• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Neden beddua ediyorsunuz tanimadiginiz insanlara?Burada size yardim etmeye calisan insanlar var.Saygili cevap vermek zor olmamali.Konu sizin istemediginiz kisilerin yorum yapmasini engelleyebilirsiniz
Hanımefendi bana deccal yavrusu demiş yalancı demiş ya bu kadar olmaz cidden sabahtan beri hepinize dil döküyorum yalan konuşsam bir yerde yanlışım olur çelişkim olur zaten zor durumdayım bir de onun yazdıklarına bakar mısınız

Neden beddua ediyorsunuz tanimadiginiz insanlara?Burada size yardim etmeye calisan insanlar var.Saygili cevap vermek zor olmamali.Konu sizin istemediginiz kisilerin yorum yapmasini engelleyebilirsiniz
Hanımefendi bana deccal yavrusu demiş yalancı demiş ya bu kadar olmaz cidden sabahtan beri hepinize dil döküyorum yalan konuşsam bir yerde yanlışım olur çelişkim olur zaten zor durumdayım bir de onu
Ya ülkemizde aileler çok anlayışlı ve hep kızlarının arkasındaymış gibi hep bu konularda ailene söyle yorumları, şu sitedeki aile güzellemesi konularından bıktım... Babası bu tür adamlara pabuç bırakmayacak adam olsa kız kendi kendine bu kadar korkar mı? Bu tür tiplerin bu kadar şımarık olma sebebi de türk aileleri. Bir avrupalı kadını böyle korkutabilir mi? Avrupalı özgürdür, ailesi onu malı gibi görmez, oradaki bir kadını böyle korkutması imkansız.
Benden bundan bıktım herkesin anlayışlı iyi bir ailesi olamıyor niye onlarca kadın öldürülüyor kurban ediliyor kimse neden bunu anlayamıyor babası erkeklerle konuştu diye diri diri toprağa gömülen o gencecik kızı kaç kişi hatırlıyor acaba var işte böyle adı baba diye anılan insanlıktan nasibini almamış caniler

Terbiyesizlik etme sensin deccal yavrusu ben yalan konuşmuyorum seni de Allaha havale ediyorum inşallah iftiraya uğrarsın yalancı durumuna düşersin yaşadığım durumun iki katını yaşarsın inşallah o zaman bir daha kimseye iftira atmazsın
Üniversite mezunu birinin üslubu değil ama bu. Henüz lisede olabilir misin? 17 yaşındaysan hikaye oturur yerine.

Not: İftira atmıyorum, soruyorum.

Yazmayı düşünmüyordum ama dayanamadım artık. İnsanoğlu hata yapar yeter ki dönmeyi bilsin. Şükür edin bazı yazarların dediği gibi bence de bir kadın tacirinin kurbanı olmaktan son anda kurtulmussunuz. Keşke o iş ilanıyla ilgili bir şikayette bulunsanız da başka kadınların da canı yanmasa. Bazılarına bu önerim saçma gelebilir babasından korkan biri kendi için şikayette bulunamayan biri bunu nasıl yapsın diye düşünebilirsiniz ama babasının bahsettigi kadar kötü biri olduğunu düşünmüyorum. Öyle namus takıntılı biri olsa ne okul okutur, ne İngilizce kursuna gönderir ne de çalışmasına izin verirdi. Hadi diyelim çalışması neyse İngilizce kursu absürt geldi. Bir de öğretmen adayı olduğunuzu söylüyorsunuz ama üniversite okuyan birinin iş başvurusu nasıl yapılır, güvenli siteler hangileridir biliyor olması gerekir. Az biraz insan tartabilmeli. Saf değilsiniz, kaçın kurası denilen tiplerden olduğunuz izlenimi aldım. Beddualarinizdan da Allah korusun öfkelensem bile aklıma o sözler gelmez benim.

Velhasıl kelam bir işler dönmüş en iyisi diğer yazarların dediklerinden derleyip okkalı bir mesaj atıp iletişim yollarını tamamen kesin. Belki numara değiştirmek cok korktuğunuz babaninizin dikkatini çeker diye yapamazsınız yurt dışı aramalarına numaranızı kapatın. Hiçbir şekilde geri dönüş yapmayın. Kapınıza da gelemez bence merak etmeyin. Gelip ne diyecek velev ki geldi emin olun babanız önce onun hakkından gelir, kaç yaşında zampara kızına musallat olacak baba da onu oturup dinleyecek öyle mi oldu diye. Onu oraya gömer bahsettiğiniz baba size de ceza verir telefonunuzu filan alır. Bir süre sonra da konu unutuldukca eskiye dönersiniz.

