- 25 Ocak 2023
- 78
- -4
- 1
- 27
- Konu Sahibi zerdacicegi
-
Pardon size değil öteki bayana yazacaktım bana deccal yavrusu demiş yalancı demiş nasıl silecem size yazmayacaktım özür dilerim yorumu nasıl silebilirim bilmiyorumBana niye kızıyon ben de cevap bekliyorum ya ahahshdhdh
Hanımefendi bana deccal yavrusu demiş yalancı demiş ya bu kadar olmaz cidden sabahtan beri hepinize dil döküyorum yalan konuşsam bir yerde yanlışım olur çelişkim olur zaten zor durumdayım bir de onun yazdıklarına bakar mısınızNeden beddua ediyorsunuz tanimadiginiz insanlara?Burada size yardim etmeye calisan insanlar var.Saygili cevap vermek zor olmamali.Konu sizin istemediginiz kisilerin yorum yapmasini engelleyebilirsiniz
Hanımefendi bana deccal yavrusu demiş yalancı demiş ya bu kadar olmaz cidden sabahtan beri hepinize dil döküyorum yalan konuşsam bir yerde yanlışım olur çelişkim olur zaten zor durumdayım bir de onuNeden beddua ediyorsunuz tanimadiginiz insanlara?Burada size yardim etmeye calisan insanlar var.Saygili cevap vermek zor olmamali.Konu sizin istemediginiz kisilerin yorum yapmasini engelleyebilirsiniz
Benden bundan bıktım herkesin anlayışlı iyi bir ailesi olamıyor niye onlarca kadın öldürülüyor kurban ediliyor kimse neden bunu anlayamıyor babası erkeklerle konuştu diye diri diri toprağa gömülen o gencecik kızı kaç kişi hatırlıyor acaba var işte böyle adı baba diye anılan insanlıktan nasibini almamış canilerYa ülkemizde aileler çok anlayışlı ve hep kızlarının arkasındaymış gibi hep bu konularda ailene söyle yorumları, şu sitedeki aile güzellemesi konularından bıktım... Babası bu tür adamlara pabuç bırakmayacak adam olsa kız kendi kendine bu kadar korkar mı? Bu tür tiplerin bu kadar şımarık olma sebebi de türk aileleri. Bir avrupalı kadını böyle korkutabilir mi? Avrupalı özgürdür, ailesi onu malı gibi görmez, oradaki bir kadını böyle korkutması imkansız.
Silemezsin.Pardon size değil öteki bayana yazacaktım bana deccal yavrusu demiş yalancı demiş nasıl silecem size yazmayacaktım özür dilerim yorumu nasıl silebilirim bilmiyorum
Üniversite mezunu birinin üslubu değil ama bu. Henüz lisede olabilir misin? 17 yaşındaysan hikaye oturur yerine.Terbiyesizlik etme sensin deccal yavrusu ben yalan konuşmuyorum seni de Allaha havale ediyorum inşallah iftiraya uğrarsın yalancı durumuna düşersin yaşadığım durumun iki katını yaşarsın inşallah o zaman bir daha kimseye iftira atmazsın
Baştan asagı okudum her bir cümlesi yalan. Eksik bile değil. Çoğu sorulan soruya cevap yok çünkü korkuyo kıvırıyor. Babası da namus bekçisi falan degil. Böyle babaya sahip olup kim nasıl almanyaya iş başvurusunda bulunur?Niye kız?
Ben yavrusu değilim deccalin demir basıyım senide bizim aileden görmüşler bazıları mesleği sana devrettiler.Terbiyesizlik etme sensin deccal yavrusu ben yalan konuşmuyorum seni de Allaha havale ediyorum inşallah iftiraya uğrarsın yalancı durumuna düşersin yaşadığım durumun iki katını yaşarsın inşallah o zaman bir daha kimseye iftira atmazsın
Belli zaten adamın elinde güzel bir şeyler olduğu, bu kadar korku çok anormal. Bi şekilde başını sokmuş belaya, yapacağı şey de belli. Yaşı genç, bu yaştaki hatalarının bedelini ağır ödememeli ya çok yazık olur.Baştan asagı okudum her bir cümlesi yalan. Eksik bile değil. Çoğu sorulan soruya cevap yok çünkü korkuyo kıvırıyor. Babası da namus bekçisi falan degil. Böyle babaya sahip olup kim nasıl almanyaya iş başvurusunda bulunur?
Babamdan kaçmak istemiştim diyo ee kaçsaydı bulduğu yerde dövecekti. Bundan korkmadı da bu adamı öğrenip döveceginden mi korkuyo? Nerden baksan elinde kalıyo başka şeyler var
Ben yavrusu değilim deccalin demir basıyım senide bizim aileden görmüşler bazıları mesleği sana devrettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?