• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abdullah Öcalan'ın yeğeni Dilek Öcalan, yemin etti, göreve başladı

Böyle bir şeyi yapsa yapsa biz pkkyı lanetlerken bizi ırkçılıkla suçlayanlar yapmış olabilir.

Sizi kastetmiyorum ama her iki taraftan da böyle yorumlar gördüm. Nefret kusulacaksa pkkya yönelik olsun savunulacaksa da kürtlerin tümü pkklı olmadığı farkına varılsın istedim...

Hemcinslerimin bile hep bir ağızdan başka bir kadına ''çirkin'' dediklerini gördükten sonra erkeklere laf anlatmamak gerek.Kezban falan demeleri çok da anormal değil demek ki toplumun geninde varmış böyle hakaretler.

Bence iki şeyi ayırt edebilmeliyiz. Suçlu olan Abdullah Öcalan'dır, Dilek Öcalan değil. Akraba diye, aynı soyadı taşıyor diye kendisine potansiyel suçlu muamelesi yapmak yanlış. Bence de amcasının fikirlerini benimsemiştir ve destekliyordur ama düşünce suç değil sonuçta.
Aynı fikirdeyim, suç olan eylemdir ve bu kişi suç içerikli bir eyleme dahil olduğu takdirde onu tartışabiliriz.

Bu kişi belki kötü biridir, belki terörizmi destekliyordur, belkiler çoğaltılabilir ama dış görünüşe laf söylemeseniz.
Aynı şekilde başka partilerin vekillerine çirkin vs dense tavrınız nasıl olurdu?
Tepki göstereceğiniz şeyleri kendinizde yapmayın rica ediyorum.
Ben memnun muyum? Hayır değilim ama dış görünüşüne asla laf etmem. Elinde silah askerimin, polisimin, halkın kanına girmiş görürsem işte o zaman tepkim yaptığına olur, tipine değil.

Bugün türk milliyetçiliğini yapanlar kürt milliyetçiliğini suçlamasını gene birbirlerini onlar daha iyi anlarlar aynı yolun yolcusudurlar

içinin çirkinliği dışına vurmuş arkadaş.
Meclise gelene kadar gencecik mehmetciklerin kanlarını akıttılar böylelerini idam etmek yerine milletvekili yaptık. Ne günlere kaldık Yarabbim...

Abdullah Öcalan bizzat cinayet işlemese de azmettirendir yani cinayet işlettiren kişidir ve bu nedenle azmettirdiği suçlardan eylemi yapan kişi kadar ceza alır. Öte yandan Abdullah Öcalan'a sempati duymak ya da fikirlerini benimsemek, doğru bulmak suç değildir, yasa dışı bir eyleme dönüşmediği sürece. Dilek Öcalan da adını sanını daha önce duymadığımız bir insan muhtemelen amcası ile paralel düşünüyordur ama bu kanun önünde bir suç teşkil etmez. Yazdım zaten kendisini savunmuyorum belki suça da bulaşacak, amcasından daha manyak çıkacak kim bilir? Sırf soyadından dolayı makul şüpheli ilan etmek de yanlış bu kadar üstüne gidilmemeli diyorum. "Ben Hdp'lilerin hepsini aynı görüyorum" diyenleri yine bir nebze anlıyorum ama amcasına duyulan nefret yüzünden kadının çirkinliğinden dem vurmak falan yakışıksız geliyor bana.

Aman yaaa bu mu yani dert şimdi? Bir suçlu görünce ''zaten tipinde meymenet yokmuş, yüzünde nur yokmuş, içinin kötülügü yüzüne yansımış'' falan denmesi gibi bir şey bu. Yoksa aslında kimsenin umrunda degil kadının kaşı gözü güzel mi çirkin mi diye...

Aman yaaa bu mu yani dert şimdi? Bir suçlu görünce ''zaten tipinde meymenet yokmuş, yüzünde nur yokmuş, içinin kötülügü yüzüne yansımış'' falan denmesi gibi bir şey bu. Yoksa aslında kimsenin umrunda degil kadının kaşı gözü güzel mi çirkin mi diye...
tamda bu işte

çirkin dedik diye başka taraflara çekildi

halbu ki kendi adıma kadının fiziksel özellikleriyle dalga geçmedim.

hala lafımın arkasından teröre ve terör örgütüne destek veren biri isterse dünya güzeli olsun gözümde çirkindir nokta.

Burası bir Kadın paylaşım platformu, her inançtan, ırktan kadınlarsınız, sitede Irkçılık yapamaz, kimsenin değerlerine sövemezsiniz.
Vekillerin yüzüne Nur mu yağdı sevgi pıtırcıklarılar mı zaman gösterirde, bu bölüme ban yağdığı aşikar.

Back
X