Abartıyormuyum ?

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
Şuan sinirden kuduruyorum abartıyormuyum lütfen siz söyleyin
Erkek arkadaşım Facede bi resim paylaşmış altına gelen yorum bi kızdan yakışıklı çocuk ! Aynen bu şekilde zaten beğenilerde birsürü kız var ilişki durumu yap dedim bana dediği şey ilk önce benimle nasıl konuşacağını öğren yapmıyorum bu ara çok yüz verdim dedi sana .çok kırıldım 8 aydır birlikteyiz böyle bişey istememe hakkım yokmu abartıyormuyum ?

Kac yasindasiniz cok merak ettim. O kadar begenisi bilmem nesi olduguna gore coxuk daha ergen

Çok mu arıyorsunuz böyle ergen ruhluları. Yada gerçekten ergen mi?

O senin erkek arkadasin ve cok saygisizca bir konusma biraz empati yapmayi ogrenmeli ayni durumu kendi yasasa ne yaparmis acaba ?

Ayni sey senin fotonun altina yazilsaydi guzel kiz gibisinden bakalim o ne yapacakti.

Reactions: KV_
Bir tanıdığım böyle tipler için 'tükrüğümü üzerine atmam' der.

Yani tam yerinde bir tabir, bu çocuktan hiç birşey olmaz

Sürekli takip edip de paranoya yapacağınız ve bu sebepten de sizi mutsuz edecek insanlarla birlikte olmayın!

napıcagımı şaşırdım ne dicegimifr
Sürekli takip edip de paranoya yapacağınız ve bu sebepten de sizi mutsuz edecek insanlarla birlikte olmayın!
aslında çok takılmam ama o yorum beni delirtti çok fazla takipçisi ve arkadaşı olduğu için bişey demiyordum ama bu kadarına susamam

napıcagımı şaşırdım ne dicegimifr

aslında çok takılmam ama o yorum beni delirtti çok fazla takipçisi ve arkadaşı olduğu için bişey demiyordum ama bu kadarına susamam
Tabi ki susmamalisin bir kere susarsan sonra hic sesini cikarmana izin vermez

Seninle ciddi dusunmuyor boyle soylediigne gore.

Konuştuk bana yapacaksın diye emir küpüyle konuştun yaparmısın diyebilirdin en sevmediğim konuşma tarzı olduğunu biliyorsun dedi yorum yapan kız evli profiline girmemiştim kocasıda beğenmiş fotoğrafı . Zaten yanlış biri yazsa senin göreceğini biliyorum silerdim dedi.bana güvenmiyorsan açık konuş dedi insanın içinde varsa orda ilişki durumum varken de herşeyi yapabilirim onlar çokta önemli degil dedi uzatmadım çünki baya gerilmiş ..

Zamaninda bundan bir cacik olmaz dedigim sevgilim iliski durumunu degistirip iliskisi var yapti, ama ben facebookla yasamiyorumki iliskimi, ha degistirmis ha degistirmemis ne fark eder.. onemli olan gonul nikahi.. acikcasi biz takmiyoruz bile, o bazen bana ask sozleri yazar, millet begenir, ara sira yoruma kalp koyarim o kadar.. bizim ozelimiz facebookta paylasilmaz.. cokta guzel bir cacik oldu sevgilimden, sukurler olsun..

28 yaşında 8 aydır birlikte olduğu kişiye bu şekilde saygısızlaşan biri için abartıyor muyum diye düşünmeye bile gerek yok. bir kolda birden fazla karpuz taşımaya çalışır bir hali var. koşarak uzaklaş çok ağlarsın.

Gerçekten benimde takıldığım bi konu değildir ilişki durumu fotoğraf vs yapıcak olan insan zaten her şekilde yapar bunun çok örneği var ben gördüğüm bi yorumdan yola çıkarak böyle bi istekte bulundum . İnş benimkindende çok güzel bi cacık olur dileğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…