Abdullah göymen gaziantep

Tüp bebeğe değil de beyefendiye düşükler için gittim o kadar emin bir şekilde rahim şeklimden değil kan pıhtılaşmasından dedi ikinci bebek de ölünce demek ki kandan değil işim garanti olsun dersen gel rahim ameliyatı yapalım dedi madem risk vardı benim adıma o riski niye kendisi aldı anlamadım her şey tabi ki Rabbimden ama ben bir bebek daha kaybetmek zorunda mıydım

Hayırlısı olsun inşallah kalır ya birtanede kalsa yeter ne kadar ödediniz tüp bebeğe histereskopi yapıldımi
Histeroskobi yapıldı canım hiç birsey çıkmadı hiç bir sorun yok genetik testleri de yaptırdık birsey çıkmadı sen nereye gidiyorsun laboratuvarı iyi değil ya

Histeroskobi yapıldı canım hiç birsey çıkmadı hiç bir sorun yok genetik testleri de yaptırdık birsey çıkmadı sen nereye gidiyorsun laboratuvarı iyi değil ya
Banada aynıları yapıldı hiç bir sorun yoktu hersey yolundaydı ama sonuç negatif sperm kaynaklı dediler ama bilmiyorum ben birde enfeksiyon geçirdim transfer sonrası şuan beklemedeyim bir yere gitmiyorum spermleriniz iyiyse olur inşallah

Banada aynıları yapıldı hiç bir sorun yoktu hersey yolundaydı ama sonuç negatif sperm kaynaklı dediler ama bilmiyorum ben birde enfeksiyon geçirdim transfer sonrası şuan beklemedeyim bir yere gitmiyorum spermleriniz iyiyse olur inşallah
Cnm biz bütün testleri yaptırdık hiç birsey çıkmadı ama sanırım labaratuvardan bilmiyorum ya moralimbozuk

Back
X