Hayır işinden dolayı çok fazla tanıdığı var 28 yaşında ayrıcaKac yasindasiniz cok merak ettim. O kadar begenisi bilmem nesi olduguna gore coxuk daha ergen
aslında çok takılmam ama o yorum beni delirtti çok fazla takipçisi ve arkadaşı olduğu için bişey demiyordum ama bu kadarına susamamSürekli takip edip de paranoya yapacağınız ve bu sebepten de sizi mutsuz edecek insanlarla birlikte olmayın!
Tabi ki susmamalisin bir kere susarsan sonra hic sesini cikarmana izin vermeznapıcagımı şaşırdım ne dicegimifr
aslında çok takılmam ama o yorum beni delirtti çok fazla takipçisi ve arkadaşı olduğu için bişey demiyordum ama bu kadarına susamam
Öyle düşünen biriyle zaten olmam mart gibi isteme Olucaktı .ama ben biraz önce kaldıramıcagımı böyle bişeyi düzeltmezse olmıcagımı söyledimSeninle ciddi dusunmuyor boyle soylediigne gore.
Ergen konusuysa okursunuz çıkarsınız hanımefendi yorum yapmanıza gerek yok burda herkes ufakta olsa derdini duygusunu paylaşmakta özgürKadinlar kulübünde yine bi ergen konusu.
Gerçekten benimde takıldığım bi konu değildir ilişki durumu fotoğraf vs yapıcak olan insan zaten her şekilde yapar bunun çok örneği var ben gördüğüm bi yorumdan yola çıkarak böyle bi istekte bulundum . İnş benimkindende çok güzel bi cacık olur dileğimZamaninda bundan bir cacik olmaz dedigim sevgilim iliski durumunu degistirip iliskisi var yapti, ama ben facebookla yasamiyorumki iliskimi, ha degistirmis ha degistirmemis ne fark eder.. onemli olan gonul nikahi.. acikcasi biz takmiyoruz bile, o bazen bana ask sozleri yazar, millet begenir, ara sira yoruma kalp koyarim o kadar.. bizim ozelimiz facebookta paylasilmaz.. cokta guzel bir cacik oldu sevgilimden, sukurler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?