- 25 Eylül 2025
- 88
- 13
- 3
- 26
Onun ücreti nedir acaba bilginiz var mıEvet transfer zamanı söylemeniz gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun ücreti nedir acaba bilginiz var mıEvet transfer zamanı söylemeniz gerekiyor
gebelik aşısını siz mi istediniz, doktorunuz mu önerdiGebelik aşısı oldum an itibarıyle doktoruma da glueyi yine sordum hiç bir zararı yok dedi gönül rahatlığıyla istirahat süremi bitirip eve gidip yeni antin kuntin sorumu bulabilirim![]()
6 bindi benim hastanemdeOnun ücreti nedir acaba bilginiz var mı
Yarın arayacaklar ya yumurta kalitesi için sonra doktoru arayıp embriyo glue yaptırmak istiyorum mu diyeyim yada transfere gidince hemşireye mi söyleyeyim nasıl yapacam çok bilmiyorum yönlendirirseniz sevinirim6 bindi benim hastanemde
Ben doktoruma hocam glue için ne düşünüyorsunuz diyip konuya girmiştim oda zaten tek embriyo tüm elimizdeki şansları kullanalım tavsiye ederim demişti. Gerek yok deseydi de ben rica edecektim ki zaten neden yapmayalım desinler :)Yarın arayacaklar ya yumurta kalitesi için sonra doktoru arayıp embriyo glue yaptırmak istiyorum mu diyeyim yada transfere gidince hemşireye mi söyleyeyim nasıl yapacam çok bilmiyorum yönlendirirseniz sevinirim
Doktorum yapmak istedi zaten hastalarına rutin uyguluyor bildiğim kadarıyla lipidserum vs bana bıraktı kararı ama aşıda hiç fikrimi bile almadı :)gebelik aşısını siz mi istediniz, doktorunuz mu önerdi
Tamamdır bende söylerim yarın olumlu haber alırsam arayacaklarBen doktoruma hocam glue için ne düşünüyorsunuz diyip konuya girmiştim oda zaten tek embriyo tüm elimizdeki şansları kullanalım tavsiye ederim demişti. Gerek yok deseydi de ben rica edecektim ki zaten neden yapmayalım desinler :)
Bilmiyorum heryerde farklı oluyor benim yaptırdığım yerde 4 bin falandı sanırım tam hatırlamıyorumOnun ücreti nedir acaba bilginiz var mı