- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi zerdacicegi
Seçimlerinde bir yanlışlık yok mu yavrum senin? Üniversite mezunu, yetişkin insansın.
İş başvurusu dediğin şeyi kendin yaparsın, biri senin adına neden yapsın?
Ayrıldım, mutlu olurdum dediğin erkek arkadaşın için aşırı kıskanç biriydi, bana inanmazdı diyorsun.
Bu demek oluyor ki yanlış adam seçmişsin. Onunla mutlu olamazdın. Babandan kaçıp baban gibi sevgili bulmuşsun kendine.
Babandan kaçmak isteyip baban yaşında sana takıntılı bir adam bulmuşsun iş bulacağım diye.
Biraz seçimlerini yaparken 3-5-10-20 kere düşün, belli ki muhakemen zayıf.
Şu anki durum için de korkmana gerek yok, adam seni sindiriyor.
Aileme her şeyi anlattım. Şikayet ettim, ülkeye giriş yaparken tutuklan, aklın başına gelir çoluk çocuğun peşinde koşmazsın de. Bir daha da irtibata geçme.
Bu kadar babandan korkup, babanın arkasından milyonlarca iş çevirmene de ayrı şaşkınım.
Kır dizini, otur, dersine çalış, iş güç sahibi ol ki kendini kurtar önce.
Bir adamın gelip seni kurtarmasından daha gerçekçi bir planın olmuş olur.
İş başvurusu dediğin şeyi kendin yaparsın, biri senin adına neden yapsın?
Ayrıldım, mutlu olurdum dediğin erkek arkadaşın için aşırı kıskanç biriydi, bana inanmazdı diyorsun.
Bu demek oluyor ki yanlış adam seçmişsin. Onunla mutlu olamazdın. Babandan kaçıp baban gibi sevgili bulmuşsun kendine.
Babandan kaçmak isteyip baban yaşında sana takıntılı bir adam bulmuşsun iş bulacağım diye.
Biraz seçimlerini yaparken 3-5-10-20 kere düşün, belli ki muhakemen zayıf.
Şu anki durum için de korkmana gerek yok, adam seni sindiriyor.
Aileme her şeyi anlattım. Şikayet ettim, ülkeye giriş yaparken tutuklan, aklın başına gelir çoluk çocuğun peşinde koşmazsın de. Bir daha da irtibata geçme.
Bu kadar babandan korkup, babanın arkasından milyonlarca iş çevirmene de ayrı şaşkınım.
Kır dizini, otur, dersine çalış, iş güç sahibi ol ki kendini kurtar önce.
Bir adamın gelip seni kurtarmasından daha gerçekçi bir planın olmuş olur.