Merhabalar hanimlar,
Derdimi biraz ornekler vererek anlatacagim. Konuya girersem icinden cikamayacagim bir hal alacak. Birini cok sevdiniz o kisiyle ister istemez yollariniz ayrildi ama daha cok isteyerek. Birbirinizi hayatlarinizdan tumuyle cikardiniz kendi sahsim adina konusursam hicbi yerden takip etmiyorum (bkz. Gözden ırak olan gönüldende irak olur ilkesi). Neyse ayrildiktan tam 1 ay huzurlu gunler gecirdiniz 1 aydan sonra o kalp agrisi icindeki o duygu yogunlugu geri geldi. Bunu gozardi ediyorsunuz duygularini bastirmaktandir diye bikac gune gecer diyorsunuz ama cehennem gibi 1-1.5 ay suruyor sonra birgun telefonunuz calmaya basliyor ve actiginizda karsinizdaki o kisi. Bu arada o kisiyi takip etmiyorum. Velhasil kelam 1 ay falan kadar kafayi toparladiktan sonra mutlu mesut o stabil hayatima geri donmusken gene ayni duygu yogunlugu ve o sizi ortaya cikiyor ve bu kisinin sevgilisi oldugunu ogreniyorum. Takip etmiyorum tesadufen gozume sokuldu. Dunku bombada su yaklasik 2 3 haftadan beridir huzursuzum gene ayni seyler is cikisi deniz kenarina gitmekten zatürre olacagim. Oyle bastirdi . Bu arada hayatimdaki hersey normal. Dun gece bu kisinin nisanlandigini ogrendim.bu aradada bu sahsi 2 dir ruyamda evlendigini goruyorum. Neyse bunuda instagramda yeni bir profilin ana sayfama dusmesiyle ogrendim. Gene takip etmiyorum. Isin garip yani bunu ogrendigimde o his huzursuzluk vs gecti. Bu tarz olaylar benim basima iki kiside geldi biri su platonik ask meselesi cocugun otobuse bindigini kalabalikta gormemisken otobuste oldugunu hissediyordum ve otobuste oluyordu. Digeride buna denk geldi. Bazilari icin iyi bisey olabilir ama benim canimi sıkmaktan baska birseye yaramiyor. Olayi belki eski sevgili boyutuna indirdim. Ama yarin birgun bu bagi esimde yada cocuklarimda yasarsam diye korkuyorum. Boyle giderse cidden bu olay benim sonum olacak bu ne hastalik mi 6.his mi evrenin bana uzayli muamelesi yapmasimi? Psikolog tavsiyesi bile isteyebilirim. Cok yoruldum. Var mi boyle bisey yasayan yoksa ben hafiften kafayimi kiriyorum ?
Tesadüf der geçerim... Buyutmeyin gözünüzde aynı yerde,aynı çevrede yaşayınca karşılaşmalar illa ki olacaktır bunu bir sebebe baglamayin. Yürüyün geçin kimse umrunuzda olmasın.
Tesadüf der geçerim... Buyutmeyin gözünüzde aynı yerde,aynı çevrede yaşayınca karşılaşmalar illa ki olacaktır bunu bir sebebe baglamayin. Yürüyün geçin kimse umrunuzda olmasın.
Olay su ben ayni cevrede degilim. Birbirimizi goremeyiz. Tahmini olarak 18 saatlik bir mesafe var ve ortak arkadasimiz yok sizcede garip degil mi onlar?
Olay su ben ayni cevrede degilim. Birbirimizi goremeyiz. Tahmini olarak 18 saatlik bir mesafe var ve ortak arkadasimiz yok sizcede garip degil mi onlar?
Yoğunlaşmayın mesela sahilde yürüyorum dedinizzz nedenn böyle diyee emınm dusunuuorsunuzdur hayatı sorgulamayın yaşadıklarınızı sorgulamayın onları kabul edin ve sevgiyle denize bırakıyorum diyinn ve daha güzel şeyler düşünün hayatınıza çekin unutmayın ne düşünür inanırsan onlrı yaşarsın yani " çekim yasası:) "
Ciddi anlamda hislerimiz kuvvetli cogu seyin basinida sonunuda goruyoruz. Ama bu olaylar zinciri beni rahatsiz etmeye basladi. Gozardida edilmiyor. Cok tuhaf bir konu nasil asacagimi bilmiyorum.
Yoğunlaşmayın mesela sahilde yürüyorum dedinizzz nedenn böyle diyee emınm dusunuuorsunuzdur hayatı sorgulamayın yaşadıklarınızı sorgulamayın onları kabul edin ve sevgiyle denize bırakıyorum diyinn ve daha güzel şeyler düşünün hayatınıza çekin unutmayın ne düşünür inanırsan onlrı yaşarsın yani " çekim yasası:) "
Evrenin bize sundugu kucuk sakaciklar :)) normalde kafami kaldiracak zamanim yok inanki kpss is kurs vs derken zamanim bunlara gidiyor birde yolum baya uzun git gel kendime anca haftasonu 1 saat ayrabiliyorum ama boyle oldugu donemlerde hicbirseye odaklanamiyorum. Ama yogunlasmamaya calisacagim.