arkadaslar sahteden ayirmak istiyorsaniz icindeki etikette abercrombie yazisi buyuk yazar incecik tshirtten askililara kadar herseyin etiketi buyuk kare seklindedir , sadece bazi montlarda biraz kuculebiliyor ama yuzde 98 boyle en asagidaki montlarinki gibi mesela yada yukaridaki yesil hirka gibi,.,
ben bir sokak satıcısına gittim bunları satan..abla bizim sattıklarımız ihracat fazlası diyor..bizimkide orijinal mağzada satılanlarla aynı kalite diyor..hepsi istanbıldaki depolardan alıyorlarmış..zaten hepsinin üretimi ülkemizde yapılıyor..fakat mağazalarda üzerine kira-personel gideri,faturalar vs.derken abartıyorlar..ben mağazada bu markanın krizin en cafcaflı döneminde 100 liralık eşofmanını 45e düşürdüğünü bilirim..demekki isteseler daha da inidirebilirlermiş..keza quiksilverden 40 liraya orijinal mağazadan eşofman aldığımı bilirim..80 liradan inmişti..
ben eşofmanından çok memnunum , hem çok sıcak tutuyor hemde yumuşacık hafif bir his veriyor.arkadaşlar tr ürünler sahte diyorsunuzda ayırt edemiyormusunuz? etiketine gelene kadar kumaşından anlaşılıyor zaten ve fiatından!!!
tifanny e sadece abercrombie için gidiyorum diyebilirm sempatiksalakcinni
bende en son kareli şortunu almıştım daha denemedim ama yumuşacık opuyorumnanaktan
eşofmanlarıda çok güzeel opuyorumnanaktan
Ben bunu almak istiyorum fiyatı bilen varmı? Ayrıca İStanbul'da avmler her ilçeye yakın değil bazı mağazalarda böyle birebir orjinal olmayan çakmaları satılıyor.Ben yakınımda nerde bulursam oradn alıcam istinye parka yada kanyona gitmem biraaz zor cakmasını bulursam alcam ama kesin