• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Seçimlerinde bir yanlışlık yok mu yavrum senin? Üniversite mezunu, yetişkin insansın.
İş başvurusu dediğin şeyi kendin yaparsın, biri senin adına neden yapsın?
Ayrıldım, mutlu olurdum dediğin erkek arkadaşın için aşırı kıskanç biriydi, bana inanmazdı diyorsun.
Bu demek oluyor ki yanlış adam seçmişsin. Onunla mutlu olamazdın. Babandan kaçıp baban gibi sevgili bulmuşsun kendine.

Babandan kaçmak isteyip baban yaşında sana takıntılı bir adam bulmuşsun iş bulacağım diye.

Biraz seçimlerini yaparken 3-5-10-20 kere düşün, belli ki muhakemen zayıf.
Şu anki durum için de korkmana gerek yok, adam seni sindiriyor.
Aileme her şeyi anlattım. Şikayet ettim, ülkeye giriş yaparken tutuklan, aklın başına gelir çoluk çocuğun peşinde koşmazsın de. Bir daha da irtibata geçme.
Bu kadar babandan korkup, babanın arkasından milyonlarca iş çevirmene de ayrı şaşkınım.
Kır dizini, otur, dersine çalış, iş güç sahibi ol ki kendini kurtar önce.
Bir adamın gelip seni kurtarmasından daha gerçekçi bir planın olmuş olur.

Babam beni öldürmeden kötülük çıkmadan ben canıma kıyayım diyorum.Kan dökülecek çünkü biliyorum. Namussuz olan adama kuyruk sallayan iftiralara kurban giden ben olacam.Dayanamıyorum bu adam yüzünden tehditleri yüzünden hangi erkek bana inanır ki onun yüzünden iyi giden ilişkimi bitirdim.Çünkü erkek arkadaşım erkek doktora gitmeme bile laf edecek kadar kıskanç biriydi.Asla inanmazdı bana
erkek arkadaşından ayrılman da senin için en hayırlısı olmuş
al birini vur ötekine
zalim babadan zalim kocaya geçiş olacaktı seninki

asıl konuna gelince hiç bi b.k yapamaz canım korkma

Almanyada yaşıyor. Ama sürekli gelecem görürsün sen diyor .İş ilanı vasıtasıyla tanıştım. Fotoğraflarımı atıp duruyor.Benimle evlen diyor.Babam yaşındasın senin çocukların yaşındayım diyorum anlamıyor. Şikayet edersem babam duymaz mı? O zaman cidden sonum olur. Babam anlamadan dinlemeden öldürür beni.
Adamı polise şikayet edip konsolosluğa bildirsen onu almanyada bile korkuturlar. Bir bk yapamaz. Telefonunu değiştir, ailene anlat durumu, tüm mesajlarını da ekran görüntüsünü al ve şikayet et. Kapıya gelse de bir şey yapamaz. Şikayetin olursa daha sınırda tutuklanır alıp ifadesi alınır. Bir de isterse kapı komşun olsun. Ne olacak? Bu Hollanda da bir Türk amerikada 16 yaşında zavallı bir kızı kandırmıştı, kız korktukça üzerine gelmişti sonra 50 yaşında adam olduğu öğrenilmişti ve tutuklanmıştı ki kız ona çığlak resim göndermiş yaşıtı zannetmişti. Düşün korktuğu için adam ona etki edebildi. Korkacak bir şey yok ki. Sen cevap verdikçe seninle oynamış. Evlensen de peşini bırakmam ne demek?
Sen savcılığa gidip şikayet et bakalım Konsolosluktan ona nasıl dönüş yapıyorlar?

Para gönderdi ama yemin ederim asla almadım.Geri gönderdim.Ben anamın babamın parasını yemem.Bana iş konusunda yardımcı olmak istedi.Türkiye şartlarında yaşamak zor herkes yurtdışına gidiyor ben de heves ettim iş ilanları sayfasına yazdım ordan tanıştım.Zaten parasını yemediğim için diğer kadınlardan farklı görüyormuş beni onlar gibi değilmişim.

