Abdulkadir Göksele burun estetigi olanlar

ecemali

ecemali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
2.170
100
173
50
Slm arkadaşlar çok uzun zaman oldu foruma.girmeyeli
Nasılsınız.
Burunlar nasıl
Pandemi.nasil.geciyor
Farklı dokunuşlar yaptıranlar oldu mu estetik acısından

Son düzenleme:
Bende fiyat arastirmasi yapiyorum ve soyle bir seye denk geldim. Bazi doktorlarin sekreteri fatura yi tam tutar uzerinden isterseniz ustune KDV sini odemek zorundasin diyorlar.
Bildigim kadariyla artik doktorlar faturalari elektronik ortam uzerinden kesmek zorunda ve hasta faturasini ameliyat oldugu zaman almasa bile sistemden sonradan gorebiliyor.
Burda cok sayida magdur olan hasta goruyorum ve faturami almazsam ( yada dusuk gosterirlerse 5000 TL gibi) ileride bi sikinti yasarsam ameliyat ile ilgili hakkimi savunamam gibi geliyor.
size faturaniz tam tutar uzerinden mi kesildi?
Bu konuda deneyimi olan varsa yazarsa sevinirim

Ben 9 Eylül'de asistanı ile görüştüm, zoom üzerinden ve yüzyüze olmak üzere iki görüşme için toplamda 500 TL istedi ibana yarına kadar ödeme yaparsanız Kasım ayı için randevu veririz dedi
Ücret için 45bin revizyon, ilk ameliyat da 30-35 arasıydi yanlış hatırlamıyorsam ve kk değil nakit verilecekti, doktor çok iyi uluslararası çapta kongreler sunumlar vs ama bana yuuksek geldi ucreti, ben de ön gorusme odemesi yapmadım dün yazmışlar whatsapptan, formu doldurmamissiniz ve ödemeniz görünmüyor diye ben de 9 Eylülu hatırlattım,

Bu esnada zaten başka bir özel hastanede oldum ameliyatımi

Abdulkadir Hoca çok iyi gerçekten ama ben finans için kredi cekmem lazımdı ve yapmadım

ödemede kredi karti kabul etmemek gibi bir haklari yok kanunlara gore ve nakit odemede israr etmek suç teşkil ediyor.
bu demek oluyorki faturanizi tam kesmiyorlar.
ama su anki yeni sistemde hastalar faturalarini artik online gorebiliyor. herkese onerim herkes kontrol etsin faturasini.
herkes yaninda 35-45 bin TL nakit tasimak zorunda degil bu devirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…