- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Ya şimdi karışık biraz ama anlatmaya çalışacağım. Benim yakın bu kiz arkadaşım var . Evli. Ben bekar iken onun esinin bi arkadasi ile evlilik amaçlı sadece 1 kere görüştüm. En fazla 1 hafta konuştuk zaten elimi bile tutmadı öyle söyleyeyim.
Neyse sonra ben bunu istemedim ve şimdiki eşim çıktı karşıma. Eşimle evlendim. Şimdi bu kızla ve eşi ile görüşme durumumuz var. Yani kiz arkadasim, onun eşi ben ve benim eşim yemeğe gideceğiz .
Eşi ile fazla samimiyetim yok ama sizce bu durumu eşime soylemeli miyim ?
Hani onun arkadaşı ile 1 kere kahve icmistim diye. O arkadaşı ile 4 yıldır hiç gorusmedim . Eşimi saf yerine mi koyuyorum soylemezsem,? Hani 3 umuz biliyoruz ama o bilmiyor.
Ne bileyim bi tuhaf oldum... önemli bişey değildi zaten dedim ya 1 kere kahve içtik o. O çocukta evlenmiş bile olabilir hiç bilmiyorum açıkçası.
Sizce eşime söylemeli mi yim
Onlar böyle bişeyi ima etmezler sanmıyorum.
Ama şimdi onlarla görüşmemiz ters bi durum mu
Neyse sonra ben bunu istemedim ve şimdiki eşim çıktı karşıma. Eşimle evlendim. Şimdi bu kızla ve eşi ile görüşme durumumuz var. Yani kiz arkadasim, onun eşi ben ve benim eşim yemeğe gideceğiz .
Eşi ile fazla samimiyetim yok ama sizce bu durumu eşime soylemeli miyim ?
Hani onun arkadaşı ile 1 kere kahve icmistim diye. O arkadaşı ile 4 yıldır hiç gorusmedim . Eşimi saf yerine mi koyuyorum soylemezsem,? Hani 3 umuz biliyoruz ama o bilmiyor.
Ne bileyim bi tuhaf oldum... önemli bişey değildi zaten dedim ya 1 kere kahve içtik o. O çocukta evlenmiş bile olabilir hiç bilmiyorum açıkçası.
Sizce eşime söylemeli mi yim
Onlar böyle bişeyi ima etmezler sanmıyorum.
Ama şimdi onlarla görüşmemiz ters bi durum mu