- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Davetiye vermek de ne biliyim aynı evin içindeyiz :) nasil vercem ne.diye vercemdavetiye ver geç. gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
Davetiye vermek de ne biliyim aynı evin içindeyiz :) nasil vercem ne.diye vercem
Biliyorum ve dediğim gibi nefret de ediyorum ama bilmiyorum özlüyorum onu ölümlü dünya ve o benim kardeşimOkadar kötüyse nekadar uzaknolsa okadar iyi bence
Abi olduğu için öyle dusunuyorsun:) Degismeden önce benimkide abiydiBen abim olmadan nefes alamam sanırım. O yüzden biraz tarafli bakış açısı olacak. Ben olsam içimden geçen herşeyi yazar bırakırım odasına ha gelmezse bile benim vicdanim rahat olur. Dediğin gibi ölümlü dunya .
O yüzden diyorum ya biraz taraflı düşünüyorum diyeAbi olduğu için öyle dusunuyorsun:) Degismeden önce benimkide abiydi
Hayır biraz dini boyutuda var işin ben burda acamiyorum konuyu yasak oldugu icin. Ibadetimle karşıma gecip dalga geçen bana hakaret eden siddet uygulayan birisi. Nisanlimda lise terk ve dindar birisi :) ve kendisi cok buyuklenen biri oldugu icin hic istemedi tartışmalar ona kufur etmeler bana vurmalar.. Arkadaşlarımı evden kovmalar ve biz abimle tartstgmz zamanlarda saolsun annem bizi ayirmak icin bana vururdupsikolojik agir bir rahatsizligi var sanirim
size ozel mesaj atabilirmiyimHayır biraz dini boyutuda var işin ben burda acamiyorum konuyu yasak oldugu icin. Ibadetimle karşıma gecip dalga geçen bana hakaret eden siddet uygulayan birisi. Nisanlimda lise terk ve dindar birisi :) ve kendisi cok buyuklenen biri oldugu icin hic istemedi tartışmalar ona kufur etmeler bana vurmalar.. Arkadaşlarımı evden kovmalar ve biz abimle tartstgmz zamanlarda saolsun annem bizi ayirmak icin bana vururduyani cok yiprandim ve sonunda demistim ne ölün ölüme ne dirin dirime seni hicbiseyde istemiyorum abi degilsin die. Bu sözden bikac ay sonra istemem nisanim oldu kuaforden geldim nisanligimla gittim sarılıp hıçkıra hıçkıra agladim arkasını dönüp gitti tek kelime dahi etmeden. Boyle beni bir bez parçası ne biliyim iğreti bi çöp gibi görüyor aşağılayici tavrlari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?