Almanyadaki türklerin bazıları türkiyden gözü açılmamış kız alma derdinde. Herif şikayet edilse oradaki hayatı da kararır o yüzden şikayette aşırı korkar

Kıza sorulan sorulara bak “nasıl tanıştın? Neden tanıştın ? Hangi site? Sevgili değilseniz neden yazıyor “ gsgsgsgsgs ne farkederse sanki cevapların ne olduğu herkes mahkeme salonunda gibi

Gereği düşünüldü : kadınlar kulübü üyelerinin eksik hususlar giderilsin talebi doğrultusunda müşteki ve sanık arasındaki iletişimin mahiyetinin aydınlatılası için ilgili kurumlara müzekkere yazılmasına yazılan müzekkerenin meşruhatlı olmasına masraflarının gider avansından karşılanmasına
Müzekkerenin kadınlar kulübü üyelerinin aklındaki soruları aydınlatamaması durumunda müştekinin haklı taleplerinin reddine karar verileceğinin ihtarına …
Merhaba, bu soruları ben de sordum konu sahibine. Niyetim hiç de "neden bu adamla konuştun, sen de suçlusun" değildi. Aksine neden suçluymuş gibi konuşuyorsun, açıkça anlat demek istedim. Bu tarz olayları yönetirken içerik önemli oluyor. Örnek veriyorum adamın elinde nude varsa sosyal medyadan kızın ailesine atabilir, adam insan kaçakçısıysa kızın bilgilerini kullanabilir vs. vs. Detay bilirsek daha duruma göre çözüm üretiriz. Risk azalır. Derdimiz (en azından benim derdim) mağduru suçlamak değil. Adama "sana aşığım, evlenelim" demiş olsa da adam tacizci, hiç tanımadığı bir adam olsa da tacizci. Ama bir yandan bu konular biz kadınların bilinç kazanması için bir yol olabilir. Konu sahibi ile benzer durumda çok kadın var, bu olayda suçlu tabi ki konu sahibi değil ancak kendini riske atmış. Bu riskli duruma neden olan hatalar var elbette, bu hatalardan ders çıkarmak konu sahibinin yaşam kalitesini çok iyileştirebilir. Bu nedenle de soruyoruz ki bu art niyetli adamlara fırsat olmasın, kadınlar olarak bir kişi bile eksilmeyelim deneyimlerimizi paylaşalım.

Ben de kamu spotu yapayım, konu sahibesi internettekie rkeklerin çoğu sapık. Ne amaçla olursa olsun konuşma, ille konuşcam dersen de kesinlikle kişisel bilgilerinin, soyadını, adresini yaşadığın şehri vb söyleme. Hele ki 50lik adam diyorsun onlar iyice manyak oluyor eşşek kadar bir adam internette avlanıyor resmen korkunç yani. Kısacası kimseye abi mabi deme, tanımadığın erkeklerle konuşma başına bela alırsın.

Burda sapığın hiç mi suçu yok demeyin tabi ki tüm suç sapıkta ama memleketin çivisi çıktı, kadınlar her türlü kötü olaya açık hale geldi. Geçende bir konu vardı, avukat bir kadın konu açmış tehdit ediliyormuş tehdit eden esvki sevgilie rkek de avukat :KK57: Sapıklar avukat bile oluyor normalce çalışıyor gerisini siz düşünün artık.

Hepsini okuyamadım sorumu cevaplarsan sevinirim Almanca seviyen ne düzeyde? 2 senedir gitme planın varsa hangi sevşyedesin?

