Abdullah göymen gaziantep

Abdullah göymen e gittim; tüp bebek yapalım dedi, hikayemize en uygun yorumu yaptığını düşünüyorum. Fakat sizinde tecrübelerinize ihtiyacım var; Abdullah bey ile başladığımızda olur da hormon yada sperm testlerını beğenmez ise ödeme almadan mı iptal ediyor ? Yada Testleri alıp başlayalım dediğini varsayalım embriyoları yerleştirmeden sorun olduğunu farkedip ücret alıyor mu yine de?
Ama işte canm olan şeyleri söylemiş yapmiş hangi doktora gitsen bu sekilde yapacaktı çünkü abdullah hoca cok bilgili inan benim gitmedigim en iyi doktor kalmadı en iyi aydınlatıp yönlendiren bu oldu digerleri detaya inmeden ameliyatlar ilaçlar bak hepsi boş ve para için yapmıyo inan bana bunu gördük eşimle diyorum ya iptal edelim yazık paran çöpe gitmesin dedi tutmaz üzülürsün dedi

Abdullah göymen e gittim; tüp bebek yapalım dedi, hikayemize en uygun yorumu yaptığını düşünüyorum. Fakat sizinde tecrübelerinize ihtiyacım var; Abdullah bey ile başladığımızda olur da hormon yada sperm testlerını beğenmez ise ödeme almadan mı iptal ediyor ? Yada Testleri alıp başlayalım dediğini varsayalım embriyoları yerleştirmeden sorun olduğunu farkedip ücret alıyor mu yine de?
Merhaba canım evet yumurta toplama işleminden önce sıkıntı görürse iptal ediyor yani benim öyle oldu sadece iğne paramı vermiş oldum

Rabbım tamamına erdirsin inşallah ne gibi sorunlar yaşadın taşınacak yerleri diye duydum
Amin inşallah şöyle aşırı kanama felan yaşadım ulaşamadık zaten telefon numarası felan vermiyorlar hastane hastane dolaştık eğer yele bir düşünceniz varsa sürekli telefon şa ulaşabileceğiniz bir doktor olmalı

Amin inşallah şöyle aşırı kanama felan yaşadım ulaşamadık zaten telefon numarası felan vermiyorlar hastane hastane dolaştık eğer yele bir düşünceniz varsa sürekli telefon şa ulaşabileceğiniz bir doktor olmalı
Anladim evet öyle bende transfer sonrası enfeksiyon oldum tutmadı zaten ama antepte başka bir yerde yokki yaptıralım şehir dışı çok pahalı tek mi yerleştirildi çiftmi

Anladim evet öyle bende transfer sonrası enfeksiyon oldum tutmadı zaten ama antepte başka bir yerde yokki yaptıralım şehir dışı çok pahalı tek mi yerleştirildi çiftmi
Çift di benim doğru haklısınız bizde mecburiyetten yaptırdık hayırlısı olsun Sanko da çağlar Yazıcıoğlu vardı ona gidecektim arada kalmıştım ama. Oda gitmiş

Gerçekten kafamız çok karışık Rabbım doğru kişilerle karşılaştırsın şuan bir sıkıntı yoktur insallah
Amin inşallah şu an da da erken doğum riskim var sürekli yatıyorum hayırlısı . İğne kullanıyorum . İnşallah sizde doğru zamanda doğru bir seçim yaparsınız ve hamile kalırsınız . İnşallah sağlıklı geçen güzel bir hamilelik okur🙏

Amin inşallah şu an da da erken doğum riskim var sürekli yatıyorum hayırlısı . İğne kullanıyorum . İnşallah sizde doğru zamanda doğru bir seçim yaparsınız ve hamile kalırsınız . İnşallah sağlıklı geçen güzel bir hamilelik okur🙏
Insallah zamanında doğar bebeğin sağ salim tesekkur ederim iyi dileklerin için 🙂

Ben rapor çıkarttırmayı düşünüyorum daha sonra devam edeceğim. Yalnız plan değiştirebilirz. Ben Sanko yüzde düşünüyordum ama eşim de Ruşen atmaca ya gidelim diyor çok kişi onu önerdi büyük ihtimal Mayıs ta Ruşen atmacaya gideceğiz
Merhaba acaba son durumunuz nedir gebelik yada bebek var mı. Bende doktor arıyorum da

Ay şimdi gördüm yorumunuzu hayirli olsun. Rabbım inşallah bana ve benim gibilerde nasip etsin bebek.

Back
X