim, bende farkindayim tatile yolladim tabiki zirt pirt aramasini beklemiyorum ama insan bi arar ama he he diye degil duzgun sekilde konusur kapatir. Benim yanimda yokken beni dusunmuyo gibi geliyod bana ve beni bu kiriyo.

aaa aynı ben
ben göndermezdim o ayrı. ama rahatta bırakmazdım.
hem neden gezmeye istanbula gittiki ?
ne alaka yani bi abi ve ogluyla istanbula gidiyo ?
yangına körükle gitmeyeyim ama merak ettim
Aslinda benimle gidicekti ama benim suan onemli sinavim var ve o abinin hamimi beni aradi esim istanbula ucucak kardesimin dugunu var hem kendine dugun icin siparis ettigi takimi alicak ve takacagimiz takiyi esini sende yollarmisin dedi bende tabi dedim cunku adam cok calisiyo ve gezmeye bile bensiz cikmaz. Ben gitmim dedi hatta esim bende git kafani dinlersin dedim ama gittigindede arkani unutma dedim. Gitti aradida ama e he diye acele acele konustu ve bu en mefret ettigim sey benim. Aricaksan he he diyip pat diye kapatmak icin arama. Sakin sakin konus yada hic arama bari buladar sinirlenmem.

Kırk yılda bir gitmiş ama. Hemen sizi düşünmediği yargısına nasıl ulaştınız? Bir yolculuk telaşı var neticede.geldiğinde size sarılmasına öpmesine bakmanızı tavsiye ederdim.tavrınızı ona göre belirlerdiniz.

sizi düşünmediğinden değildir,almanyadan istanbula gelmiş siz evde olduğunuz için size 5 saat 15 saat geçmiş gibi geliyor,ama eşiniz yolculukta olduğundan uçaktan inmesi,otele gitmesi falan zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştır bile.o yüzden aramak henüz aklına gelmemiştir.sizde aramışsınız nasılsa sağ salim indiğimizi biliyor diye de arama gereği duymamış.

sarilir öper özler bunu biliyorum benim kizdigim nokta nefes almadan konusup kapatmasi. Boyle konusmalardan nefret ettigimi biliyo ozaman mesaj atsin veya hic aramasin aciklamasini yarin yapsin ama benim agzimdaki laflar tikandi kaldi. Babasiyla ilgili bilgi verecektim onu bile soyliyemedim okadar yani.

anlıyorum ne hissettigini ama bence kendini durdurup doldurma ara soracagını sor içini rahatlat ve sonra sende keyfine bak. abarttıgını düşünmüyorum nedense herkes aynı yorumu yapmış.
o senin kocan sonuçta ne yaptıgını bilmekte hakkın adam tatile gitti diye arayıp sormayacak mı yani.

hem durdursanda sonuçta yine arayacaksın ve daha da sinirlenmiş dolmuş olarak arayacaksın,

bazen empati yapıp anlamaya calışıyoruz ama hepte biz yapıyoruz bunu.
iletişim kurduktan sonra adamın tatilini zehir etmemiş kendinide yıpratmamış olursun

Haklisiniz ama bende aramicam ararsada he he diyip kapaticam. Nasi oldugunu kendide görsün. Heleki ucak korkusu var saati gecikti ucagin merak ettim cok korkdum ama oyle arayip kapatinca kendime salak dedim bide oturmus merak ediyosun adam lafi agzindan cokaramadan kapatiyo.

Ben haklı buldum sizi.
İlk okuduğumda rahat vermediğinizi zannettim ama müsait olup, haberdar etmemesi yanlış.
Sizi endişelendirmiş sonuçta.
Eşimin iş gezileri oluyor arada ve hep tembihlerim.
İndiğinde, otele geçtiğinde ve dışarı çıktığında mesaj at, gece yatmadan konuşuruz diye.
Merak etmekte sonuna kadar haklısınız.
Otele gittiğinde düzgünce aramalıydı.

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Bende sizin gibi dusunuyorum. Inanin saat basi arasin demiyorum guvenmesem yollamam zaten ama insan aradiginda acele acele konusacagina ya mesaj atar yada hayatim musait degilim daha sonra konusuruz der kapatir. Yok biz indik oyle boyle hadi optum. Ya diceklerimi yuttum resmen geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…