Bu arada dikkatimi çekti konunun en başında kimse yok yardım alabileceğim dediniz ama ablanizdan bahsettiniz daha yeni. Ablanız annenizle de paylaşabilirsiniz. Ablaniz uzakta olsa da en azından size destek olur. Bundan sonra lütfen dikkatli olun...

( Daima Lilya diye bir film izlemiştim Sovyet Rusyasi ülkelerinden birinde geçen. Orada da 15 yaşında kimsesiz bir kız çocuğu bir şerefsiz tarafından sevgili ayağına yurt dışında iş vaadiyle kandırılmıştı. Ülkeye adımını attığı anda pasaportu alınıp fuhuşa sürüklenmisti. Konunuz o filmi hatırlattı. Kimse kimseye boş yere yardım etmez, erkeklere de güven olmaz.)

Baştan asagı okudum her bir cümlesi yalan. Eksik bile değil. Çoğu sorulan soruya cevap yok çünkü korkuyo kıvırıyor. Babası da namus bekçisi falan degil. Böyle babaya sahip olup kim nasıl almanyaya iş başvurusunda bulunur?
Babamdan kaçmak istemiştim diyo ee kaçsaydı bulduğu yerde dövecekti. Bundan korkmadı da bu adamı öğrenip döveceginden mi korkuyo? Nerden baksan elinde kalıyo başka şeyler var
Terbiyesizlik etme sensin deccal yavrusu ben yalan konuşmuyorum seni de Allaha havale ediyorum inşallah iftiraya uğrarsın yalancı durumuna düşersin yaşadığım durumun iki katını yaşarsın inşallah o zaman bir daha kimseye iftira atmazsın
Ben yavrusu değilim deccalin demir basıyım senide bizim aileden görmüşler bazıları mesleği sana devrettiler.

Baştan asagı okudum her bir cümlesi yalan. Eksik bile değil. Çoğu sorulan soruya cevap yok çünkü korkuyo kıvırıyor. Babası da namus bekçisi falan degil. Böyle babaya sahip olup kim nasıl almanyaya iş başvurusunda bulunur?
Babamdan kaçmak istemiştim diyo ee kaçsaydı bulduğu yerde dövecekti. Bundan korkmadı da bu adamı öğrenip döveceginden mi korkuyo? Nerden baksan elinde kalıyo başka şeyler var

Ben yavrusu değilim deccalin demir basıyım senide bizim aileden görmüşler bazıları mesleği sana devrettiler.
Belli zaten adamın elinde güzel bir şeyler olduğu, bu kadar korku çok anormal. Bi şekilde başını sokmuş belaya, yapacağı şey de belli. Yaşı genç, bu yaştaki hatalarının bedelini ağır ödememeli ya çok yazık olur.

Canım adam sana hiçbir şey yapamaz. Evine de gelemez. Seni korkutmak için, onla konuşmaya devam et diye yapıyor bunları.
Eğer seni tekrar rahatsız ederse, "babama herşeyi anlattım, Turkiye'ye gelirsen seni öldürecek" de. Bir bahane bul ve telefon numaranı değiştir.
Attığın fotoğraflar sadece vesikalık mıydı? Kaç foto attın?
Sen bilerek yanlış birşey yapmamışsın. Ama safsın. Böyle bir durumda kimseye güven olmayacağını anlamışsındır umarım.
Okuyor musun? Ne mezunusun?

Özet olarak bir şeyleri saklasanız da önemli olan kurtulmanız. Uzaktan bir şey yapamaz. Elinde fotoğraf olsa da önemli değil. Hiç bir şey yapamaz.

Millet ne der demeden teelfonu değiştirin, şikayette bulunun, sosyal medyayı kapatın ve işe atanın. Almanyada tanıdık ile iş bulunmaz. Almanca kursuna yazıl en azından belirli seviyeye gel. Sosyal medyadan adam bulma artık, kimseyle de görüşme güvenme.

Linked in profili hazırla ama almanca kursu sonrası kendin istersen başvurursun.

Avrupa ülkelerinden nikah yapıp kadını Mısıra götürüp kimlik değiştirip sonra tekrar avrupaya fuhuş çetelerine satanalr varmış. Kısacası kesinlikle tanımadığın kişilerle yalnız görüşme

Kimseye de şeytanın deccalin kızı demeye hakkın yok

Back
X