Babam beni öldürmeden kötülük çıkmadan ben canıma kıyayım diyorum.Kan dökülecek çünkü biliyorum. Namussuz olan adama kuyruk sallayan iftiralara kurban giden ben olacam.Dayanamıyorum bu adam yüzünden tehditleri yüzünden hangi erkek bana inanır ki onun yüzünden iyi giden ilişkimi bitirdim.Çünkü erkek arkadaşım erkek doktora gitmeme bile laf edecek kadar kıskanç biriydi.Asla inanmazdı bana
Bu adamı polise şikayet edin, kendinize yeni telefon numarası vs bulun. Babanız denen bu toksik adamdan da uzaklaşın, farklı bir şehirde farklı bir hayat kurun. Size musallat olan adamın psikolojik sorunları olan bir sapık olması bir yana babanız acilen kaçmanız gereken bir karakter. Yok kan dökülür, yok babam öldürür böyle aile falan olmaz. Hayatınızdaki herkesden bir cacık olmaz üzgünüm

Başından beri abi kardeş gibiydik.Benim erkek arkadaşım çok kıskanç biri .Erkek doktora gittim diye bana iftira attı.Bu adamı ona nasıl açıklardım.O da sizin gibi şüpheyle yaklaşırdı.Mesajlar elimde var ben kendisine asla yanlış bir şey yazmadım.
Bu arada kaçırmışım erkek arkadaşınız da öküzün teki. İyi ki şu anki erkek arkadaşınız değil de exiniz olmuş. Birazcık hayatınıza giren erkek seçiminize dikkat mi etseniz azıcık?

Ayy bir de yurtdışı iş ilanında bulunuyorsunuz hiç mi sevgilinize ailenize söylemiyorsunuz? İletişim eksikliğine gel, yani böyle mühim şeyleri paylaşmıyorsanız ne paylaşıyorsunuz yakınlarınızla gerçekten?

Bu konu sadece bana mı inandirici gelmedi ?
Yahu sevgilin olunca abi dediğin adamla neden sohbeti kesmek zorunda kalasın ki ?
Ha diyorsan ki davranışlarından rahatsız oluyordum ; neden sevgili yapmadan önce rahatsızlığını dile getirmedin ?
Amacın abi dediğin adamla sevgilini carpistirmakmiydi ?
Yahut 49'lik duldan kurtulmak için sözde sevgiliyi ayartip onun üzerine salmak miydi ?
Bana çok tuhaf geldi konun.
Umarım yaniliyorumdur.
Keske hayal gücünun ürünüdür şu yazilanlar.

Babam burnumdan getirir telefonu elimden alır eve hapseder dışarı bırakmaz odasında tüfek var sıkar kafama daha önce dedi biri yüzünden ayağıma gelirsen dinlemem öldürürüm diye ben nasıl babama diyeyim
o evden çık, babam bir psikopat. Herkes de merak etmem baban seni öldürmez diye cevap yazmış. Arkadaşlar bir adamın kızını öldürmekle tehdit etmesi normal mi? Hadi almanyadaki sapık bu baba ne potansiyel katil bir manyak.

Almanyada yaşıyor. Ama sürekli gelecem görürsün sen diyor .İş ilanı vasıtasıyla tanıştım. Fotoğraflarımı atıp duruyor.Benimle evlen diyor.Babam yaşındasın senin çocukların yaşındayım diyorum anlamıyor. Şikayet edersem babam duymaz mı? O zaman cidden sonum olur. Babam anlamadan dinlemeden öldürür beni.
Hemen Alman konsolosluğuna Türkçe mail atın ve olayı anlatın. Adamın ismini resmini falan gönderin. Beni tehdit ediyor öldüreceğini söylüyor, hayatımdan endişe ediyorum yazın. Resmi olarak şikayet etmek istiyorum yardım edin deyin. Size mutlaka cevap verirler. Yalnız elinizde yazışma mesaj vs kanıt var mı? Her şeyi gönderin de Almanya'da bir öttürsünler onu. Eğer oturum izniyle kalıyorsa ben ettim sen etme der. Vatandaşsa da Alman makamları ihbar kabul edip sorgularlar.

