• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

İban değil pttye gönderdi ben gidip almadım annemin üzerine yemin ettim almam diye ben kimsenin parasını yemem vize almak kolay değil 2 sene oyalamıs işte sürekli iş ilanları başvurusu atıyordu ben ne bileyim bunların başıma geleceğini İban filan atmadım ben ona pttye adımla soyadımla para gönderdi ama Allah şahidim almadım geri gönderdim bana zenginim benimle evlen dedi hayatımın şokunu yaşadım erkek arkadaşımla da ayrıldık zaten
ptt ile para gönderimde de kişisel bilgiler gerekli

Kıza sorulan sorulara bak “nasıl tanıştın? Neden tanıştın ? Hangi site? Sevgili değilseniz neden yazıyor “ gsgsgsgsgs ne farkederse sanki cevapların ne olduğu herkes mahkeme salonunda gibi

Gereği düşünüldü : kadınlar kulübü üyelerinin eksik hususlar giderilsin talebi doğrultusunda müşteki ve sanık arasındaki iletişimin mahiyetinin aydınlatılası için ilgili kurumlara müzekkere yazılmasına yazılan müzekkerenin meşruhatlı olmasına masraflarının gider avansından karşılanmasına
Müzekkerenin kadınlar kulübü üyelerinin aklındaki soruları aydınlatamaması durumunda müştekinin haklı taleplerinin reddine karar verileceğinin ihtarına …
Platformu ben de sordum. Facebook grubu falan değilse adamı şikayet etmenin bir yolu olur muhtemelen. Yani sanmıyorum kariyer netten bu şekilde insanlara ulaşıp da tehdit etmek normal olsun. En azından üyeliği falan kapatılıyordur. Konu sahibi başka kadınlara da yardımcı olduğunu falan söylüyor.

Konu sahibi adamla sevgili olduysan bile kimse kınamıyor daha çok nasıl kurtulursun diye çözüm öneriyoruz. Sen sorumu cevaplamadın ama ALmanca seviyen ne durumda? Almanya vize şartlarını okusan anlardın dolandırıcı olduğunu

İki sene iş için hiç tanımadığınız biriyle nasıl yazisip iletişim halinde olabiliyorsunuz? Hem de agbi vs diyerek anlamıyorumki ben ?? Siz bu iletisimi ne olarak görürseniz görün adam yanlış anlamış işte belli.Ayrica ne fotosu atıyor size? Siz ona fotolar mi attınız? Bir de babadan bu kadar korkarken bunları yapmak çok enteresan ve ironik.Sevgiliniz konusuna hiç değinmeyecegim bile.Sizi yargilamiyorum aslaa lakin bu adamdan bu kadar korkmayın.Sikayet edin mutlakaa ve söyleyin kendisine. Yeni hat alın. Ailenize söyleyeceksiniz ama bunları.Ne kadar söylemezseniz o kadar yanlış anlar aileniz.Bu adamın size bi şey yapacağı yok.Blöf yapıp rahatsız ,taciz ediyor aklınca.Huzurunuz kaçsın istiyor ,korkmayın.Hat değiştirin, gelemez kapınıza, ne sıfatla gelecekmiş??? Bundan sonra da bu tip iletisimleri,bu tip sevgilileri hayatınızdan sonsuza dek uzak tutun.Sevgiliniz olacaksa da kaliteli ,eğitimli kafa yapısına sahip bireylerden seçin lütfen.

Güzelim sayfalarca bastan asagı yalan üstüne yalan sıkmıssın. Seni bi köseye cekip ahiret sınavına sokar gibi sorguya cekmicem. Sen bana deccal yavrusu gibi geldin öylesin de. Deccal yavruları cok sever böyle her belanın ortasında bitmeye:d ama korkma kimse bisey yapamaz.

Burda gösterdigin seytanlıgı adamada göstersen keske.

Ya ülkemizde aileler çok anlayışlı ve hep kızlarının arkasındaymış gibi hep bu konularda ailene söyle yorumları, şu sitedeki aile güzellemesi konularından bıktım... Babası bu tür adamlara pabuç bırakmayacak adam olsa kız kendi kendine bu kadar korkar mı? Bu tür tiplerin bu kadar şımarık olma sebebi de türk aileleri. Bir avrupalı kadını böyle korkutabilir mi? Avrupalı özgürdür, ailesi onu malı gibi görmez, oradaki bir kadını böyle korkutması imkansız.

