Abdulkadir Göksel - Muhammet Dilber - Selçuk İnanlı yardım!

3. sünü bilmiyorum ama abdulkadir göksel ve muhammet dilber arasında kesinlikle abdulkadir bey. ikisi de mütevazi iyi doktorlar ama abdülkadir bey işini daha fazla ciddiye alıp yüze profesyonel çalışma yapan ve muhammet bey'in olmaz dediği burundan bile güzel bir burun yapabilen birisi tecrübe ile sabit.

- muhammet bey sana ne istediğini soruyor ve derinin kalındığına, burnunun tipine bakıp istediğinin olup olmayacağını gerçekçi ve dürüst bir şekilde söylüyor, olabilecek burunu tarif ediyor hatta çok iyi olmayacağını düşünüyorsa ameliyat olmamanda fayda var diyor yani illa ameliyat edeyim derdinde bir doktor değil dürüst birisi allah için.
- abdulkadir bey burnunu yüzünün bir parçası olarak inceliyor ve yüzüne uyumlu olabilecek en ii burun şeklini öneriyor, örneğin ben kalkık istemiştim bana kalkık yakışmayacağını alt yüz oranımın uzuun olduğu için burun mesafesinin kısalmaması gerektiğini ve o şekil yapmayacğaını söyledi. çok farklı bakış açıları ile yüzümü değerlendirerek bana yapacağı burnu tarif etti

- ikisinin de sabit fiyatı var herhangi bir değişiklik yapmıyorlar, ancak muhammet bey sigorta kısmı ile çok ilgilenmiyor, tüm bedeli senden alıyor sonra sigorta ne kadar ödeyecekse ondan düşüyorsun. abdülkadir bey ve asistanı sigortanın hastane masrafını ne kadar karşıladığı ile ilgili tüm bilgiyi alıp çok yardımcı olarak geri kalanında ödemen gereken fiyatı söylüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
3. sünü bilmiyorum ama abdulkadir göksel ve muhammet dilber arasında kesinlikle abdulkadir bey. ikisi de mütevazi iyi doktorlar ama abdülkadir bey işini daha fazla ciddiye alıp yüze profesyonel çalışma yapan ve muhammet bey'in olmaz dediği burundan bile güzel bir burun yapabilen birisi tecrübe ile sabit.

- muhammet bey sana ne istediğini soruyor ve derinin kalındığına, burnunun tipine bakıp istediğinin olup olmayacağını gerçekçi ve dürüst bir şekilde söylüyor, olabilecek burunu tarif ediyor hatta çok iyi olmayacağını düşünüyorsa ameliyat olmamanda fayda var diyor yani illa ameliyat edeyim derdinde bir doktor değil dürüst birisi allah için.
- abdulkadir bey burnunu yüzünün bir parçası olarak inceliyor ve yüzüne uyumlu olabilecek en ii burun şeklini öneriyor, örneğin ben kalkık istemiştim bana kalkık yakışmayacağını alt yüz oranımın uzuun olduğu için burun mesafesinin kısalmaması gerektiğini ve o şekil yapmayacğaını söyledi. çok farklı bakış açıları ile yüzümü değerlendirerek bana yapacağı burnu tarif etti

- ikisinin de sabit fiyatı var herhangi bir değişiklik yapmıyorlar, ancak muhammet bey sigorta kısmı ile çok ilgilenmiyor, tüm bedeli senden alıyor sonra sigorta ne kadar ödeyecekse ondan düşüyorsun. abdülkadir bey ve asistanı sigortanın hastane masrafını ne kadar karşıladığı ile ilgili tüm bilgiyi alıp çok yardımcı olarak geri kalanında ödemen gereken fiyatı söylüyorlar.

göksel bey kendini çok övüyormuş internette bir videoda bir kızın burnunu yapmış sanırım ordada övmüş bide fiyat olarak muayene ayrı alıyor ameliyat ayrı muayene etmeden ameliyat mı olunur ? ameliyata karar verince düşmesi lazım fiyattan düşmüyorlar ayrıca randevu alırken paranın yarısınımı ne yatırıyormuşsun öyle saçma seyler yani o yüzden göksel beyi tercih etmek istemiyoruz aslında normalde ben ameliyat olmucam kardesim olucak

interetteki videolarını çok izlemedim, açıkçası ben reklamını yapan doktorlardan pek hazetmem ve burdaki yorumlar olmasaydı da abdülkadir beyin sayfasına güvenip gitmezdim ama burda 500 sayfa yorum var o yüzden hoşuma gitti. bir de benim revizyondu ve avrupa yakasındaki bütün doktorları gezdim resmen hiçbiri beni tatmin etmedi. muhammet bey burnumun önündeki yamukluk için %100 düzelme garantisi vermedi, e o kdr ameliyat olcam bide çıkınca yamuk kalacak oldu yani. abdülkadir bey çok kesin konuştu. bu kadar isim yapmış bir doktorun kendisini tehlikeye atacağını sanmıyorum sonçta ii yorum kdr kötü de var internette.

muayene ücreti kısmı benim de hoşuma gitmemişti, muhammet bey ücret almıyor sağolsun. abdülkadir bey de ön görüşme yaparsan ücretsiz, sana bilgi veriyor ve çok detay olmayan bir inceleme yapıyor. muayene olmak istiyorum diyorsan 250 tl alıyor ben bugüne kdr bu parayı hakeden başka doktor görmedim ondan başka. adam resmen bütün yüzümü inceledi, ve bana uygun burnun nası olması gerektiğini kendisi çıkardı. mesela burnumun ucu çok kalın demiştim. aslında çok kalın değil ama üst kısmı o kdr incelmiş ki çok zayıf kalmış, orası kıkırdakla desteklenince yüzünle uyumlu olacak ucu da küçük görünecek dedi. muhammet bey bunu dememişti. sadece burnunun kalınlığı fazla düzelmez çünkü senin derin kalın, fazla iyileşme olmaz o yüzden ameliyat olma diye dürüstçe söyledi başta.

