abarttığım alışverişim,eşim ve ekstre sorunu

Merhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
Bu kadarı da saygısızlkk bence. Alıyorsun madem adamın niye haberi yok? 30 40 100 tl lik bir tutar olsa neyse de 2500 diyorsun! 2 maaşa yakın bir para!
Yazık günah ya bu kadarı ısraf.

internet bankacılığında faturanın kesilmiş olduğu şirket veya satıcı firmanın adı görünür

Geçen yaptığım alışveriş.. ekstrede böyle gözüküyor. Kulaklık almıştım bakın ne olduğu yazmıyor sadece elektronik olarak geçiyor.

Eklentiler

• 943AA944-2760-4A81-91F2-7DFC0737CFB1.webp
    943AA944-2760-4A81-91F2-7DFC0737CFB1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 139
Sadece alinan sitenin adi yaziyo yanilmiyorsam.
Ben kocama soylemeden bir şey siparis etmem, siparis etsem de kizmaz.
Konu sahibi sizin yaptiginizi da cok begendim. İstediyini yapan kadinlari severim )))

Bu kadarı da saygısızlkk bence. Alıyorsun madem adamın niye haberi yok? 30 40 100 tl lik bir tutar olsa neyse de 2500 diyorsun! 2 maaşa yakın bir para!
Yazık günah ya bu kadarı ısraf.
abartmayın belki geliri +10 bin ne alaka? İnsan gelirine göre gider yapar keyfi. Fotoğraf makinesi almış hem de uygun yani 2000'e, bi parfüm de 300den aşağı değil . Mezara mı götürsün, hobisi bakımı olmasın mı insanın?

ohh sefasını sür şekerm,madem para var elinin altında harca girsin,iki de naz yap kocişine,bitti gittii!!!
zaten bütün gün evi çekip çeviren yemeğini önüne koyan hatununa bir parfümü çok görmemeli evinin erkeği bnc

abartmayın belki geliri +10 bin ne alaka? İnsan gelirine göre gider yapar keyfi. Fotoğraf makinesi almış hem de uygun yani 2000'e, bi parfüm de 300den aşağı değil . Mezara mı götürsün, hobisi bakımı olmasın mı insanın?

Konu sahibinin başlığı abarttığım alışverişim ama farkındaysınız demek ki aşan bir harcama ve burada kocam benden habersiz bütçemizi aşan alışveriş yapmış diye konu açılsa herkes aman nasıl yapar eder der değil mi. Eşi fotoğraf makinesi için izin vermiş ama belki o da aşıyor bütçeyi ayrıca bir de parfümler var ve hala eşinden saklamaya çalışıyor illa ortaya çıkacak sizin eşinizin sizden harcamalarını saklamasını ister miydiniz işin özü harcama yapması değil gizli yapması ve saklamaya çalışması

Konu sahibinin başlığı abarttığım alışverişim ama farkındaysınız demek ki aşan bir harcama ve burada kocam benden habersiz bütçemizi aşan alışveriş yapmış diye konu açılsa herkes aman nasıl yapar eder der değil mi. Eşi fotoğraf makinesi için izin vermiş ama belki o da aşıyor bütçeyi ayrıca bir de parfümler var ve hala eşinden saklamaya çalışıyor illa ortaya çıkacak sizin eşinizin sizden harcamalarını saklamasını ister miydiniz işin özü harcama yapması değil gizli yapması ve saklamaya çalışması
saklaması hoş değil zaten ben ona istinaden yazmadım, israf dendiği için. Gelir giderlerini bilmiyorum varsayımla yorum yaptım

E eşiniz sadece site adı ve miktarı görünce ne aldın diye sormayacak mı ? Hadi parfümleri sakladınız diyelim , kokusundan da mı anlamayacak ?

Harcaması değil ki mevzu insan harcadığı parayı kocasına söylemez mı? İster 5000 olsun ister 100 tl olsun.

Gule gule kullanin demek isterdim ama gizli sakli alinan birseyden pek hayir gelecegini sanmiyorum. Ekstrede aciklama cikar mi ? Hayir cikmaz sadece magaza ismi yazar.

İsraf o para harcanmaz yazdiniz ben de fikrimi soyledim. Esten gizlemesini savunmuyorum kesinlikle. Bu arada bebeginizi saglikla huzurla buyutun :)

He.. bana göre israf açıkçası. Tek seferlik birşey ise biley diyemem ama kendisi bile abarttım diyor o yüzden öyle dedim bende..
telekkür ederim :))
Zor zamanları geçirsek güle güle büyütücez de şimdilik biraz yorgun argın büyütüyoruz :)))

Merhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
Ben mi yanlış anladım 1 ) eşiniz ekstreyi kontrol edince içerik görmeyecekse kızmayacak mı ya da sormayacak mı ? 2) ne aldın diye sormayıp geçecek kadar zenginse niye dert ediyorsun

Back
X