Babamdan kurtulmak da istedim yalan değil o çok baskı yapıyor bana bir de Türkiye şartlarını biliyorsunuz kimseye yük olmayayım orda gidip çalışayım daha iyi kazanırım diye düşündüm havaalanında ya da restoranda iş bulacağını söyledi benim birikmiş param var önceden çalıştım diye ona yük olmadan gidip çalışacaktım ben ne bileyim başıma bunların geleceğini mahvetti hayatımı babamdan çok korkuyorum sadece o mesajları okumaz öldürür beni oysa ben mesajda yanlış bir şey yazmamışım adam şizofren taktı bana kafayı
Ya siz 15 yaşında ergen misiniz? Yazdıklarınıza göre bulunduğu ilçeden bile dışarı çıkmamış birisiniz. Tek kelime Almanca biliyor musunuz da gider çalışırım diyorsunuz. Havaalanında hem Almanca hem İngilizce ana dil seviyesinde konuşabilmeniz lazım. Birikmiş param var diyorsunuz, o parayı 20'ye bölün öyle hesaplayın. Adam belki de fuhuş mafyası, insan taciri. Bu ne cahillik ya? İnternet kullanıyorsunuz hiç mi araştırmadınız Almanya'ya yasal yollarla nasıl gidilir diye? Sanki ilçeden şehre çalışmaya gidiyor. Kusura bakmayın bu kafayla çok kullanıp atarlar sizi.
Önceki yorumumda Alman konsolosluğuna mail atın yazdım, yaptınız mı? İnşallah bu konu gerçek değildir bu arada.

Güzelim sayfalarca bastan asagı yalan üstüne yalan sıkmıssın. Seni bi köseye cekip ahiret sınavına sokar gibi sorguya cekmicem. Sen bana deccal yavrusu gibi geldin öylesin de. Deccal yavruları cok sever böyle her belanın ortasında bitmeye:d ama korkma kimse bisey yapamaz.

Niye kız? 🤯

Ya siz 15 yaşında ergen misiniz? Yazdıklarınıza göre bulunduğu ilçeden bile dışarı çıkmamış birisiniz. Tek kelime Almanca biliyor musunuz da gider çalışırım diyorsunuz. Havaalanında hem Almanca hem İngilizce ana dil seviyesinde konuşabilmeniz lazım. Birikmiş param var diyorsunuz, o parayı 20'ye bölün öyle hesaplayın. Adam belki de fuhuş mafyası, insan taciri. Bu ne cahillik ya? İnternet kullanıyorsunuz hiç mi araştırmadınız Almanya'ya yasal yollarla nasıl gidilir diye? Sanki ilçeden şehre çalışmaya gidiyor. Kusura bakmayın bu kafayla çok kullanıp atarlar sizi.
Önceki yorumumda Alman konsolosluğuna mail atın yazdım, yaptınız mı? İnşallah bu konu gerçek değildir bu arada.
İngilizcem iyi daha önce dil kursuna gittim ve kendi çalışmalarım neticesinde ingilizcemi geliştirdim Almanca için de kursa giderim diye düşündüm ayrıca ilçeden çıkmadığımı nerden biliyorsunuz ablam il dışında yaşıyor daha önce çalıştım öğretmen adayıyım

İngilizcem iyi daha önce dil kursuna gittim ve kendi çalışmalarım neticesinde ingilizcemi geliştirdim Almanca için de kursa giderim diye düşündüm ayrıca ilçeden çıkmadığımı nerden biliyorsunuz ablam il dışında yaşıyor daha önce çalıştım öğretmen adayıyım

Terbiyesizlik etme sensin deccal yavrusu ben yalan konuşmuyorum seni de Allaha havale ediyorum inşallah iftiraya uğrarsın yalancı durumuna düşersin yaşadığım durumun iki katını yaşarsın inşallah o zaman bir daha kimseye iftira atmazsın

Terbiyesizlik etme sensin deccal yavrusu ben yalan konuşmuyorum seni de Allaha havale ediyorum inşallah iftiraya uğrarsın yalancı durumuna düşersin yaşadığım durumun iki katını yaşarsın inşallah o zaman bir daha kimseye iftira atmazsın
Bana niye kızıyon ben de cevap bekliyorum ya ahahshdhdh

Ay nooluyo nooluyo

Neden beddua ediyorsunuz tanimadiginiz insanlara?Burada size yardim etmeye calisan insanlar var.Saygili cevap vermek zor olmamali.Konu sizin istemediginiz kisilerin yorum yapmasini engelleyebilirsiniz.

Back
X