ameliyat fiyatı konusunda da ben ameliyat tarihi aldım ve onaylandı, ama parasını hemen ödeyemedim. sekreteri beni ameliyattan kısa süre önce araıyp ücreti ile ilgili bilgi istedi, ameliyat ücretini almadan ameliyat tarihini kesinleştiremiyoruz dedi. bana bu mantıklı geldi çünkü parasını ödemeden ameliyata girersen ne olacak, ya sonra ödemezsen? ameliyat parasını hastaneye ödemiyorsun ki doktora ödüyorsun, hastanenin hiçbi sorumluluğu yok o yüzden doktor boşuna zarara girebilir bizi de tanımadığı için niye güvensin adam bence böyle yani. ameliyat parasının çok yüksek olduğu konusunda hem fikirim. ama başka doktora güvenemedim. 6-7 binden aşağı ameliyat eden yok zaten, onun üstüne farkını da verip düzgün bir doktora son kez ameliyat olmak istedim ben

mrb,

Selçuk beye revizyon ameliyatı oldum.Ben kendisini tavsiye ediyorum.işini bilen bir doktor.Henüz ameliyat olmadıysanız birde kendisine gözükün derim.

KBB ve plastik cerrah olması fikrini değiştirecektir.

Apdulkadir bey sigorta düşünce ne kadar yapar tahmini olarak ilk ameliyatı? Normal sgk sigortam var ilk ameliyatım..

Apdulkadir bey sigorta düşünce ne kadar yapar tahmini olarak ilk ameliyatı? Normal sgk sigortam var ilk ameliyatım..

pek bi fikrim yok ilk ameliyatı 8000 e yapıyorsa sigorta en fazla 2000 ödese (bence) geriye ne kalıyor hesapla. ama bunu en iyi doktor bey bilir ben revizyon oldum ve kombin ameliyattı bnm ödediğim para biraz fazlaydı hangisi burun hangisi diğeri bilemiyorum

Cnaım göksel bey ile görüşmedim ama muhammet bey o kadar dürüst ve kendinden emin bir doktor ki. İnsanın içini rahatlatıyor. Herzaman telefon numarasından ulaşabiliyorsun. Ben gece 11 bcukta beni cevapsız bırakmadığını biliyorum. Ayrıca neyi yapıp neyi yapamayacağının farkında olan bi doktor uygun olmayan burnu yapmaya kalkışmıyo kendisi ile bi görüşderim eğer olumlu konusursa mükemmel değil ama olabilecek en iyisini yapar ayrıca yaptığı burunlar birbirinin aynı değil yüz tipine gçre farklılaşıyor abdulkadir bey daha fazla inceliyormuş belki ama muhammet beysw dikkat ediyor emin ol ben çok araştırdım aylarca ve 3 kez görüştüm kwndisiyle yüzyüze ve tüm sorularımı sordum güvenim tam bi şekilde 9 gün aonra oluyorum ameliyatımı insalah

zoretanin10mg zoretanin10mg canım merhaba, burnuşunu çok çok beğendim baya yakışmış sana :) ben de Muhammet Bey'e ameliyat olacağım, bir kaç sorum olacak sana. Sitede yeniyim rica etsem bana özel mesaj atabilir misin?

Teşekkür ederim.

göksel bey kendini çok övüyormuş internette bir videoda bir kızın burnunu yapmış sanırım ordada övmüş bide fiyat olarak muayene ayrı alıyor ameliyat ayrı muayene etmeden ameliyat mı olunur ? ameliyata karar verince düşmesi lazım fiyattan düşmüyorlar ayrıca randevu alırken paranın yarısınımı ne yatırıyormuşsun öyle saçma seyler yani o yüzden göksel beyi tercih etmek istemiyoruz aslında normalde ben ameliyat olmucam kardesim olucak

Goksel beyin kendini ovme gibi bir durumuna hic sahit olmadim, aksine butun hastalari onu ove ove bitiremez ( he yaptigi isi ben yapsam hic susmam overim kendimi gece gunduz o ayri adam harika haha) . Cok durust, net biridir. Yuzune bakip sana ameliyat sonucunu, olabilicek ihtimalleri soyler . Cunku ameliyatin iyi sonuc vermesinde yuz sekli yapisi cok onemli, sonucta bir burun ameliyati olup Adriana Lima ya benzemek istiyorsak bunun gercekci bir yaklasim olmadigi ortadadir:) Ameliyat tarihini aldiktan sonra odemenin yarisini oduyorsun, cunku sonucta insanlarin zamani degerli, ameliyat olma sozu veriyorsan ameliyat gunu orda olman onemli. Yoksa karsi taraf maddi olarak zarar gorur diger bekleyen hastalara haksizlik. Paranin yarisini almanin mantigi o bence, ben ameliyat olucam diyipte ortadan kaybolan coktur son dakika eminim. Muayene ucretine gelince ben muayenesi ucretsiz olan bircok doktorla gorusmustum, yeteri kadar ilgi goremedim, o nedenle cok batmadi bana verdigim o para. Tamamen avukati kesilmek istemiyorum doktorumun. Ama yaptigi burunlar bence harika, ben cok doktor arastirdim en iyisi oldugunu dusunuyorum. Size basarilar doktor arayisinizda :)

Back
X