ABDOMİNAL SERKLAJ ANNELERİ

Merhabalar benim 2 kaybim var ikiside tüple oldu daha önce hep dediler ki abdominal dikiş tehlikeli dikiş atılırsa sezeryanla alınır senin için daha büyük acı olur denildi şimdi de başka doktora gittim yarım rahimliyim bu arada dedi ki gebelikten önce abdominal dikiş atılacak sonra transfer yapılacak ben bu korktum açıkçası düşük olursa nasıl olacak neden önce dikiş korkularım var biri açıklayabilir mi rica etsem

Benim daha önce kaybım olmadı çok şükür gerçi hiç hamile kalmadım ondan olmadı ama rahim ağzım kısa olduğundan benim de transfer öncesi abdominal serklaj yapıldı. Serklaj sonrası normal şekilde regl oldum, öyle tamamen bir kapanma olmuyor. Allah korusun düşük olursa da olabilir yani. Neden önce dikiş derseniz, bana aslında seçenek sundular ya transfer öncesi ya da 12. Hafta gebelikte diye ama ben hamileyken genel anestezi almak istemediğim için transfer öncesi yaptırdım. Lokal anestezi ile olan bir şey değil bu

Mantıklı mı sizce ilk defa duydum gebelikten önce dikiş atılmasını korkum da bu yönde nasıl olacak diye

Mantıklı mı sizce ilk defa duydum gebelikten önce dikiş atılmasını korkum da bu yönde nasıl olacak diye
Bana mantıklı gelmese yaptırmazdım değil mi :) bana asıl mantıksız gelen bebeği genel anesteziye maruz bırakmak. Tek bir dezavantajı var, eğer hamilelik olmazsa boşuna yapılmış oluyor, hepsi bu. bir iki doktordan daha görüş alın isterseniz

Yazın olacağım ameliyatı inşallah rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın. 2 tane cennet kuşum var

Erken hafta düşüklerde normal şekilde düşük oluyor ama 12. Haftayı geçen bebeklerde rahim ağzı kapalı olduğu dikildiği için ve bebekte büyük olduğu için sezeryan olarak alınıyor. Evet bu bir risk 15 haftalık bile kayıp olsa sezeryanla alınacak o çocuk fakat bu dikişi zaten herkese yapmıyorlar. Son çare olarak yapıldığı için o riskler göze alınacak noktada olunuyor

Merhaba bende iki bebeğimi serklaja rağmen kaybettim çok üzgünüm şuan Abdominal serklajlı araştırıyorum rica etsem yaptıran arkadaş bana yazabilir mi lütfen
Yazın olacağım ama bu konuda epeyi bilgim oldu. Sormak istediğini sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…