benimde anlayamadigim sey yasitin degil nasil 2 sene arkadas oluyorsunuz üstelik abi dedigin onun sana bacim dedigi genc kiza taciz tehdit edebilecek kadar alcak adamin ne elinde olabilir elinde ne var yada yok davaci olun

24 yaşında bekarım abi dediğim insan da 49 yaşında dul.Bana bacım kardeşim diyordu.Ben de hep ona abi diyordum.Hayatımda kimse yoktu daha sonra sevgilim oldu.Abi dediğim insanla iletişimi kesebilmek için sevgilim olduğunu bir daha konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kendisi bu durumu kabullenemedi.Benim onunla sevgili olduğumu ve ona ihanet ettiğimi iddaa ediyor.Ve beni tehdit ediyor babamla gelip konuşacakmış .Onun yüzünden erkek arkadaşımla ayrılmak zorunda kaldım. Ama ona sözlendim diye yalan söyledim.Sırf peşimi bıraksın diye ama adam sülük gibi yapıştı bana. Evlensen de umrumda değil peşini bırakmayacağım diyor.Engelledim ama farklı numaralardan arayıp yazıyor. Evimin adresini biliyor korkuyorum babama bir şey derse babam beni yaşatmaz öldürür. Gerçekten kan dökülür babam namus bekçisi bir adam beni dinlemez bile .Napacam ben lütfen yardım edin bana.Psikolojim bozuldu intiharı düşünüyorum.
şu yazıyı okuyunca gerçekten çok üzüldüm , pis kart zamparadan değil kendi öz babanızın korkusu size yanlış bir şey yaptırcak diye. babanızla konuşun , baba ile iletişim yoksa annenize söyleyin. adam sapık sizin ne suçunuz var. adam 49 yaşında size hak verirler. olmadı polise şikayette bulunun . bu adam iş yerinden mi nerden tanıyor sizi

yüz yüze tanışmıuorsunuz anladıgım kadarıyla daha iyi telefonunuzu değiştirin. polise şikayet edeceginizi söyleyin

Para gönderdi ama yemin ederim asla almadım.Geri gönderdim.Ben anamın babamın parasını yemem.Bana iş konusunda yardımcı olmak istedi.Türkiye şartlarında yaşamak zor herkes yurtdışına gidiyor ben de heves ettim iş ilanları sayfasına yazdım ordan tanıştım.Zaten parasını yemediğim için diğer kadınlardan farklı görüyormuş beni onlar gibi değilmişim.
para göndermesi için ıban vermeniz gerekli neden ıban verdinizz

Başından beri abi kardeş gibiydik.Benim erkek arkadaşım çok kıskanç biri .Erkek doktora gittim diye bana iftira attı.Bu adamı ona nasıl açıklardım.O da sizin gibi şüpheyle yaklaşırdı.Mesajlar elimde var ben kendisine asla yanlış bir şey yazmadım.
tanımadıgın adamla nasıl abi kardeş olyorsunuz , birde telefon la

Sen niye babana muhtaçsın, niye babandan böyle korkuyorsun ki? Neden kendi hayatın olmasın? Neden seni tehdit edenlere karşı kendin ayakta durmayasın? Neden elin adamı seni 5 yaşındaymışsın gibi babanla korkutuyor? Bu Almanya'daki adama nasıl bir koz verdin? Ona da mı babam beni vurur dedin? Böyle dersen adam tabi ki bunu kullanır. Bu zihniyetten kurtulman lazım acilen yoksa daha çok zor duruma düşersin. Dediklerimi yapıp adamı sil, ailen arkandaymış gibi davran.
Allah tan babadan çok korkuyor, elin almanyadaki adamıyla 2 sene görüşme bu sırada başka bir sevgili edinme eylemleri hep korkudan

Back
X