Abartıyormuyum ?

Cocugu tuttum ben şahsen. Kararlı bi kere. Bu arada size karsida yogun duygular besledigini sanmiyorum. Beğenirsen kal, begenmezsen yol orada diyor bence

Cocugu tuttum ben şahsen. Kararlı bi kere. Bu arada size karsida yogun duygular besledigini sanmiyorum. Beğenirsen kal, begenmezsen yol orada diyor bence
Öyle demiyor son yazdığımı okursanız anlarsınız ben biraz ani davranmışım

Öyle demiyor son yazdığımı okursanız anlarsınız ben biraz ani davranmışım
Hala fikrim aynı. O kadın evliymiste bilmem neymişte, benim takıldiğim yer beğenileri değil. Size karsi konusmalari. Kendisi, size nasil konusmaniz gerektigini ogretiyor ama kendi uslubu? "Sana bu ara cok yuz verdim, benimle konusmayi oğren."

Emir kipiyle konusulmasindan nefret ediyor ama size emir kipi hatta asagilarcasina bir uslup takiniyor. Siz alismişsiniz belliki bu muameleyi gormeye. Ancak değer veren insan konusmasi degil bunlarm hele kendine yapilmasini istemedigi seyleri karsisindakine yapiyorsa... bulmuş sizi eziyorda eziyor.

Normalde bu tarz kelimeler kullanmaz emir kipiyle konuştum bıktım senden diye başlayan bi cümle kurdum ki aramızda bu tarz muhabbetler olmaz yinede öyle konuşmasını gerektirmezdi tabiki .

Erkek arkadaşın empati kurmayı ögrenmeli
Sevgiline sordun mu yorum atan kiz kim diye? Bir akraba falan olmasin? Arkadaşı ise ayril gitsin cocuktan yüz buluyor demek ki boyle yorum yapabiliyor

Erkek arkadaşın empati kurmayı ögrenmeli
Sevgiline sordun mu yorum atan kiz kim diye? Bir akraba falan olmasin? Arkadaşı ise ayril gitsin cocuktan yüz buluyor demek ki boyle yorum yapabiliyor
Kızın profiline girdim evli çocuğu var resimler var yorum Fransızca atılmış Türk degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…