Abercrombie Fitch

ndh1903

evli:)mutlu:)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
1.814
7
156

bu gri hırkaya bayılıorm

süper bi erkek montu

çok şık değil miyerimseniben

baylara güzel bir mont daha

bu sana gelsin o zmn herbaryum

renk sen beğen

bunlarda cici bayanlara

bunlarda yazlıkyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
bu markanın magazası istanbulda nerde var bayanlar fikri olan var mı?

ankarada var mııı ben bi gg den alınıo diye biliyorum hatta aldı bi arkadasım hırkasını 70 milyonaaa ama cok verdi o sonra başka satıcılarda 25 30 arası oldugunu gördük

ankarada var mııı ben bi gg den alınıo diye biliyorum hatta aldı bi arkadasım hırkasını 70 milyonaaa ama cok verdi o sonra başka satıcılarda 25 30 arası oldugunu gördük

valla cnm bilemiyorum gidip gördüklerim istanbuldaydı..ankarayıda hç bilmemki istersen netten araştır :sm_confused: çok sahtesi var piyasada orijinal fiyatına satılıyor

tarzı cok güzel ama ben gg den bi mont begemiştim ama uçmuştu fiyatı makul fiyata çakmalarını giyebilirmm kaydirigubbakcemilesengözlerimebaksanab

Kızlar Bursa Carrefour da Tiffaniy magzasında bu markanın ürünleri satılıyor.Yukardaki çoğu modeli gördüm geçen hafta gitiğimde üstelik etiketin yarısıydı

Bişi daha bizm pazarda da var orda 15-20 Ytl arası değişen fiyetlarla gayey de güzel

üstten 3. poların nerdeyse aynısı bende var sadece önünde abercrombie yazmıyor ve markası LTB.
Ben çok severek ve beğenerek aldım.
Bu markanın bir çok ürününe bayılıyorum amaaaa o kadar çok parada vermem bir ürün için.

Fake tiplerin ve cadde kızlarının üzerlerinde taklitlerini görmekten çok sıkıldığım,ama inadına gidip orijinalini satın aldığım markadır. Eşorfman altları, pijamaları ve şişme yelekleri gerçekten efsane. Ama ben en çok polo yakalı,Lacoste tarzında ki sweatlerini kullanıyorum. Yazın şortla çok hoş oluyorlar veya kargo pantolon üzerinde.

Bu arada duymayanlar duysun, Tiffany mağazaları "neden Türkiye'de kendi mağazası yooook" diye bağırmalarımı duymuş olacaklar ki, Abercrombie ile anlaşmışlar. %100 orijinal ürünlerini satıyorlar. Cevahirdeki Tiffany'de, Bakırköy'deki Tiffany'de ve Fatih-Historia'da ki Tiffany'de rastladım. Capacity'dekin de yok. Hem de Avea kullananlar için söylüyorum,Patlican şifresiyle gittiğinizde tam %30 indirimle alıyorsunuz. Ben 50TL lik sweati 35TL'ye aldım. Sahtesini alanlara lafım, şu kadarcık fark için kaliteden ödün vermeyin. (;

Valla saat gözlük ve parfümde sahte asla kullanmam ama textilede bu kadar para vermem.
alt eşofman aldım, 12 liraya eminim orjinali 60-70 tlden fazladır valla bence o kadarcık fark değil kocaman bir fark bu.

Valla saat gözlük ve parfümde sahte asla kullanmam ama textilede bu kadar para vermem.
alt eşofman aldım, 12 liraya eminim orjinali 60-70 tlden fazladır valla bence o kadarcık fark değil kocaman bir fark bu.

canım benim söylediğim şey tiffany'de satılıyor ve patlican indirimiyle çok hesaplıya geliyor diyeydi. 35 liraya aldım ben eşorfman altını. 12 lira verene kadar üstüne bir o kadar daha koyar orijinalini alırım demek istemiştim. ayrıca hiçbir yerde 12 liraya görmedim. pazarlarda bile 20 lira diyorlar eşofmanlarına.

Benim patlicanım yokki,senağlama
Perostan almıştım ben eşofman altını.
Birde gerçekten tekstilde maliyetler o kadar düşükki, bu ödediklerimiz bile fahiş fiyatlar. Bildiğim için söylüyorum. Bir gece elbisesi için aynı şeyi söyleyemem tabii dikiş, kumaş çok önemli ama koton şeylere çoooook ödüyoruz.

bende 5-6 tane sweat shirt,2 tane eşofman altı var bunlardan..ama toptancılığını yapan biri hediye etti..yoksa nerde alcam beeennn peh

hastasıyım bu markanın.spor giyinmeyi çok sevdiğim için bunları tercih ediyorum.evet biraz pahalı ama çoook güzel çokta rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…