• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi kardeş

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Biz birbirimize çok düşkün 2 kardestik derdim babamdan gormedigim ilgiyi senden gördüm diye.. Ama abim çok değişti çok yıprattı beni cooook yanlışlar yaptı ve inanın anlatsam öyle abi olurmu dersiniz inancsizligindan kalbi çok köreldi acımasız bi insan oldu ve bana sırf inancimdan dolayi bile hakaret siddet uyguladi. Nişanlımada aynı şekilde çok çektirdi.Neyse aynı evin icinde 8 aydır küsüz daha dogrusu ben değil o küstü ve nisanıma dahi gelmedi. Nisanligimla gidip sarılıp hıçkıra hıçkıra agladıktan sonra oralı olmayınca arkasını dönüp gidince bende sonrasında hic yakinlasmadim ve tek kelime dahi konusmuyoruz. Ama kardesliktenmi saflıktan mı nedir bi yanım ondan nefret ederken bi yanımda çok özledi:KK43: 20 gun sonra evleniyorum ve dugunume de gelmeyecek icim bi ayrı buruk. Bi yanım diyor git odasına davetiye bırak yaz icinden gelenleri ha yinede bakmazsa yüzüne sende ömür boyu konusma. Bi yanımda diyor sen salakmisin o sana neler yapti yine senmi gideceksin ayağına

Ben abim olmadan nefes alamam sanırım. O yüzden biraz tarafli bakış açısı olacak. Ben olsam içimden geçen herşeyi yazar bırakırım odasına ha gelmezse bile benim vicdanim rahat olur. Dediğin gibi ölümlü dunya .

Ben abim olmadan nefes alamam sanırım. O yüzden biraz tarafli bakış açısı olacak. Ben olsam içimden geçen herşeyi yazar bırakırım odasına ha gelmezse bile benim vicdanim rahat olur. Dediğin gibi ölümlü dunya .
Abi olduğu için öyle dusunuyorsun:) Degismeden önce benimkide abiydi

psikolojik agir bir rahatsizligi var sanirim
Hayır biraz dini boyutuda var işin ben burda acamiyorum konuyu yasak oldugu icin. Ibadetimle karşıma gecip dalga geçen bana hakaret eden siddet uygulayan birisi. Nisanlimda lise terk ve dindar birisi :) ve kendisi cok buyuklenen biri oldugu icin hic istemedi tartışmalar ona kufur etmeler bana vurmalar.. Arkadaşlarımı evden kovmalar ve biz abimle tartstgmz zamanlarda saolsun annem bizi ayirmak icin bana vururdu :D yani cok yiprandim ve sonunda demistim ne ölün ölüme ne dirin dirime seni hicbiseyde istemiyorum abi degilsin die. Bu sözden bikac ay sonra istemem nisanim oldu kuaforden geldim nisanligimla gittim sarılıp hıçkıra hıçkıra agladim arkasını dönüp gitti tek kelime dahi etmeden. Boyle beni bir bez parçası ne biliyim iğreti bi çöp gibi görüyor aşağılayici tavrlari var

Ağır psikolojik rahatsızlığı mi var abinizin? Direkt inançsızlığından yaptığını yazmışsınız ama nereden biliyorsunuz psikoloğa gitti mi abiniz?

Bir dini küçümseyecek kadar kibirli olması normal değil, ayrıca da bunun için küsmesi kız kardeşinin nişanına gelmemesi bunlar çok abartı davranışlar. Ben de ablamla çok çok kavga ederim inanılmaz hatta şimdi de küsüm ama nişanımda o koşturdu nikahımda o koşturdu düğünümde de yine gelir yanıma. Bu kin normal değil malesef ama siz yine gidin abi düğünüme geleceksin değil mi beni yalnız bırakma deyin. Davetiye vermek abes olur aynı evde yaşadığın birine sözlü davet edin

Hayır biraz dini boyutuda var işin ben burda acamiyorum konuyu yasak oldugu icin. Ibadetimle karşıma gecip dalga geçen bana hakaret eden siddet uygulayan birisi. Nisanlimda lise terk ve dindar birisi :) ve kendisi cok buyuklenen biri oldugu icin hic istemedi tartışmalar ona kufur etmeler bana vurmalar.. Arkadaşlarımı evden kovmalar ve biz abimle tartstgmz zamanlarda saolsun annem bizi ayirmak icin bana vururdu :KK70: yani cok yiprandim ve sonunda demistim ne ölün ölüme ne dirin dirime seni hicbiseyde istemiyorum abi degilsin die. Bu sözden bikac ay sonra istemem nisanim oldu kuaforden geldim nisanligimla gittim sarılıp hıçkıra hıçkıra agladim arkasını dönüp gitti tek kelime dahi etmeden. Boyle beni bir bez parçası ne biliyim iğreti bi çöp gibi görüyor aşağılayici tavrlari var
size ozel mesaj atabilirmiyim

Biz kalabalik bi aileyiz 6 abim 3 ablam var.simdiye kadar hic birimizin arasinda tek bi kusluk kirginlik olmadi.ben en kucuk oldugum icin hepsi benim gozumde birer anne baba.ne olursa olsun gidip davetiyeyi birakin masasina.su an ki aile iliskilerini gordugumde cok korkuyorum acaba bizde boyle olur muyuz diye.ailemden birinin tirnagina igne batsa benim icim yanar ayni sekilde onlarda oyle.ins sizde duzelirsiniz bu mutlu gununuzde yalniz birakmaz sizi

Dinen bile , sana maddi manevi zarar veren kişi annen, baban, kardeşin bile olsa ilişkiyi kesmende sakınca yok. Ki abin inancın konusunda haddini aşmış.
Ne davetiyesi ne yazısı?
Boşver yahu.
Koca adam öğrenememiş mi saygı dıymayı?
Safi şımarıklık başka bir şey değil.

Back
X